SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30104)

efendigardaş 14.09.2010 20:59

Cevap: Maçın ardından

[SIZE="6"][COLOR="Red"]Günler önceden Trabzon bize bilenmiş üç forvetle saldırıyor .sitelerinde intikam yeminleri ediyorlar .Bizim hoca ,,yönetim uyuyor hiçbir önlem almıyorlar,,savaşacak adam yok sahada ,keita,nebil taider,diallo neredeler bu hocayla bu yönetimle biz daha çok acılar yaşarız...[/COLOR][/SIZE]

ready 14.09.2010 21:40

[B]altı golü neresine sıgıdırdınız merak ediyorum halen pişkinlikle hakemi eleştirebiliyorsanız artık yorum site ahalisinin[/B]

B.DUMANLI 14.09.2010 22:33

YAPMA KONUSMA ;KONUSTUKCA DAHADA BATIYORSUN.

rmznshn 14.09.2010 22:40

[B]Tarih : 18.03.2001
Stad : 4 Eylül Stadyumu
Rakip : Kayseri Erciyes
Skor : Sivasspor : 1 Kayseri Erciyes : 6[/B]

O gün 4 Eylül Stadı tarihi günlerinden birini yaşıyordu. Maçtan dakikalar önce stadın tamamı dolmuş, zamanın teknik direktörü Ahmet ERTEM maçtan önce tüm tribünlere defalarca çağrılmaktan yorulmuştu. Maç başladı. Sivassporun ilk atağı direkten dönmüş hatta çizgiyi geçip geçmediği tartışılmıştı. Hemen arkasından 4 dakikada Eminin golüyle sevinen tribünler bir dakika sonra rakibin golüyle bile coşkusunu kaybetmemişti. Dakikalar 6 yı gösterdiğinde Sivasspor sahada 10 kişi kalmıştı ve artık o dakikadan sonra Sivasspor tarihi yenilgilerinden birini alacaktı. O maç 6-1 Sivassporun mağlubiyetiyle bitmişti. Herkes şoktaydı. Ne olup bittiğini anlamamıştı. Sadece kırmızı kart gören Hüseyine kızılıyor ve Erciyesin ayağa top oynayan muhteşem oyununa saygı gösteriyordu. Kimse takıma, teknik direktöre veya yönetime bir şey demedi o gün. Hatta bazı taraftarlar ellerine bir tepsi baklava alarak maçtan sonraki günlerde antrenmana giderek futbolculara moral vermeye çalışıyordu…………………
[B]Peki ya bugün???[/B]

O günkü Erciyes maçıyla bugünkü Trabzon maçının tek ortak yanı maçın skoru…..
[B]Neden mi?????[/B]

Çünkü 2001 de sahada ruhsuz, kendini bilmeyen, ne amaçla sahada olduğunun farkında olmayan, formasının ne kadar kıymetli olduğunu bilmeyen, taktik teknik bir kenara kötü koşma gibi bir tabirin futbolda olmadığını bilmeyen, sahada kendisiyle dalga geçen rakibe değil de hakeme küfredip formasını hakemin suratına atan, cebindeki 3 kuruşu maç biletine veren taraftarın varlığının farkında olmayan …… bir takım yoktu…….

İlk yarı 3-0 olunca skorun daha da artmasını istedim. Çünkü maç 3-0 bitseydi maçtan sonra şunlar söylenecekti: İyi mücadele ettik, pozisyonlar bulduk ama olmadı. Rakibimizi tebrik ederiz. Önümüzdeki maçlara bakacağız.
Ama şimdi artık Sivasspor futbolcuları bu 6-1 lik skoru unutmamalı ve telafisini bu haftaki maçta onurluca mücadele ederek yapmalılar. Dikkat edin, yenerek demedim. Onurluca mücadele ederek dedim. Çünkü bu taraftar skora değil, sadece sahadaki mücadelemize daha doğrusu acizce oynanan oyuna kızdı. O yüzden bu oyunu unutturmaları gerekiyor futbolcuların. Tek beklentim bu….

samsa58 14.09.2010 23:31

bende seni sevmedim hoca. bu kadar acız oynayan bı kadro kurma hakem bı b.k yıyemez. 4 haftadır sakatlar olmasa 11 hıc degısmıyor o zaman yedeklerı gonder barıde maaslarıda kasada kalsın zaten rotasyon dıye bısey yok sende...

Hasretim58 15.09.2010 00:08

arkadas hakem bence maci gayet iyi yönetdi....
bisey daha demek istiyorum sedata gelince... bu adam aslinda iyi bir defans oyuncusu diyip geciyim baska da söze gerek yok saha icindeki hareketleri belli
ASIL DEGINMEK ISTEDIGIM OYUNCU CEYHUN:::
CEYHUNUN 30dklarda kaybetdigi iki topu orta alanlarda ardarda kalemizde bulduk ceyhun acilen bu benciliginden vazgecmeli yoksa o mesur dedigimiz laf AMAN YAPSIN TEK BIZE UC PUAN GETIRSIN LAFINI COK ARARSINIZ... mesut hoca acilen degisikler olmasi gerek takimda. bu takima bir forvet yaramiyor mehmet önde tek kaliyor.. agir bir futbolcu mehmet topu iyi saklar alamassin ayagindan ama arkadas önde bi arkadasi yokki atsin ceyhun desem yere düsüp foul bekliyor 5 dk sonra ayaga kalkiyor burda acilen bir cözüm gerek bu is tek forvetlen gitmez bence ibrahim sahine sans verilmesi gerek kamanan geri dönene kadar.. saygiler ve sevgiler allaha emanet olun gardaslar..

HER YIGIT TAKIMDA FARKLI MALUP OLABILIR UNUTMAYIN
en büyük sivas ve sivasspor ölümüne sivas ölümüne vatan ölümüne 58 okadar..

siyach 15.09.2010 11:38

takımı beraberliğe oynatıyorsunuz, sürekli geri yaslanan bir sivasspor. Sedat BAYRAĞIN İNANILMAZ HATALARI. Koşmayan, top çevirmeyen bir sivasspor. trabzon gibi bir takıma karşı iki pas arda yapmazsan, 6 değil 10 da yesen normal..

sivas_leee 15.09.2010 17:30

Bülent uygun zamanında takımı için yedek klübesinin camını çerçevesini indiriyordu,maçtan sonra ona buna değil tüm hatayı kabulleniyordu,takımına sahip çıkıyordu.Asker Bülent birgün tekrar sivasspor ile şampiyonluklara koşmak dileğiyle...

Gencosman 15.09.2010 17:37

[QUOTE=bugra5858;651703]Hakem Top Oynadıkta Topu Ayağımızdanmı Aldı Çok Saçma![/QUOTE]

arkadas maci izlemedin herhalde. Tam senin soyledigin gibi biz oynayacaktik ayagimizdan aldi.
Bu adam bu isi iyi biliyor penalti vermeden de bir takim desteklenir hemde kimsenin ruhu duymaz.
Ilk 10 dk da Colman ve Egemen e sari vermesi gerekiyordu. Vermedi
Eger eger Egemen sari gorse ceke ceke yildizi oyundan koparamazdi.
Adam faullerle Mehmede top gostermedi.

hatem 15.09.2010 19:12

valla hocam hakemlerin insiy atifine kaldıysak zaten türkiye de maç kazanmak çok zor. hakeme laf bile bırakmamamız lazım bizim. 6 gol de yenmezki yani tek suçlu hakem mi şimdi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:48.