SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Gençlerbirliği-Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30660)

migroArmis 23.11.2010 21:49

Cevap: Gençlerbirliği-Sivasspor

[QUOTE=emre41;670273]Son trabzon bursa maçından sonra tekrar değişmedi mi görüşleriniz. Ayıdan pos, trabzon ve gayseriliden dost olmaz.

Valla herkes bursaspor tv spikerine kızıyor ama kadın haklı; madem size her yer [FONT="Fixedsys"]dırabzon[/FONT] adamsanız çıkın heykele, setbaşına.

Bize her yer Sivas değil maalesef, çünkü hiçbir yer Sivas kadar güzel değil.
Bursaspor'u yarın Valenica pazartesi de GAYlar önünde sonuna kadar destekliyoruz. Ertuğrul hoca Ozan İpek gibi kazmaları oynatmaz artık inşallah. ne buluyor bu adamda anlamadım:D[/QUOTE]

sondan baslayalım istersen..ozan ipek bence kazma değil sadece kötü günler geçiren bir kardesimiz gecen hıl büyük hizmetleri olmustur..illa bir kazma ararsan bursasporda turgayı sunarım sana...setbası heykeli biliyorsan ki biliyorsun bizlerinde ne kadar fanatik olduğumuzuda biliyorsundur..sapla samanı ayıralım ..trabzonspor geldi aslanlar gibi oynadı we bizi yendi...seyircisinin sewinmesi doğaldır..saygı duymak gerekir bizimkilerin kızdıkları bursada yasayıp (yıllardır)ekmeğini yiyip hala bursaya tribünde küfredenleredir(hepsi değil tabii)tepki bu yöndedir..bir baska yorumumdada dediğim gibi bursada bursasporun milliyetçiliği had sahfada olduğu için bu tarz olaylar ön plana cıkıyor..hiç bir yer sivas kadar güzel değildir söylemine senin pencerenden bakarak bende katılıyorum..elbette yiğidoların sehri güzeldir benim penceremden baska bir yer daha görünüyor güzel olarak:D kayseri için hiç bir zaman yorum yapmadım yapmayacağımda..en son d.bakırın bize yaptıklarından sonra takındıkları tawır ortadadır..herneyse burası sivassporun forumu biz bursasporu bursasporun sayfasında konusuruz ..simdi asıl siwası konusmanın zamanıdırher sey bir yana anadolunun kardesliği bakidir

şarkışla 58 23.11.2010 22:02

[QUOTE=emin kara;670185]Benim düşünceme tercüman olmuşun gardaş 5 gol atalım yeter fazla bir şey beklemiyorum yigidonun dönüşü muhteşem oldu artık bir gol 2 gol bizi kurtarmaz böyle 5 den az olmaz inşallah[/QUOTE]

Tamam Karabük karşısında güzel bir oyunla farklı galip geldik ama biraz yavaş diyorum 2 gol sizi kurtarmaz ama bana 1-0 yeter

MeXeS58 23.11.2010 22:06

[B] içimden bşr 3 puanla dönecegiz diyor:)[/B]

MeXeS58 23.11.2010 22:07

[QUOTE=MeXeS58;670325][B] içimden bir his 3 puanla dönecegiz diyor:)[/B][/QUOTE]

[B] içimden bir his 3 puanla dönecegiz diyor:) [/B]

Salim58 24.11.2010 07:41

[QUOTE=MeXeS58;670326][B] içimden bir his 3 puanla dönecegiz diyor:) [/B][/QUOTE]

[B]üç gollü üç puan diyelimmi.:)[/B]

Salim58 24.11.2010 12:48

Gençlerbirliği-Sivasspor maçını [B]Süleyman Abay[/B] yönetecek.

Respect58 24.11.2010 12:55

[QUOTE=Salim58;670430]Gençlerbirliği-Sivasspor maçını [B]Süleyman Abay[/B] yönetecek.[/QUOTE]

[B]Bu sezon Gençlerbirliğinin iki maçını yönetmiş ve ikisinide Gençlerbirliği kazanmış.Bu kez farklı olacak inşallah..[/B]

cellatkinq 24.11.2010 14:07

şu 4 maçtan bi 7 puan çıkarabilsek devreye çok mutLu gireriz :D

eyupkocak 24.11.2010 14:12

[QUOTE=58_SEMİH_58;669711][B]3 ihtimalli bir maç.Kimse Karabük maçına aldanmasın.Gençlerbirliği fena takım degil.Beraberlik iyi sonuçtur.[/B][/QUOTE]

karabükten de iyi değil bence ama farklı olmasa da biz kazanırız inş.

Salim58 25.11.2010 07:44

[B]Sivasspor bugün yolcu[/B]

Moralli Sivasspor bugün Ankara'ya gidiyor. Cumartesi günü Gençlerbirliği ile son derece önemli bir maça çıkacak olan Sivasspor,bu sabah saat 11.00'de Teknik Direktör Rıza Çalımbay nezaretinde yaptıktan sonra saat 13.30'dada karayoluyla Ankara'ya hareket edecek.Geçen hafta alınan 5-1'lik galibiyetin moraliyle Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da ceza futbolcu bulunmazken,kaleci Alişan ve Bruno Zita'nın sakatlıkları devam ettiği belirtildi. Öte yandan ağrıları arttığı için önceki günkü antrenmanı bırakmak zorunda kalan Suarez ve ayak bileğinde esneme olan Ziya'nın durumlarıda bugün netlik kazanacak.
Akşam Ankara'ya inecek olan Kırmızı-Beyazlılar yarın maçın oynanacağı 19 Mayıs stadında son çalışmasını yaptıktan sonra maç saatini beklemeye başlayacak.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:56.