SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Ankaragücü-Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30704)

ozledımeskıyı 02.12.2010 16:03

Cevap: Ankaragücü-Sivasspor

BU maçta 3 puan alırsak çok iyi olucak rıza hoca da bunu biliyor oyuncular basit hatalar yapmasın pas trafiğini iyi ayarlarsak 3 puan çok uzak deıl;)

sebasteia 02.12.2010 16:46

sivasspor'un çok ciddi forvet sıkıntısı var. Allah'tan suarez birkaç haftadır forumunda da bir şekilde sıyırıyoruz. düşünün bir kere mehmet yıldız, adı golcü ama 14 haftada iki gol atabilmiş! kamanan golcümüz diyoruz adam fizik olarak bitik. zaten 11 hafta oynamadı yattı. en az 4-5 hafta düzenli oynayarak form tutabilir. ibrahim şahin yedekte forvet diye bekliyor, ama 2. lig kalitesinde bir futbolcu. sivasspor'a alanın Allah belasını versin!

ama yine de ankaragücü maçına rıza hoca'nın ilk yarıda olmasa bile en azından ikinci yarıda kamanan'ı da oyuna alarak 4-3-3 yani suarez-kamanan ve arkalarında mehmet yıldız ile çıkması lazım. her nekadar suarez hariç diğerlerinin form durumu felaket olsa da 3 puandan başka bir şey düşünemiyorum! sadece ve sadece 3 puan için oynamalıyız.

ErkANkaragücü 03.12.2010 14:54

Bilet fiyatları Açıklandı Arkadaşlar

Kale Arkası : 30

Maraton: 35

Kapalı :40

İstediğiniz Kadar Sövebilirsiniz Gökçeklere Mümkünse Ankaragücüme Laf Sölemeden.. allah Belasını Versin Onların Adiler Ne Yaparlarsa yapsınlar Protestoların Önüne Geçemeyecekler.....

V1CT0RY 03.12.2010 14:59

[B]Ankaragücü Taraftarını Anlamıyorum.Bu Gökçek Gibi Simsarları NASIL Başkan Yaptılar...

Cavcava Söverken Cavcavı Arar Olduk Vay Anasını Yav...

Yapacak Bir Şey Yok.... Bu Haftada Gitti 100 Lira...[/B]

Salim58 03.12.2010 15:06

[B][I]A.Gücü Konya maçını izledim 5.6.7 tl idi bu ne şimdi, işi çözdüm ben. Taraftar yönetimi ve Hocayı pretesto ediyor amaçları maça gelmesinler pretesto olmasın.Kendi taraftarına uygulanan fiyat otomatikmen bizede geçerli.

Ama ben şundan eminim A.Gücü taraftarı stada girmese bile stat etrafını doldurur yapacaksa pretestosunu dışardanda yapar hemde daha güçlü bi şekilde..:)[/I][/B]

ErkANkaragücü 03.12.2010 15:13

[QUOTE=Salim58;672367][B][I]A.Gücü Konya maçını izledim 5.6.7 tl idi bu ne şimdi, işi çözdüm ben. Taraftar yönetimi ve Hocayı pretesto ediyor amaçları maça gelmesinler pretesto olmasın.Kendi taraftarına uygulanan fiyat otomatikmen bizede geçerli.

Ama ben şundan eminim A.Gücü taraftarı stada girmese bile stat etrafını doldurur yapacaksa pretestosunu dışardanda yapar hemde daha güçlü bi şekilde..:)[/I][/B][/QUOTE]

Bi çoğumuz Maça Gitmeyecekti ama Farz Oldu Çalarız Çırparız 30 lira verip o tribüne Gireriz Gökçeğin Başına O stadı yıkarız....

Gökçeğin amacı GECEKONDUYU Bitirmek Ama Biz Daha Ölmedik Öyle Kolay Değil Yarın Çok Şeylere Gebe..

sebasteia 03.12.2010 15:32

[QUOTE=ErkANkaragücü;672365]Bilet fiyatları Açıklandı Arkadaşlar

Kale Arkası : 30

Maraton: 35

Kapalı :40

İstediğiniz Kadar Sövebilirsiniz Gökçeklere Mümkünse Ankaragücüme Laf Sölemeden.. allah Belasını Versin Onların Adiler Ne Yaparlarsa yapsınlar Protestoların Önüne Geçemeyecekler.....[/QUOTE]

yuh artık, insanlar geçen hafta cavcav'a kızıyordu, bu hafta gökçekler çetesi tarifeyi ikiye katlamış! resmen tribüne kimse gelmasin diye baraj koymuş herifler!

Kasım Öktem 03.12.2010 15:36

Gidip Gecekondu ile birlikte Gökçek'i istifaya mı çağırsak :)

Ankara halkının senden çektiği yeter Gökçek :@
Kendisi yetmezmiş gibi oğlundan da çekiyoruz..

migroArmis 03.12.2010 16:36

Ankara deplasmanları Sivas için zor olacak demistim ..ama Ankaragücü macı genclerbirliği macından daha kolay olacak gibi .ben galibiyet bekliyorum acıkcası..Ankaragücünün form grafiği iyi değil...

Respect58 03.12.2010 16:40

[B]Bugüne kadar Ankaragücü'ne hiç yenilmemişiz.Allah'ım ne olur bu istatistikte bozulmasın..Ankaragücü bizden sonraki bütün maçları kazansınn..(Amin):D[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:09.