![]() |
Cevap: Takımdan ayrılacak isimler belli oldu
Yönetime yakın kaynaklardan alığım bilgiye göre bu futbolculara ek olarak saidou ve abdurrahmanlada yollar ayrılacak...
|
Birtek Akın ın gönderilmesine karşıyım diğerleri gidebilir.Lig uzun bir maraton Alişan ile bu lig zor biter.Gidecekler çok inşallah geleceklerde kaliteli ve çok olur
|
[QUOTE=karahisarli;676241]ferhat ibrahim sahin ugur kavuk saido dan takima hayir gelmiyor ilk önce onlar gitmeli[/QUOTE]
Uğur u gönderdin apo sakat kimi oynatacak hoca dani alves gelecek değil ya Sonra da altaernatifsiz kadro die bağrıyosunuz |
Haberler kesin değildir yha adamlar kendi kafasınca yazmış
|
[QUOTE=Mamadou Diallo;676285]Bence Sedat Y. Saidou Ceyhun Zita Ivanovs İbrahim kesin gitmeli
Sedat B. TA SERVET ALINIRSA GİTMELİ YOKSA KALMALI[/QUOTE] İvanovs Ceyhun ve Zita neden gitmeli kardeşim İvanovs kötü bir oyuncumu ? |
[QUOTE=karahisarli;676241]ferhat ibrahim sahin ugur kavuk saido dan takima hayir gelmiyor ilk önce onlar gitmeli[/QUOTE]
Uğur Kavuk'u bende önceden sevmiyordum ama adam artık düzeldi her maç performansı iyi Abdurrahman kadar olmasada güzel oynuyor. |
Bence Ceyhun Eris ve Zita kalmali ama en iyisini Hocamiz bilir elbette.
Ayrica gideceklere Sedat Yesilkaya ve Saidou'da eklenmesi lazim. |
[QUOTE=HAYALKAFE;676062][B][FONT="Georgia"]slm arkadaşlar transferle ilgili haberleri hala araştırmadayım ve en kesin bilgilere ulaşmak için çalışıyorum bunları kesinleştiirince ayrı bir konu açıp sizlerle paylaşacağım bu belki fenerbahçe maçından hemen sonra olur belki de hafta içinde olur şimdilik burada aldığım bazı ön bilgileri paylaşıyorum ama bir kısmını tam kesinleştiremedim onu söyleyeyim en kesin haberleri alır almaz konu açıp yazacağım.şimdi şu ana kadar alabildiğim biilgiler şöyle:
1-bilica için teklif yapıldı ve fenerbahçenin kararı bekleniyor fenerden olumlu yanıt gelirse bilica zaten sivasspora sıcak bakıyor mecnun başkanla fenerbahçe ilişkisini göz önüne aldığımzda bu transferin bitme olasılığı yüksek 2-ferhat bıkmaz ve genç oyunculardan ikisi akif ve ibrahim yay kesin gidiyor 3-şu an oynayanlar içinde gidecek kalacak olanlar fener maçından sonra netleşecek rıza hoca şu an takımdan çok sürpriz bir ismin de gidebileceği yönünde birşeyler söylemiş 4-fransadan bir oyuncu takip ediliyor tam kesin olmamamkla birlikte bu oyuncu auxerre takımından bir isim olabilir (mevkiisini bilemiyoruz) 5-afrikadan 2 oyuncuyla görüşüldüğünü öğrendim bu oyuncuların nijerya kökenli olduğu ve birinin orta saha birinin forvete yönelik olduğu söyleniyor. 6-adem sarının gelme işinde onun eskişehir sporla son durumu bekleniyor. 7-eski oyuncumuz şu anda trabzonda forma şansı bulamamayan sezer badurun geri gelme ihtimali var (az da olsa) 8-ankaragücünün durumuna göre oradaki oyunculardan bazılarıyla ilgili bir girişim olabilir 9-şu an oynayan isimlerden de fener maçından sonraki duruma göre gidenler oalcak 10-şu an kadroda oynayan türk oyunculardan birinin menajerine galatasarydan bir teklif gelmiş bu isim ummadığınız bir oyuncu onu söylemiyorum 11-kamananı yine bursanın istediği söylentileri var 12-keita saidou gönderilebilir şimdilik bu kadar ama dediğim gibi bunların bir kısmı duyum bir kısmı ise kesine yakın bilgiler en kesin olanları kısa bir süre içinde konu açıp paylaşacağm saygılarımla...[/FONT][/B][/QUOTE] [B]evet bugün gidecek isimler az çok belli oldu sedat ismi de aslında gitme ihitimalinin yüksek olduğu haberini almıştm ama kesin olmadn yazmak istemedim keita konusunda demek ki yanlış bilgi almışım gidecek siyahi oyuncu keita değil zita oldu kamananı da aslında bekliyorum çünkü o da isteksz ve gitmek istiyor demek ki yukarıda yazdğım sürpriz isim kamanandı[/B] |
bunlarin arasinda hayrettinide yollasalar iyi olur, onun oynadigi futbolu ben daha iyi oynarim, adam dogru durust ayana gelen toplari durduramiyor,pas hatasi
|
[QUOTE=58temha;676120]Zita İyi Top Oynuyor Bence Zita Gitmesin Ama Diğerleri nin Hepsi 3. Lig Futbolcuları Bizim Bu Futbolculardanda İyi Para Edebiliriz Mesela Sedatı Ukraynadan Bir Takım Talipmiş[/QUOTE]
düşman başına diyolarya ukraynayla bi düşmanlıgımız yok sedatın ne işi var orda israile gitsin iki günde disiplinini bozar oranın:D:D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:30. |