![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim
İki aynı pozisyon iki farklı stil;
Birincisinde Kamil kanattan getiriyor, mehmet yıldız topu tutayım düzelteyim vs. diyene kadar oyun yavaşlıyor ve golden oluyoruz. ;sonrasında kamanan da tamamlayamıyor. İkinci pozisyon, Galatasaray sağ kanattan topu getiriyor, içeri bırakıyor ve aynı pozisyonda topun gelişine servet dokunuyor gol atıyor. Akıllardaki soru şu; Elin adamı aynı pozisyonda atıyor, biz neden atamıyoruz? Kimse kusura bakmasın, Mehmet Yıldız soy adı gibi yıldız olsaydı, bugün Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın veya da yabancı iyi bir kulübün formasını giyiyor olurdu. Sahip çıktık bugüne kadar yine sahip çıkarız ama insan bu kadar beceriksiz, isteksiz, yavaş bir futbolcu olamaz. |
çok basit goller yiyoruz.. önümüzdeki maçlara bakıcaz..vs...vs...
|
[QUOTE=yiğidobaytar58;686234][B]BU MAÇLA TAKIMA İYİ VEYA KÖTÜ DEMEK YANLIŞ OLUR BENCE....çünki bizimkiler için çok stresli bi maçtı...kimse kendini gösteremedi...özellikle ERMAN sahada bile yoktu, NAVRATİL in işte budur dedirten bi hamlesi yoktu...RADA BENCE o bölgenin adamı değil ( ön libero ) çünki bizim orta alanda SERVET getirdi bütün topları ( düşünün artık ) çünki karşısında onu karşılayan bi ön libero yoktu...GROSİCKİ çok iyiydi , bence ENERAMO ve GROSİCKİ iyi ikİli olurlar çünki GROSİCKİ nin pasları net ve ENERAMO nunda son vuruşları iyi ( tabi formsuzluğu çok açıktı )... [/B][/QUOTE]
Monşer senin defansın olmayınca ister istemez ön liberolarda defansa çekiliyor. geride oynuyor, zurnayı hangi deliğinden çalıyorsun ? |
[QUOTE=eroldeger;686140]biz erman kılıçla hiç bir maçı alamadık o oynadığı her maçta ya yenildik ya berabere kaldık .bu kardeşimiz süperlig takımlarında oynayacak oyuncu değil . benim gibi çelimsiz kapasitesiz . rıza hocaya cok güvenmiştim ama maalesef bu eksikliği bu yanlışlığı göremedi onun için hayal kırıklığı yaşadım . Allah sonumuzu hayr etsin gidişimiz iyi değil .[/QUOTE]
Ankaragücü ve konya spor amçlarında ermanın attığı gollerle 4 puan aldık. Erman maçta iyiydi. Mehmet Yıldız da iyiydi çok çaba sarf etti. En çok koşanlardan biriydi. Söylendiği gibi top kaptırdığını da görmedim. Kamanan kafasında olayı bitirmiş. Madem gitmek istiyo gönderelim. Cihanın bu takımda oynaması lazım. M.Nas çok çaba sarfediyo ama çok yeteneksiz :) Rada'yı fazla beğenmedim. Grosicki ve Narvatil iyiydi. Eneramo berbattı. Koşmaktan acizdi. Maçı izlemeye Hakkı Hocaoğlu ve Mohammed Ali Kurtuluş da gelmişti :) Stat baya güzel olmuş GS ye hayırlı olsun ama maçtan çıkış tam bir eziyet. |
[QUOTE=sibur;686210]bazı arkadaşlar mehmet ve ermanın artık sivasta olmaması görüşünde..bu görüşü kim nasıl savunuyosa futbol bılgısınden şüphe ederim..erman kanadını iyi kullanan ve acık alanda rahat adam eksiltebılen,mehmet formda oldugunda rakip defansı bunaltan bır futbolcu.bizim kategorımızde tüm anadolu klüpleri bu iki futbolcu gıbı adam arar bızım futboldan anlamayan taraftarımız satılsın görüşünde..GEÇİN BUNLARI ARKADAŞLAR.. rıza hoca bıle erman ve mehmet e ne kadar deger verdıgınde haklı oldugunu sızde goreceksınız ve pişman olacaksınız..yeterkı mehmet formunu korusun malum lig yenı basladı bıras kıloları var ve antramanlara adapte olduktan sonra 2-3 hafta sonra izleyın genel takımı..[/QUOTE]
Senin mehmet formunu koruduğu zamanda sezon boyunca maksimum 16 gol atabilen normal bir futbolcu. Yani 16 golü bugün her futbolcu atabilir büyütülecek bir rakam değil. Kimse bu kadar abartmasın şu şöyleydi, bu böyleydi diye |
[B][CENTER][COLOR="Red"]ah mehmett ah o golü atsan şuan burda farklıyorum yapıyo olacaktık ;)[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[B]Rıdvan Dilmen Sivassporun kalitesini artdırdığını söyledi.Ayrıca Sivasspor bundan sonra içerde dışarda farkmetmez kazanır dedi.Çok iyi bir yükseliş bekliyorum Sivasspordan dedi..
Aynen katılıyorum..İddalı konuşmam pek ama bu takım antalyayı rahat yenecek..Yeterki sakin ayağa oynasın..[/B] |
[B]maçı sonuna kadar canlı izledim öncelikle yeni transferlerden başlamak lazım rada gercekten cok ıyı oyuncu hava toplarına gecıt vermedı ve ziyayı gölgede bıraktı takıma uyum saglamış kamıl cok hızlı mütiş bır futbolcu o kadar az top gelmesıne ragmen cok net pozısyonlar ürettı takıma uyumu tam navratılı sahada pek goremedım korcan ı hıc begenmedım macın 68. dakıkasına kadar topu tutamadı hep sektırdı fakat ıyı yer tuttu ılk degajını 68. dakıkada yapabıldı rıza hocada tahmınımce korcana pek guvenemedıgı ıcın defansı gerıye yasladı eneramo kondısyon eksıgı var fazla hızlı kosamadı ama gırdıgınıbellı ettı ve net gol pozısyonuna gırdı ılerıde ısık var mehmet yıldız topla cok oynuyor hucumun hızını kesıyor hayrettın sakatlanana kadar iyi oyun cıkarttı stoper mevkıınde ve kazıma nefes aldırmadı petrıel o kadar ıyı degıldı
rıza hoca ıyı basladı ıkıncı yarının basında kamanan yerıne eneramo ıle baslayıp ermanın yerıne cıhanı oyuna alması lazımdı kamanan cok kötü koşamayan bır oyuncu kalenın önünde bekleyecek top gelırse vuracak gol olacak bu zihniyette bır golcu tüm olumsuz ve dezavantajlara ragmen sıvasspor dun ıyı futbol oynadı ve kaybettı haftaya daha umutluyum transferler (özellikle eneramo) takıma uyum saglayınca bu takımı kımse tutamaz[/B] |
Maçta göze çarpanlar : K.Grosicki Eneramo Ve Korcan
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Takımda Kısa Pas Yok Uzun Pastanda Gol Yiyebilirdik Maçın Yıldızı Kimdi : Grosicki Maçın en kötüsü kimdi : Kamanan Yeni transferlerimizi nasıl buldunuz : Muhteşemlerdi Tek Navratili Fazla Göremedik Ama İyi Hatta Çok İyi Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Çok İyi Olduda Pedrieli Çıkarmasaydı |
[QUOTE=Battalgazi;686317]İki aynı pozisyon iki farklı stil;
Birincisinde Kamil kanattan getiriyor, mehmet yıldız topu tutayım düzelteyim vs. diyene kadar oyun yavaşlıyor ve golden oluyoruz. ;sonrasında kamanan da tamamlayamıyor. İkinci pozisyon, Galatasaray sağ kanattan topu getiriyor, içeri bırakıyor ve aynı pozisyonda topun gelişine servet dokunuyor gol atıyor. Akıllardaki soru şu; Elin adamı aynı pozisyonda atıyor, biz neden atamıyoruz? Kimse kusura bakmasın, Mehmet Yıldız soy adı gibi yıldız olsaydı, bugün Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın veya da yabancı iyi bir kulübün formasını giyiyor olurdu. Sahip çıktık bugüne kadar yine sahip çıkarız ama insan bu kadar beceriksiz, isteksiz, yavaş bir futbolcu olamaz.[/QUOTE] Maşallah sana ikisi aynı pozisyon mu? Servet geriden koşarak gelip boş pozisyonda vuruyor ve boş kaleye atıyor. Mehmet ise o sıra sabit koşarak gelmiyor zaten orada, Gelişine vurma gibi bi durum yok üstelik sağında solunda 3 GS li ve önünde 1 Kaleci var yine de iyi vurdu. Sen gerçekten Battalgazi çağından kalmışsın sen. Tamam Mehmet Eskisi gibi değil ama Mehmeti kesecek adam yok bizde, Hala TEKTİR MEHMET. Çok çaba sarfetti çok koştu okadar defansın arasında tüm topları da aldı. Bunların inadına daha fazla çalış MEHMET. Seni futbolu bırakana kadar Sivasta görmek istiyoruz. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:23. |