![]() |
Cevap: Y E T E E E R !...
[QUOTE=vicente58;692183]maç yaptığımız takım bursa! federasyon başkanı nereli? bursa! bu yanlı yönetimlere şaşmamak lazım. geçen senede az kayırmadılar bursayı.[/QUOTE]
Federasyon Başkanı İzmirli koyu bir Altay lıdır...Türkiyede Bursasporu sevmeyenlerinde başında gelir.Yanlız yiğidi öldür hakkını yeme bence tüm zamanların en iyi federayson başkanıdır... |
Sevgili Bursali kardesim evet bir dediginde haklisin, federasyon baskani Bursali degil Izmirlidir fakat yanlis oldugun bir yer var ki, su yaptigin resmen yedigin kaba tukurmektir. Federasyon baskaninin en yakinindaki, nereye gitse yanindan ayirmadigi kisi sizin eski baskaniniz Levent Kizil in ta kendisidir. Tabi Bursasporu sevmeyenlerin basinda gelen federasyon baskaninin!! en yakinina eski bir Bursaspor baskanini secmeside manidardir. O yuzden oyle bilip bilmeden ortaligi bulandirmamak lazimmis..
|
M .Yildiz bizde senin icin yeter diyoruz fakat sen orali olmuyorsun.Dün Kamanan´in attigi sut gol olduya o inan bana sana olan birikimin sonucu atilan goldü.Dün sen oyundan alindin ,forvet hatti bayagi düzeldi.Kamil Suarez´e birakti oda Kamanan´i gördü gol.Iste bu kadar basit futbol .Ben senin oyun tarzini cözemedim .Ne yapmak istiyorsun ?Gayen nedir?Oyun esnasinda el kaldirmalar,topu kaybetmeler ve kaybedile her top´un kalemizde tehlike yaratmasi.Bumudur M. YILDIZ?
|
bencede metmet yıldıza yeterrrrrr artık sivasta yeri yok bunların hayrettinin mehmedin hiç bir yararı yok bu oyuncuların şu radada iyi oyuncu değil enaramoda hikaye yeni transverlerden grosicki birde kalecimiz korcn faydalı diğerleri hikaye
|
mehmet yıldızın maç başındaki gereksiz tartışmaları hiç mi düşünmüyor hakem oyundan atarsa takımımı yanlız bırakmış olurm diye. sürekli hakemle oynuyor. son maçtata gösteriyorki takımda çınar olarak kalanların artık bi fayda sağlamdığı bi güzel maç çıkarrıyorlar bi kötü maç ama o eskidendi su an da öyle olsaydı. eskisi gibi iyi oyun çıkarsalardı. takım bu duruma gelmezdi artık çınarların kesilmesi lazım. yada alacaksın abi kadroda almayacaksın kadroya akıllansın ama hocada ne yapsın sakat cezalı derken elinde oyuncu kalmıyor bazen.
|
stadda maç izleyenler hakemi bezdirmezse böyle oluyor. bende buradan 5 liraya bilet alıp sivassporu esir alanlara YYYYYYYYYYYEEEEETTTTTTTTEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR diyorum maça gidiyorsanız az sesiniz çıksın yada sesi çıkana karışmayın
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:09. |