![]() |
Cevap: Eskişehirspor-Sivasspor.
[QUOTE=58akif34;693164]bırde hırs var rıza hocada eses e karsı mutlak galıbıyet alacaktır bu macta[/QUOTE]
aynı şey türbülent efendi içinde geçerlidir.oda sivasa karşı hırslı olacaktır |
hocamiz bu macta 3puani düsünmeden önce 1puani düsünmeli defansimiz cok basit goller yiyor.maci kazansak bile sifiri korumamiz gerekiyor,aksi halde ileride 2 atip geride üc yemenin bir anlami yok bu yüzdende takimiz ilk önce 1puan almak icin sahada savasmasi gerekiyor,orta sahamiz ileriye dönük degil geriye defansimiza yardim etmesi lazim.yenemesek bile en azindan 1puani almaliyiz diye düsünüyorum
|
[QUOTE=Mamadou Diallo;692480]Atık bu maçı alalım.Az gollü bir maç olacak inş1-0 alacaz sanki.Ama ilk 11
Korcan Murat Sedat Navratil Ziya Kadir Erman Cihan Grosicki Mehmet Kamanan olmalı.yoksa zor maç kazanırız da Sandro yu hangi ara kullanacaz.[/QUOTE] kardeş rada yı niye koymadın kadroyo şu takımda gerilerden oyun kurmaya çalışan bilinçli pas atan topu ayağında tutabilen bi rada var onu da kadroya almamışın :) |
E.Şehir maçı çok ama çok önemli, eğer yenemezsek ligin dibine demir atarız alttaki takımlar üstümüze çıkar.Oynanan futbola bakarak alınan sonuçlar bize hiç layık değil.TS maçında bireysel hatalar, bizim o maçı almamıza engel oldu.Maç başlar başlamaz gol yemek, beraberlikleri sağladıktan sonra yine aynı hatalar ile goller yemek bizim bütün direncimizi, inanmışlığımız ve motivasyonumuzu bozdu, umarım diyorum inşaallah E.Şehiri yeneriz.yenecek güç var ama doğru kadro seçimi gerek.2 haftadır sürekli aynı hataları yapan oyuncuların kızağa çekilmesi gerek.takım hucumda iyi derken defansif anlamda berbat olunca yenilgi kaçınılmaz oluyor.Es es maçı bizim olacak gönülden gelen bu..
|
[QUOTE=mishka;693159]Batuhan olmadığı için daha çok ayağa top yaparlar ki bu bence daha tehlikeli[/QUOTE]
Aynen katılıyorum. Bana sorsan sahada nasıl bir Eskişehir görmek istersin diye hem Batuhan hem Ümit Karan oynasın derdim. Tello da bunlara eklenince daha çok koşan, mücadele eden takım biz olabilirdik. Ama Batuhan yok sanırım Burhan ilerde oynar. Tello çok etkili olabilir bu sayede. |
mağlubiyet.................
|
[QUOTE=Mamadou Diallo;692480]Atık bu maçı alalım.Az gollü bir maç olacak inş1-0 alacaz sanki.Ama ilk 11
Korcan Murat Sedat Navratil Ziya Kadir Erman Cihan Grosicki Mehmet Kamanan olmalı.yoksa zor maç kazanırız da Sandro yu hangi ara kullanacaz.[/QUOTE] kardeş rada yı niye koymadın kadroyo şu takımda gerilerden oyun kurmaya çalışan bilinçli pas atan topu ayağında tutabilen bi rada var onu da kadroya almamışın :) |
Eskisehir Maci Riza Hocanin Maci Olmali ?
Bu maca Teknik Heyet ve Kadroda Oynayacak Futbolcular öyle bir Hazir olmaliki bizim cikisa gecis macimiz olmali .Her kayip puan bizi nereye sürüklegini futbolcularin anlamasi gerekiyor bunun baska bir Dönüsü yok bundan sonra iyi bir oyun iyi bir moral bizi daha iyi bir yerlere götürecek ve Futbolcularin kendilerine olan güvenleri artacak .Bütün bunlari yapmak icin Riza Hocanin Kendi eski Takimini iyi bildigini düsünüyorum bunu iyi okumasi ve kimin ne yapacagini futbolcularina ezberletmesi gerekiyor bu mac Riza Hocanin Cikis Maci Olmali Mutlak hedef 3 Puan. Sivasspor Taraftarini yaninda iste o,zaman bulur Taraftar kaybini önlemis olur ve Taraftarin tekrar gönlünü kazanmis ve güven tazeler diye düsünüyorum.
|
Cevap: Eskisehir Maci Riza Hocanin Maci Olmali ?
Bülent uygun 3 puanı sivasspora verecektir,verdirecektir..bunu sahada cuma akşamı saat 20'de hep beraber göreceğiz.
|
[QUOTE=poolat58;693185]kardeş rada yı niye koymadın kadroyo şu takımda gerilerden oyun kurmaya çalışan bilinçli pas atan topu ayağında tutabilen bi rada var onu da kadroya almamışın :)[/QUOTE]
Rada daha alışamadı o olunca çok defansif oluyor takım skoru ele geçirirsek 2. yarı korumak için girebilir oyuna.Onun bölgesinde tek başına Kadir daha iyi oynar. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:10. |