SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31366)

poolat58 27.02.2011 22:32

Cevap: Maçı değerlendirelim

hocam ideal 11'mizi bulduk lütfen bundan sonraki maçlara böyle çıkalım.mehmet yıldızı asla ilk 11 de oynatma.cşhan banko oynamalı iyi bir futbolcu harcama.yalnızca kaleci yanlış seçimdi onda da bizim baskımız var diye oynattığını düşünüyorum. :D korcan daha doğru seçim olacak.eneramo açılışı yaptı inş. devamı gelir grosicki gerçekten kutluyorum.türkiye deki en iyi futbolculardan biri 6 maçta 5 gol attı.Allah ayağına kuvvaet versin. bütün takımı tebrik ediyorum.gaziantep maçında grosicki gibi hızlı bir oyuncumuz varsa kontra atktan gol aramalı defansı sıkı tutmalıyız.galibiyet mutluluğu çok güzelmiş özlemişim. HAYDİ SİVASSPORUM COŞTUR BİZİ VE ASLA KİMSEDEN KORKMA !!!!

erolbal 27.02.2011 22:33

Yeni kalecimiz maalesef çok iyi gözükmedi[/B].Kaleciye rağmen maçı aldık. Yan topta, karşıdan gelen topta hep çizgide ve gerekli gereksiz yumrukluyor. İnşallah düzelecek bir kalecidir.

COBANSARAYLI 27.02.2011 22:39

2 farkli yenecegimizi yazmistim,yigidolar yaniltmadi beni helal olsun onlara bugun seytanin bacagini kirdilar,son 6 macta sanssizlardi insallah daha yukarilara cikariz ve dusme hattindan iyice uzaklasiriz
FORZA YIGIDOLAR

Playaz58 27.02.2011 23:01

Ben yurtdisinda yasiyorum bu nedenle maclara gelemiyorum. Oyunu futbolu galibiyeti bir kenara birakip sunu demek istiyorum:

Maca gelen herkese tesekkur ediyorum. Dusme tehlikesinde olan takimimiza sahip ciktiniz. Stadi doldurdunuz. Inanki Sivasta olsaydim yerimi bende alirdim. Fakat televizyondan stadin dolu oldugunu ve cekirdek yerine birazda bagirdimizi cagirdigimizi islikladigimizi gordum ya...iste helal olsun size.!!!

kadirakin58 27.02.2011 23:19

[QUOTE=poolat58;697544]hocam ideal 11'mizi bulduk lütfen bundan sonraki maçlara böyle çıkalım.mehmet yıldızı asla ilk 11 de oynatma.cşhan banko oynamalı iyi bir futbolcu harcama.yalnızca kaleci yanlış seçimdi onda da bizim baskımız var diye oynattığını düşünüyorum. :D korcan daha doğru seçim olacak.eneramo açılışı yaptı inş. devamı gelir grosicki gerçekten kutluyorum.türkiye deki en iyi futbolculardan biri 6 maçta 5 gol attı.Allah ayağına kuvvaet versin. bütün takımı tebrik ediyorum.gaziantep maçında grosicki gibi hızlı bir oyuncumuz varsa kontra atktan gol aramalı defansı sıkı tutmalıyız.galibiyet mutluluğu çok güzelmiş özlemişim. HAYDİ SİVASSPORUM COŞTUR BİZİ VE ASLA KİMSEDEN KORKMA !!!![/QUOTE]

kesinlikle katılıyorum. hoca korcan yerine ismini bile unutmak istediğim bu kaleciyi oynattı çünkü taraftar yeni transfer kaleciyi görmek istiyordu. şimdi korcan'ın yetersiz olmasına rağmen elimizdeki en doğru alternatif olduğunu görmüş olduk.

Yiğiter 27.02.2011 23:35

Mehmet Yıldız'sız olmaz diyenler?

akkuzu 27.02.2011 23:46

İlk kez 4 lü defans 5 li orta saha ve tek forvetle çıktık orta saha çok çalışkandı rıza hoca manisaya farklı doğru bir taktik uyguladı tebrik ederim,ama oyuna sonraki katkılarında orta saha kurgusunu bozdu o da ayrı bir olay.Maçın yıldızı kuşku yokki kamil idi.Cihan yine çok kötü oynadı,Enermoyuda gol kurtardı.Diğerleri tek kelime şahaneydi.

poolat58 28.02.2011 00:07

[QUOTE=Yiğiter;697575]Mehmet Yıldız'sız olmaz diyenler?[/QUOTE]

tabiki hiç kimse o adam artık 70. dk da falan girer oyuna fazlası zarar verir bize.

eskibektaşlı 28.02.2011 00:10

[QUOTE=Sivaslibey;697265]Maçta göze çarpanlar : Defansta panik var çok acemiler

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : takim olarak iyi oynuyoruz. Erman aptalca vermedigi pas hariç çok iyidi bugün toplara sürekli basiyordu.

Maçın en iyisi kimdi : KAMIL GROSICKI, muhtesem oynuyor

Maçın en kötüsü kimdi : Mehmet Nas, çok yetenekli topu aldiginda iyi isler yapiyor ama sahada pek gözükmüyor hep toptan kaçiyor.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Abdurrahman Acil dönmesi lazim, Ugur tam bir bomba, her maç arkasina rakip oyunculari sizdiriyor ve kosamiyor geri. Ziya'nin On da biri etmez.

Sedat'in yerine Ivanovs , Ugur'un yerine Abdurrahman oynarsa bence gol yemeyiz kolay kolay kim gelirse gelsin.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Ilk onbir iyidi, Fakat Mehmet'i almasi anlamsizdi, Yerine Pedriel'i yada Kamanan'i alsa bir iki gol daha atardirk eminim.[/QUOTE]
Arkadaşın değerlendirmelerine katılıyorum.

Mehmet Nas oynadığı zaman takım adeta 10 kişi kalıyor çok top kaptırıyor,çok çalıma kaçıp kaybediyor,pasları isabetsiz ,hırs yok, yerine Keita değerlendirilebilir.

Uğur Kavuk çok riskli hareketleri her maçta göze batıyor bugüne kadarki mağlubiyetlerimizde payı maalesef büyük. Abdurrahman' iyileşip form tutarsa
buradaki eksikliğimizi giderebliriz. Birde İvanovs oynamaya başlarsa savunma
tam anlamıyla yerini alır ,keşke oynayabilseydi diyebileceğim diallo da olsaydı
savunmamız çok iyi olurdu. Sakatlığı büyük kayıp.

Erman bir-iki maç kendini gösteriyor beş-altı maç kötü oynuyor. istikrar yok ,
hele bugünkü bencilliği saç baş yoldurdu ,puan kaybetseydik şimdi tüm eleştiriler Erman ve kaleci üzerine olacaktı.

Kamenar kaleci olarak bana güven vermedi ilerde düzelirmi bilmiyorum .ancak bu haliyle Korcan bundan birkaç gömlek daha iyi, iyiki bu kötü halini yandiğimiz bir maçta gördük, birde yenilseydik , Kamenar niye oynatılmıyor diye Rıza hocayı eleştiren arkadaşlar, bu kez niye bu kaleciyi oynattın diyeceklerdi.

Eneramo attığı golle vuruşlarının iyi olduğunu gösterdi ve kendine güveni gelmek üzere tam form tutarsa çok faydası olacak....

Kamil Grosicki 'nin hakkını teslim etmeden yazıyı noktalamak ayıp olurdu, tek kelime ile harika bir oyuncu Transferinde emeği geçenlere ayrıca teşekkür ediyorum.

Birde Gaziantep maçına değinmek istiyorum, Antep çok güçlü ve gol yollarında
başarılı olan, kondisyonu ve morali yerinde bir ekip ,bazı arkadaşlar kim olursa olsun yeneriz ,puan alırız gibi yazılar yazmış keşke öyle olsa ancak kazın ayağı öyle değil, bir puan bile alsak büyük başarı olur, 3 puan alırsak ligde kalışımızı ilan ederiz inşallah. ancak Rıza hoca bu maçta çok önlemler almalı.

poolat58 28.02.2011 00:11

arkadaşlar gollerimizi bu linkten tekrar tekrar izleyebilirsiniz. kamil grosickinin facebook sayfasın da ekli sayfa beğenerek videoya ulaşabilirsiniz. :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:16.