![]() |
Cevap: İzmirli Yiğidolar, Buca Maçına Gidiyoruz
biletini de bucasını da işi iyice bok ettiler bilet milet kalmaz bize arkadaş paşa paşa staddan eve döneriz
|
[QUOTE=anilolcay;702117]biletini de bucasını da işi iyice bok ettiler bilet milet kalmaz bize arkadaş paşa paşa staddan eve döneriz[/QUOTE]
Bir hafta önce bu sitenin bu sayfasından Sivasspor yönetimine duyuru yaptım.Vakit geç olmadan Yönetim Futbol federasyonuna bildirmeli.Pek çok kimse ben de dahil maç izleyemeyeceğiz. Maç Atatürk stadyumunda oynanmalı derim. Mecnun başkan duy sesimiii |
[QUOTE=trafocu;702118]Bir hafta önce bu sitenin bu sayfasından Sivasspor yönetimine duyuru yaptım.Vakit geç olmadan Yönetim Futbol federasyonuna bildirmeli.Pek çok kimse ben de dahil maç izleyemeyeceğiz. Maç Atatürk stadyumunda oynanmalı derim.
Mecnun başkan duy sesimiii[/QUOTE] geçti o iş artık abicim Allaha emanet gideceğiz şansımıza bulursak artık |
[QUOTE=afsin58;702112]beyler maç biletleri pazar günü satılacak istanbuldaki gruplar kendilerini mağdur etmemek için toplu bilet almaya kalkışmışlar buca yönetimide bunu emniyete bildiriyor emniyette biletleri buca yönetiminden alıyor[/QUOTE]
Kardeş adam almış ışte bileti |
arkadaşlar bu işden bende birşey anlamadım resmen dalga geçiyorlar bizle bugün akşam tesedüf eseri bucaspor kulübüne telefon açtım 360 kişilik yer ayrıldığını söylediler ve kulüp binasından bilet alınabileceğini sölediler gittim aldım biletimi tekrar sordum satışlar devam edecekmi diye maç gününe kadar buradan alabilirsiniz dediler hafta içindede emniyetten alıncak diye söylenmiş ve bence 360 kişi çok az bir sayı yönetimin taraftarına sahip çıkmasını bekliyorum uzun yolardan gelipde kimsenin mağdur olmasını istemeyiz gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz
|
bugün gittim bilet almaya kalmamış 180 tane varmış oda maç günü statda satılacakmis yigidolara duyurulur
|
[QUOTE=sivasliyigidooo;702165]bugün gittim bilet almaya kalmamış 180 tane varmış oda maç günü statda satılacakmis yigidolara duyurulur[/QUOTE]
sabah gittik aldık biz saat 9 da 3 kişiydik demekki talep çogalınca satısı durdurdular |
ALLAH TAN SABAH ALMIŞIM VALLA
|
İzmirli Yiğidolar, şansımızı denemek için yarın Buca'da buluşalım derim. 15:00 da biletler satışa çıkarılacakmış sanırım. Buca'dan bunun hesabını Allah sorsun. Halbuki maçı Atatürk'e veya Alsancak'a alsaydı hem taraftar rekoru kırardı hemde para kazanırdı. Sırf kalleşlik yaptılar ama Allah soracak karşılığını alacaklar.
AYK |
sivasspor taraftarlarından maca yogun ilgi var arkadaslar bilet sıkıntısı yasanıyor...gündüz erken saatlerde stadyumda olanlar bilete alabilir 130 adet bilet var henüz. digerleri satıldı..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:11. |