![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim
Bugün hepsi çok iyiydi ama KORCAN SÜPERDİ. Onu ayakta alkışladık stadda..
AYK |
[B][I]Mehmet yıldızın 2 golde'de güzel pasları vardı
4 maçta 3 galibiyet aldık.futbolcular kendılerıne inanıyorlar artık.. Hem seyirci destegıyle hemde futbol ziyafetiyle 2 Nisan cumartesi günü sivas 4 eylül stadyumunda keyifli bir galibiyet alıcagımıza yürekten inanıyorum[/I][/B] |
Bize karşı yapılan hatalı kararlara nasıl tepki veriyorsak , gerçekleride yazmamız lazım, penaltı kararı ağırdı, ve rakip 10 kişi kalıncaya kadar ,daha adam akıllı oynayan , daha iyi paslaşan takım Bucaspor'du. 10 kişi kalmalarına rağmen bizim defansın arkasına çok rahat sarktılar, ilk yarıda vasat futbol oynadık, çok basit pas hataları yaptık. Kalecimiz Korcan muhteşem bir maç çıkardı, motivasyonu çok yüksekti, 3- 4 tane net golü kurtardı. Korcan dışında Eneramo'da iyi futbol oynadı. Grosicki kaliteli futbolcu fakat, bu maçta biraz çekingen futbol oynadı, ikinci yarıda bence 1-0 önde olduğumuzdan, hem de rakibin eksik olmasından yararlanıp, erman ve grosicki çok boş alan buldular ve değerlendirdiler. Kısaca şu soruyu sormamız lazım rakip eksik kalmasa bu kadar pozisyon bulabilirmiydik ve maçı kazanabilirmiydik?
|
hayretinin neresi kotuydu sen galiba maca bakmadin eski hayretin gibi oynadi o sampiyonlugu kovaladimiz zamanlar gibi gercek bir sivasli gibi oynadi caniylaaa
|
Alınan farklı galibiyet mükemmeldi, takım isteyerek oynadı ve istediğini aldı.Bu galibiyet serisine en az 3 maç daha devam edersek orta sıralara tırmanışımız devam eder ve tehlike bölgesine başka takımları göndererk psikolojik olarak motivasyon artmış olur.Tüm takıma, teknik heyete ve takımı desteklemek için Buca arenada olan yiğidolara teşekkürler....
|
Hepsi güzeldi, kötü yoktu bence, Ama taraftar sağolsunlar yanlız bırakmadılar, o kalabalıkta seslerini bize duyurdular,
Herkesi tebrik ederim. Çok sevindik çokkkkkkkkkkkkkkkk |
[B][COLOR="DarkRed"]Arkadaşlar,çok güzel bir galibiyet aldık.Bu galibiyet maçtaki hatalarımızı örtüyor.
Biz önümüze gelen pozisyonları çok cömertçe harcıyoruz.Başka takım olsa affetmez.Kamil`in kaçırdığı penaltı,bunlar çok önemli pozisyonlar eğer maç berabere yada yenilseydik.Grosic`ki`yi ve atamadığımız pozisyonları suçlardık. Ama çok şükür yendik.inşALLAH Beşiktaş`ıda yeneceğiz.[/COLOR][/B] |
Hepsi çok iyiydi.Gözlerinden öpüyorum.
|
Öncelikle maçın hakemini iyi yönetiminden dolayı tebrik ediyorum, baskıya boyun eğmedi, eyyamcılık yapmadı, herkes ağır oldu diyor ama hakem olması gerekeni yaptı peneltıydı ve son adamdı, ama türkiyede takımına göre muamele olduğu için bu yapılmıyordı. Ayrıca centilmen tavırlaRIndan dolayı buca kulübünü ve taraftarını tebrik ediyorum.
Takımda ise en kritik noktalarda yaptığı kurtarışlar ve yan toplardaki çıkışları ile KORCAN maçın adamıydı. Ne olursa olsun çok sevindik ama rehavet yok beşiktaş maçından mutlaka puan almamız gerek yenilirsen belediye zaten bucaya yatar puan farkı yine 1 e iner, bu haftanın anlamlı olması için beşiktaşa iyi hazırlanmamız gerek |
SİVAS YÖNETİMİ TARAFTARINA SAHİP ÇIKMADII STATDA 6 SAAT GİŞE ÖNÜNDE BEKLEDİK SATILAN BİLET SAYISI SADECE 10 DU İÇERDE OLAN TARAFTARIMIZDAN ÇOK DAHA FAZLASI DIŞARDA KALDII BİR ÇOĞUMUZ MAÇI BUCALI TARAFTARLALA BERABER İZLEDİKKK BUGUN Kİ YENİ ASIR BİLE ALAY EDİYOR SİVASLI TARAFTARLAR 360 KİŞİLİK YER AYRILMASINA KARŞILIK DIŞARDA KALDILAR VE YÖNETİM UYUMA TARAFTARINA SAHİP ÇIK DİYE İLGİNÇ TEZHURAT YAPTILAR...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:33. |