![]() |
Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla
bu macta fener kazanmak icin hep saldiracak biz defans agirlikli oynamaliyiz
|
Buradan yönetime çağrı!
(1) Fenerbahçe türbünleri için bilet fiyatları 300 ytl'den az olmamalı.. (2) Sadece kazanmak için sahaya çıkalım. Yiğidoya bu yakışır... |
Şampiyonun kim olacağı bizi ilgilendirmiyor hani son zamanlarda genç arkadaşlarımız arasında yaygın olan bir ibare varya COKTA FİFİ...:D
|
bu maçın sonucu ne olursa olsun şampiyonluğu kaybeden hakkımızda bir şaibe çıkaracaktır bu kaçılmaz bir olay
|
Aziz bize stad yapsın bizde maçı verek:D
|
Benim tek korkum sivas tribünlerini fenerliler doldururda fenerin golüne sivas tribünlerinden sevinc gösterisi gelmesi, bu maca tüm yiğdoların sahayı doldurması ve sivası desteklemesi lazım aramıza karışan fenerliler tribünde sevinmemeli, macın sonucu ne olursa olsun fenerliler sivas tirbününde olmamalı
|
Ben sevinirim kardeşim fener şampion olursa...şampiyonluğa oynadığımız ilk sezon saha ya inip futbolcularımızı tokatlayan ts liler deilmiydi...Sivas kümeye die bağıran ts liler deilmiydi......KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER!!!
|
İster FANATİK FB li olun isterse FANATİK FB Düşmanı olun farketmez !
Gerçekler ve doğrular 1 tanedir. Sivasspor bu sene yine şansı ile ligde kaldı ve takımımız son derece kötü. Konya'da ve son 4 haftadır tüm maçlarda daha da kötü. Bu FB Sivasspor'u rahat geçer. Kimse altında birşey aramasın ? Gücümüz bu kadar ! Üstüne üstlük Trabzonun ve Trabzon camiasının 3-4 yıldır Sivaslılara duyduğu nefrette Sivasta unutulmamıştır ve unutulmayacaktır ! Soruyorum sizlere ? Gelecek sene son maçta Trabzonun Samsunu veya Rizeyi yenmesi gerekse Sivasın düşmemesi için, yenecek midir ? Delikanlı gibi cevap verin Trabzonu şampiyon görmek isteyenler ? |
açıkçası trabzonun şampiyon olmasını istemiyorum. trabzonda sahaya inip futbolcularımızı darp etmeye çalışan bir takım şampiyon olacağına fenerbahçe şampiiyon olsun. kümede kalmayıda garantilediğimizden fenerbahçenin yenmesini istiyorum.(fanatik bir sivasspor taraftarı olarak)...
|
[QUOTE=asabibaba;713958]bu yazını okuyunca senin için üzüldüm kendim içinde çokkkk sevindim neden mi?
[B] ÇÜNKÜ BENİM TANIDIĞIM BÜTÜN SİVASLILAR MECNUN BAŞKAN DER BAŞKANA BU BİRR İKİNCİSİDE BENİM TANIDIĞIM SİVASSPORLULAR KOMBİNE ALMAK İÇİN TEK ŞART ARAR ODA SİVAS AŞKI.... NE KADAR ŞANSLI BİR İNSANIM DEĞİL Mİİİİİİİİİ?ELİMDE DEĞİL AMA SENİN İÇİNDE ÜZÜLDÜM VALLAAAAA[/B]:D:D:D:D:D:D[/QUOTE] Ben Mecnun demek istiyorum var mı itirazın..Bunun Sivaslılıkla ne alakası var..Bu kadar mı sığ düşünüyorsun? Bazı insanlar Sivas aşkını yaşamak için kulüpteki Fener sevgisinin bitmesini istiyor..Çünkü bu insanlar daha önce GS YA da BJK li idi..Dolayısıyla kulüpte Fenerlilerin olması onlara Sivas aşkını yaşatmıyor..Sen Sivas'ın hepsini tanımıyorsun ben de tanımıyorum..Üzüleceksen,bu kadar sığ düşünebildiğin için kendi adına üzül.! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:02. |