![]() |
Cevap: Anket: Transfer Hareketleri
o zaman hosgeldin attila yildirim :)
|
Gönderilenler yerinde karar.Mehmet hariç..
|
agbetu ve ıvanovs çok iyi oyuncular bnce gönderilmemeliydi.yeni transferlere gelince çoğu tanınmayan gençler fakat tecrübeli isimlerde var.3 tane kaleci aldılar alişanı gönderdiler(1i gereksizdi).favorim faty ve atilla fakat alışmaları zor olcak.hazırlık maçlarında iyi oldukları söyleniyor.... inş hepsi takıma fayda sağlar...
|
Yapılan transferlerden bir kısmı uygun
|
[QUOTE=tavarih;725435]Arkadaşlar çoğu arkadaşımız halen gelenleri gidenleri soruyor. Gördümki farklı konularda karışıklık olmuş. Bu konuyla en net şekilde derleme yapıp , merak edenlerin kolayca öğrenmelerini sağlamak istedim.
[B]Gelen Yabancılar :[/B] Milan Borjan , Jacques Faty , Milan Cerny [B]Mevcut Yabancılar : [/B]Diallo , Navratil , Rada , Sandro Mendonça , Grosicki , Pedriel ,Eneramo [B]Giden Yabancılar :[/B] Ramoviç, Kamenar, Kamanan, Keita , Ivanovs, Agbetu [B]Gelen Yerliler :[/B] Nihat Şahin, Kıvanç Karakaş , Murat Akça , Burçağ Başel , Caner Hüseyin Bağ , Kerim Zengin , Atilla Yıldırım [B]Giden Yerliler :[/B] Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli, Murat Sözgelmez, Sedat Bayrak, Alişan Şeker [B]Not :[/B] Şu anda mevcut yabancı sayımız 10. Diallo'nun durumu belli değil galiba. [B][COLOR="DarkOrchid"]Ankette 1'den fazla seçeneği işaretleyebilirsiniz !!!...[/COLOR][/B][/QUOTE] Pedriel ve Sandro gereksiz konumdalar gidebilirler şu an itibariyle Diallo gitmez gereksiz bir anket yapmışsın bu arada önceden yapılmıştı bu anket sırf kendin yapmak istemişsin sanırım.... |
pedriel ve sandro gidici gibi riza hoca gordu galiba eksiklikleri yani lafimiza geldi :D
bu takima bir maestro lazim ve yirtici bir forvet o zaman avrupa hayal olmaz bence |
[QUOTE=faty05;732780]Pedriel ve Sandro gereksiz konumdalar gidebilirler şu an itibariyle Diallo gitmez gereksiz bir anket yapmışsın bu arada önceden yapılmıştı bu anket sırf kendin yapmak istemişsin sanırım....[/QUOTE]
Ben anket olarak açmamıştım. Gelenleri gidenleri yazmıştım sadece. Site yönetimi bu hale getirmiş. Lüzumlu lüzumsuz bilip bilmeden konuşmuş olmak için yorum yapma. Adam akıllı okuyabiliyorsan oku geç :) |
[QUOTE=tavarih;732790]Ben anket olarak açmamıştım. Gelenleri gidenleri yazmıştım sadece. Site yönetimi bu hale getirmiş. Lüzumlu lüzumsuz bilip bilmeden konuşmuş olmak için yorum yapma. Adam akıllı okuyabiliyorsan oku geç :)[/QUOTE]
bosver sinirlenme siteye yeni uye olmus galiba bilememis :) |
[QUOTE=yigido_halil_58;732812]bosver sinirlenme siteye yeni uye olmus galiba bilememis :)[/QUOTE]
Belki de eski bir üyedir :) Ben sinirlenmedim de birkaç yerde daha arkadaş alıntı yapıp damlama gereği hissetmiş galiba :) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:52. |