![]() |
Cevap: Rıza Hoca Hedef ilk 10
[QUOTE=armutaklı;727870][B][I]Mecnun başkan artık elını taşın altına koymalI..Sivası begenmıyor futbolcular dıyıp kaçmamalı.yönetım artık çalışamıyor demkki transfer bulent uygun yaıyormuş bizde.
Eskişehire kımlerı getırıyorlar. Ordu bızden çokmu ıyı kımlerı aldılar...yada Mersin bence bızımkıler transferı ucuza yapıolar pahalı almayıncada sivası begenmedıler dıyıp çekılıyorlar işin içinden[/I][/B][/QUOTE] KARDEŞİM SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM.KALİTELİ OYUNCULARIN SİVASA GELMEME NEDENİ BENCE ŞEHİRİ BEGENMEMEK DEGİL TAKIMIN BAŞARISIZ OLUŞU VE BAŞARI HEDEFİNİN OLMAYIŞI. TAKIMIN BAŞARILI OLDUGU YILLARDA YÖNETİMİN ŞÖYLE DEDİGİNİ HERKES HATIRLAR;;; BÜYÜK TAKIMLARDAKİ VE LİGDEKİ BİRÇOK OYUNCU SİVASSPORA GELEBİLMEK İÇİN ARAYA ARACILAR KOYUYORLAR İSİMLERİ DUYSANIZ ÇOK ŞAŞIRACAGINIZ OYUNCULAR BUNLAR AMA SİVASSPOR BUNLARA İTİBAR ETMİYOR VE KENDİNE UYGUN OYUNCULAR ARIYOR;;;; BU LAFLARI BİR ÇOK KİŞİ HATIRLAR.DEMEKKİ BİZİM TRANSFER YAPAMAYIŞIMIZIN NEDENİ BELEŞ OYUNCU ARAMAMIZ VE PARA HARCAMAK İSTEMEYİŞİMİZ.YOKSA ŞEHİR BAHANE TRABZONU GİDENLER BİLİR SİVASIN YARISI KADAR BİR ŞEHİRDİR VE ADAM GİBİ YEMEK YİYECEGİN YER SAYISI Bİ KAÇ TANEDİR.SİVAS TRABZONUN YANINDA BÜYÜK ŞEHİRDİR KEZA ORDU AYNI ŞEKİLDE.SEN HEDEFİNİ BAŞARI OLARAK KOY VE PARA KONUSUNDA BELEŞ ADAM ARAMA BAKL NE OYUNCULAR GELMEK İSTİYOR GÖRÜN BAKALIM.SONRADA ŞEHİRİ BAHANE EDEREK TARAFTARI KANDIRMAYIN |
evet şampiyonluğa oynarken sivas a yıldız oyuncular gelmek için can atıyodu hani. ne oldu şimdi bi mehmet erene bile begendiremedil sivası.. adam haklı hedef yok vizyon yok. bodoslama başlıyoruz lige. oltayı atarsın balık ya gelır ya gelmez o hesap. ordu çıkıyor hedefim ilk 6 benım dıyor. bizde hedef küçülttük. sıralama söyleme ya de ki amacım avrupa kupaları ve türkiye kupası sen beşiktaşın atom karıncası rıza çalımbaysın hedefin ay olmaliki yıldızlara ulaşabilesin....
|
arkadaslar biraz mantikli olalim hedef ilk 10 evet bu 1de olabilir 2 de 3de 4de 5de 6da 7de 8de 9da 10da olabilir ilk 10 bu bence
|
demek ki düşeceğiz.
|
bu sene en güzel yilimiz olacak insaallah
|
Bu takim daha iyi yerlere layik.Yapilan ve yapilacak transferler Sivasspor´u basariya tasiyacaktir.Sunu aciklikla söyliyebilirim,Sivasspor tarihinin en güclü kadrosu 8 Agustos´da ligin tozunu atacaktir.Oturmus kadronun üzerine makyaj degisimi yapildi.Samsun,Ordu ve Mersin´in uyum dönemi olacak .Bu uyum dönemini ne kadar az hasarla kapayan bu isten yararli cikacaktir.
|
bizim artık eski günleri görmemiz zor görünüyor.yapılan transferler,yapılan açıklamalar bu yönde.ligden düşmeyelim yeter mantığı var gibi.uğur kavuk sağ bek olacaksa zirveye oynamak hayal.mehmet yıldız,abdurrahman dereli gidiyor.uğur kavuk,pedriel kalıyor.işimiz zor görünüyor.
|
Cevap: Hedef İlk 10
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor'un yeni sezonda son yıllarda yaşadığı sıkıntıları yaşamaması gerektiğini, hedeflerinin ilk 10 takım arasında yer almak olduğunu söyledi.
Bolu'nun Gerede İlçesi'nde bulunan Greenpark Otel'de yeni sezon öncesi kampa giren Sivasspor, ilk çalışmasını yağmur yağışı altında gerçekleştirdi. 21 kişilik kadrosuyla çalışmalara başlayan Sivasspor'da, Rıza Çalımbay sabah antrenmanı öncesi futbolcularla yaklaşık 10 dakika konuştu. Yoğun yağmur yağışı altında çam ağaçları arasındaki patika yollarda koşan futbolcular, daha sonra açma germe hareketleri yaptı. Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda arttırmalı olarak tempolu koşu yapan futbolculara Rıza Çalımbay'da eşlik etti. İlk etap kampında fizik ve kondisyona yönelik çalışacaklarını söyleyen Rıza Çalımbay, "Çok iyi bir ortamda çalışıyoruz. Yağmur altında ilk antrenmanımızı yaptık. Takım olarak tam değiliz. Eksiklerimiz var. 1-2 tane transfer daha yapacağız. Onları da yaptıktan sonra ilk etap kampımızı tamamlayıp Avusturya'ya gideceğiz. Orada yapacağımız 5 tane hazırlık karşılaşması her şeyi ortaya çıkartacak. Sonra da lige başlayacağız" dedi. Çalımbay, Sivasspor'un son yıllarda yaşadığı sıkıntıları yaşamaması gerektiğini açıklayarak, "Öncelikli hedefimiz Sivasspor'un son yıllarda yaşadığı sıkıntıların yaşanmaması için büyük çaba sarf etmek. Ligde de ilk 10 takım içinde olmak istiyoruz. Transferlerimizi o doğrultuda yapıyoruz. Genç arkadaşları takıma kattık. Bunların yanında tecrübeli ve maçın kaderini değiştirecek arkadaşları da alıyoruz. Giden arkadaşları aratmayacak transferleri yapmak istiyoruz. İnşallah bunda da başarılı oluruz" diye konuştu. ----------------------------------------------------------------------- Böyle bir aciklama yapmak Taraftari Hayelkirikligina ugtratmak demektir yazik su anda aldikdiklari futbolcularda bu ligde ve sivasa bir katki verecek futbolcular degil amatör bunun adina Transfer yaptik diyorlarsa ayip Taraftarin gözünü boyamak. Bunu yaparlarsa 3.cü senede kimseyi yanlarinda bulamazlar bu sefer ligde sehir takimlari var onlar ligde mücale verecekleri icin iyinin daha iyisini aliyorlar bizdede hallaa bir tutturmuslar bu takimda iskelet kadroyu tutduk yanlarina takviye yapdik sanki gecenseneki kadroda ne vardi yine düsmeye oynayan kadro degilmiydi. Bunun neresi cekirdek kadro birakin bu ayaklari alacaksaniz adam gibi adam alin ve ligde mücadele edin yoksa hersene bu Sivasa ve Taraftara bu eziyeti cektirmeyin ben bunlari gecensenede yazdim dedigim cikti düsmeye oynadik bu sene hic farki yok. Transfere devam edin yerine göre oynayacak adamlar bulun bu takimin Amatörlre verecek ve bosa harcayacak Lüksüde parasida yok bunu yönetimin ve hocanin kafasina sokmasi lazim . |
[QUOTE=armutaklı;727808][B][I]Kanfory sylla'yı geri alırsa yönetım şaşırman...[/I][/B][/QUOTE]
saçmalardan seçmeler biz yabancı yeri açılacak ki yeni forvet gelecek diyoz adam ne diyo hemşo yönetimaferdersin salak değil bu işi senden 10 kati yi biliyolar babandan kalan fabrika felan varsa bi zahmet sponsor ol da senin istediğin admaları alsınlar |
rıza hoca sana bu acıklamayı yakıstıramadım bu ilk on acıklaması yerine üst sıralar deseydinde onumuzdeki sezona bomba gibi bir takım beklentisi icinde olsaydım ben hedefi ilk on olan bir sivassporun macını izlemekten nasıl keyif alabilirim sen ki sivassporun başardıklarını gormus bilen birisisin hedefin yine o basarıların usttunde olması lazımken nasıl kendını bulent uygundan daha az profosyonel gorurmus gibi bir hedef ilk on acıklaması yaparsın ben sivassporun surekli ligde kalsın yeter diyenlerden değilim hem sürekli ligde kalacak hemde sürekli korkulan futbolu keyf veren bir takım olacak ne ilk onu yahu ilk beşten dortten uefadan şampiyonlar liginden fb bjk gs nin ve ts nin üsttünde olan bir sivasspor hayalindeyiz en azından ben hayalindeyim boşa bir hayal değil daha görmesem rıza hocama bir sözüm olamazdı bize başarılanlardan daha yüksek bir başarı veremeyecegim mi diyorsun ilk on acıklaması başka neyi izah eder yoksa ilk beş derim sezon baslar ilk 3 mac kaybettimi bana demediklerini bırakmazlarmı diye bu ilk on püffff
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:40. |