![]() |
Cevap: Bursaspor-Sivasspor
Bursaspor, 21 Ocak Cumartesi günü oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde yapılan antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, karşılıklı pas çalışması ile devam etti. Daha sonra 5'e 2 pas pres çalışması ve yarı sahada çift kale maç yapıldı. Ülkelerinin milli takımlarında bulunan [COLOR="Red"]Prince Tagoe ve Michael Basser[/COLOR]'in dışında, takım eksiksiz çalıştı. Yeni transfer Şilili forvet Sebastian Pinto, üçüncü antrenmanına çıktı. Yeşil-beyazlı ekip, yarın yapacağı antrenmanla Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürecek. |
[QUOTE=Salim58;762579][B][I]Sivasspor cuma günü Bursa'ya özel uçakla gidecekmiş...[/I][/B][/QUOTE]
salim abi kaçta gidecekler haberin varmı belki karşılamaya gideriz yine geçen sene karşıladık |
[QUOTE=zaralı19;762607]salim abi kaçta gidecekler haberin varmı belki karşılamaya gideriz yine geçen sene karşıladık[/QUOTE]
[B]Saatini bilmiyorum ama bi çalışma yapayım öğrenirsem sana haber veririm kardeşim.[/B] |
[QUOTE=Salim58;762608][B]Saatini bilmiyorum ama bi çalışma yapayım öğrenirsem sana haber veririm kardeşim.[/B][/QUOTE]
Teşekkürler abi haber bekliyorum. |
[QUOTE=zaralı19;762609]Teşekkürler abi haber bekliyorum.[/QUOTE]
[B]Beklediğin haber geldi kardeşim,Takım yarın saat 13:30 da özel uçakla havalanıyor,14.30 gibi inşallah kazasız belasız Bursaya iner.[/B] |
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34232&token=32655][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34232&token=32655[/img][/url]
[B]Cumartesi 16.00 da oynanacak Bursaspor-Sivasspor maçını [B][COLOR="Red"]Hüseyin Göçek[/COLOR][/B] yönetecek. Bu sezon Hüseyin Göçek yönetiminde 2 maçı da kazandık. Toplamda 16 maçımızı yönetti 9 galibiyet 3 beraberlik 4 mağlubiyet aldık. Oyuncularımız bu maçlarda 37 sarı 2 kırmızı kart görürken rakiplerimiz 41 sarı 2 kırmızı kart gördü. Takımda sakatlığı devam eden Ziya kadroda olsa da riske edilmeyecek. Yerine yine Kağan Timuçin Konuk oynayacak. Takımımız yarın özel uçakla Bursa'ya hareket ediyor.[/B] |
bURSA'DAKİ ARKADAŞLAR;
Sizden özellikle rica ediyorum,mademki takıma karşılama yapılacak biraz kalabalık olsun.Yani yapıdığına değsin. Trabzon istanbul'a gelir yer yerinden oynar,Bursa'ya gider öyle,Ankara'ya gider öyle,ama biz bu işi bir türlü beceremeiyoruz,bir araya gelemiyoruz. Bursa'daki arkadaşlardan rica ediyorum Sivaslılar derneğini harekete geçirin hiç olmazsa 50-60 kişi olursanız iyi bir hava ve moral olur. |
[I][FONT="Arial Narrow"]Çok zor geçecek ama Sivassporumun zoru sevdiğini biliyoruz bu engelide aşacak gücü var.Bursadan puanla dönücektir inşallah[/FONT][/I]
|
[QUOTE=58akif34;762375]Bu badireleri bizde atlattık taraftar olarak ne kadar suskun olsalarda öfkeliler ilk gol bizden gelirse o taraftar gücü bize geçecektir fazla geçmişe gitmeyelim sivas mersin kupa maçında kaleci hakan maçın 90 dakikası iyiydi uzatmalarda bir gol yedi taraftar bize çalıştı sonucunda 2. Golü de yedi sizde ilk gol bizden gelirse aynı olayı yaşayacaksınız pinto şiliden geldi ayazi görünce sok oldu oda o maçta iyi oynayamaz bence bu maçın hakkı sivas kazanacak cumartesi artık bakacaz kim ne yapar[/QUOTE]
Sivassporun galip gelme düşüncesi doğal olarak sizde olması normaldir bna kimse bir şey demezde zaten..Maçın hakkı Sivas kazanacak diye bir şey yazmıssınız daha maç oynanmadı kardeşim..Seyirci konusunda bizim tribünü ne kadar tanırsınız bilemem ama yukarıda saydıklarınızın bir tanesini bile yapmayacaklarına ben kefilim..Çünkü Bursa tribünü maç skoruna göre hareket etmez..Yani gol yesede gol yedi diye tribün susmaz .Bursa tribünün derdi takımın gol yemesi falanda değildir aslında bunu farklı bir ortamda anlatabilirim çok uzun sürer gider bu..Ben kendi seyircimizi içinde ben olduğum için iyi bilerek bunları söylüyorum....Benim tek bir temenim var play off ta Sivas ve Bursayı görebilmek... |
sivas sivas gibi oynarsa bilegini bükecek takım yokkkkkkk
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:11. |