![]() |
Cevap: Toraman Taraftarlarla Tartıştı
toraman efendi çocuktur. küfredenlere teşekkür mü etseydi...
|
[B][QUOTE=izmirliyigido;768687][B]Bütün yazılanları baştan sona okudum ve hayretler içinde kaldım. %95'iniz olayı bilmeden duygusal olarak yazıyorsunuz, olayı yarım yamalak bilenlerde olayı aydınlatamamış.[/B]
Olayların başlangıcı [B]2008-2009 Sezonunda[/B] 24.Ekim.2010 tarihinde İstanbul'da oynanan Beşiktaş-SİVASSPOR maçında Mehmet YILDIZ'ın 4. dakikada attığı golden sonra başlamıştır. Bütün tribünler [B]SİVAS'lılara[/B] ana-avrat küfür ederken, "Sivas'lı ayılar, İstanbul'da ne arar" diye bağırırken o muhterem nam-ı diğer [B]İ.TORAMAN[/B] elini kaldırıpta tribünlere "susun, bende Sivas'lıyım" dememiştir. Aksine [B]SERDAR ÖZKAN[/B] ş.refsizi ile birlikte MUSA AYDIN taç atarken koşup gelerek MEHMET YILDIZ ile MUSA AYDIN'ın boğazına sarılmışlar, bütün stadı galeyana getirmiştir. Maç o hırsla ve küfürlerle [B]1-1[/B] bitmiş ve maçtan sonra da sadece kaleci Rüştü tüm takımı tebrik etmiş, özür dilemiş, İ.Toraman elini uzatıp kimseyle tokalaşmamış aksine Mehmet YILDIZ'a yine söylenmiştir. Ertesi sezonda büyük marifetmiş gibi [B]58[/B] numaralı formayı taşımayacağını bildirerek, çıkartmıştır. [B]Haaa, şimdi bu bilgiler ışığı altında yorumlarınızı, düşünceleriniz tekrar gözden geçirin. Bilinçli taraftar neden bu kadar tepkili anlarsınız. Bence herkes hakeetiği değeri görür. O adamın bu Sivasspor kulübünün kapısından hiçbir vasıfla geçmemesini diliyorum.[/B] .[/QUOTE] herşey güzelce açıklanmış aydınlatılımş,nokta...[/B] |
Millet yeter bence bu haysiyetsiz icin daha fazla yorum yapmaya degmez..
|
evet ROKET'İn sözlerine katılıyorum.
bırakım sivasta yaşauyanları sivasta yaşayıp sivaslıyım diye bön bön övünen sözüm ona medyacılar ve çocukları bile var. YAZIKLAR OLSUN.(BEŞİKRAŞ TRİBÜNENE ÇOCUKLARINI GİYDİRİP ,KUŞATAN VE GÖNDERENLERE BİR KERE DAHA YAZILAR OLSUN. YA SEV YA TERKET |
taraftar bilinçlen dı,trıbunde kı tarafar ne kadar sıvaslı ıse sahada kı siuasspor'lu futbolcu da o kadar sıvas'lı onlara saygısızlık trıbune dır,sıvaslıya dır,toraman hak ettı cevabını aldı
|
[QUOTE=berk5858;768709]toraman efendi çocuktur. küfredenlere teşekkür mü etseydi...[/QUOTE]
Cevap vermıyım dıyorum gormuyum dıyorum,Hayırdır gardas abın mı kardeşın mı,yoksa sende toramandan bılet nemala nan tıplerden mısın,:mad: |
[B]Karaktersiz Toraman icin su soz gecerli olur sanirim: Katrani kaynatmakla olmazki seker, cinsine tukurdugum cinsine ceker....Mehmet YILDIZ'in kesip attigi tirnak kadar Sivasli olamaz bu vatandas.[/B]
|
Bilica kadar olamadin ya, yaziklar olsun... boylesi sivaslilar olmaz olsun...
|
ben bu konuda toramanı destekliyor bu anlamsız tavrı anlayamıyorum ne yapmış sivas'a bilika gol atar sivas deli gibi sevinir kimse sesinin sesi çıkmaz öz evladına küfür ilhan mansız ankaragucunde oynarken beşiktaşa gol attı sevinmedi mehmet yıldız sivasa gol attı sevinmedi toramana artık bu tavır bitsin artık adama 58 numarayı çıkarttırdınız yazık
|
unutmayalim baska takimlarda oynayan butun sivasli kardeslerimiz sivasin degerleri kazanclari simdiki hocamiz sayin riza calibayda bir sivasli ve yillardir baska takimlarda oynadi ve simdi sivasa hizmet ediyor her ne olursa olsun sayin toraman ekmegini yedigi takima katkida bulunmak istiyor aksi olsaydi nankorluk olurdu unutmayin sivasin adi yigido yigitlik nankorlugu kaldirmaz taraftar olarak sayin toraman kardesimizi isliklamak degil guzide bir takimda oynadigi bu basariyi gosterdigi icin alnindan opmek alkislamak lazimdi unutmayalim riza hoca gibi birgun toramanda sivasa hizmet edebilir saygilar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:34. |