![]() |
[QUOTE=CAGLAYAN]Sitemizin EN lerinden ARIF COSKUNU Unutmayalim
EN Seviyeli Arif Coskun EN Aktif Arif Coskun EN Online olan yine Arif Coskun :D[/QUOTE] en güzel bir tespit. |
En sabirli Dogukan58 gardas.
|
teşekür ederim abla
yoksa caglayan abinin pabucu dama mı kalkdı caglayan abii duymasın bunu yoksa almanyadan kalkar gelir eniyisi biz karizmayı cizdirmeyelim |
sitenin en karizmatiği ; çevik abi
Teyfik sen merak etme en karizmatik sensin. Caglayan sana dokunamaz o baska kategoride en yani en otoriter. |
(hic kimseyi kisisel olarak tanimam sadece gercek gozlemlerim)
gunay gakgo58 puar dogukan58 bbptek58 erdalguler 5841 skywriter twity_58 arada kacirdigim olabilir ama bu elamanlar iyi calisiyor |
[QUOTE=LütfiÜnal]sitenin en karizmatiği ; çevik abi
Teyfik sen merak etme en karizmatik sensin. Caglayan sana dokunamaz o baska kategoride en yani en otoriter.[/QUOTE] en baba en yakışıklı en iyi kalpli en güzel yönetici en güzel dernekci en güzel sivaslıyı temsil eden en iyi başkan en saygın insan en iyi ağa bey en sivaslı en gurbetci en gurbetlerde sivası temsil eden en sevdigim en saygı duyduğum en cok fikirlerini benim sediğim en büyük almanya sivaslılar dernek başkanı TABİKİİİİİİİİİ BAŞKANIMIZ LÜTFÜ ÜNAL BEY EFENDİYE DERİN SAYGILARIMI BİLDİRİYORUM ANCAK KALEMİM BUKADAR YAZDI BAŞKANIN AFFINIZA SIĞINIYORUM KALEMLER DEKİ MÜREKKEPLER YETMEZ BAŞKANIM SENİ ANLATMAYA |
[QUOTE=Kibrisli]En iyi davulcu Arif
En tezahuratlarda sadece ağzını oynatan Turgut En geyik Ayhan En seviyeli Serhan En otoriter Mustafa Abi En mantıklı Abircan En düzgün yazan Arif Coşkun En güzel resim 5841 En çok yazan Drummer En kolpa FENERBAHÇE[/QUOTE] HERŞEY TAMAMDA NE GAREZIN VAR NE ALAKA KARDESCIGIM |
[QUOTE=Onur Büyükdere][color=blue]BU TOPİÇ EĞLENCELİ BİR TOPİÇ AMA BAZILARI KENDİ CEMİYETİ İÇİNDEKİ ARKADAŞLARINI REZİL ETMEYİ SEVİYOR..BURDAKİLER GÜLECEK DİYE KİMSE KİMSEYİ AŞAĞILAYICI BENZETMELERİ YAPAMAZ..BİZ BURDA SEVİLEN SAYILAN BİR DERNEĞİZ..[/COLOR][/QUOTE]
ONUR BURDA ÇOK GÜSEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞ SÜPERSİN SANA SAYGI DUYUYORUM ÇOK YERİNDE Bİ CEVAP KENDİ AÇIMDAN BİŞEY HERKES ÖZGÜR GENELLLL ARKADAŞLAR EN LERİ HER HAFTA SEÇELİM AMA SADECE EN BAŞKA KONULARA DEĞİNMEYELİM BU TOPİCTE HAYDİİİİİİİİİİ DEVAMMMMMMMMMM :) |
bence sıtedekı herkes benım ıcın cok deger tasır..sıvaslı olsunda cerden copten olsun demısler :D.. sıtedekı herkes benım ıcın enlerdendır...tabı bırkac kısıyle olan samımıyete baglı olarakyerı farklı olan abılerımız var...basta tevfık abım,yalcın baskan,sefa abım,serhan abım,ali abim,dernekmurat,dernek onur,erhan abım,fevzi abim,kursat abım,dj murat,tabıkı benımkuzenler(sena58,sevval),ozgur,ayhan,tugrul,dogukan abı,eren1,sweet ablam,fatma ablam,tabıkı kubra(simdilikaramızda yokta tabı okul dolayısıyla:) )ya ayrım yapamıyorum..şimdi ben sabaha kadar yazarım bana bakarsanız oooooo.burda hatırlayamadıklarım darılmasınlar..cunku aceleyle aklıma gelenlerı yazabıldım...:D
|
[QUOTE=disikanarya]ONUR BURDA ÇOK GÜSEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞ SÜPERSİN SANA SAYGI DUYUYORUM ÇOK YERİNDE Bİ CEVAP KENDİ AÇIMDAN BİŞEY HERKES ÖZGÜR GENELLLL ARKADAŞLAR EN LERİ HER HAFTA SEÇELİM AMA SADECE EN BAŞKA KONULARA DEĞİNMEYELİM BU TOPİCTE HAYDİİİİİİİİİİ DEVAMMMMMMMMMM :)[/QUOTE]
senin imzaan bile yanlış aslında diger takımlardan bahsetmesek daha iyi olmazmı? bu bir temenniii |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:08. |