SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Fanatik'e göre Tunuslu Chahechouhe Sivasspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34448)

YİĞİDO EMİR 58 02.07.2012 14:42

Cevap: Chahechouhe’de mutlu son!

bakalım doğrumu daha belli değilki

Morten58 02.07.2012 15:11

Eger Transfer kesin ve dogruysa hayirli olsun , bence takima faydali olur. Icimde iyi bir his var.

cemahmety 02.07.2012 15:37

Hadi bakalım bu transfer gerçekleşsin bunun haricinde de 2 santrafor almamız lazım hadi yönetim elini çabul tut. Sivassporum yine bu sene bomba gibi bir sezon geçirsin

kamışlı58 02.07.2012 19:25

hayırlı olur inşallah

sivaslıadem 03.07.2012 12:23

videsuna yeni baktım güzel tekniği var ve de süratli
alınması lazım bence
ancak karşısındaki savunma çok mal oynuyor
türkiyede böyle oynar mı bilmiyorum

MEVLUTHOCAOGLU 03.07.2012 16:26

resmi imzayı görmeden inanmam arkadaş her sezon öncesi hep aynı hikaye bakalım su sene kimler gelecek sivasımıza

Çılgın Türk 03.07.2012 17:56

Bulgar sitelerine tekrar göz attim. Son iki gündür yeni haber cikmamis..

poolat58 06.07.2012 02:44

Sivas'ın Alex'i!

Uzun uğraşlar sonunda anlaşma sağlanan Aatif Chahechouhe, Kırmızı-Beyazlılar'a ilaç olacak. Fenerbahçe'nin yıldızı Alex'e benzetilen 26 yaşındaki oyuncu, tekniği, uzaktan şutları ve arapaslarıyla Yiğidolar'ın gücüne güç katacak
Sivasspor transferde uzun süren sessizliğini Aatif Chahechouhe ile anlaşarak bozdu. Her konuda anlaşma sağlanan Fas asıllı Fransız, önceki kulüplerinde oynadığı futbolla Fenerbahçe’nin yıldızı Alex’e benzetilmeye başladı. Bulgaristan’ın Chernomorets Burgas takımından transfer edilen 26 yaşındaki futbolcu, tekniği, uzaktan şutları ve arapaslarıyla dikkatleri çekiyor. Aatif orta sahada oynamasına rağmen geçtiğimiz sezon Bulgar ekibiyle çıktığı 15 maçta 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Takım içindeki otoriter yapısı ve futbol zekasıyla Burgas’ın saha içindeki hocası yakıştırması yapılan yıldız oyuncu, Sivasspor’un gücüne güç katacak. İstanbul’da sağlık kontrolünden geçirilen Fransız futbolcu, Sivasspor’un yeni transferlerinin tümünün yer alacağı imza töreninde sözleşmeyi imzalayacak.

Çalımbay’dan müjde
Yeni transferler yapacaklarının müjdesini veren teknik direktör Rıza Çalımbay şunları söyledi: “Bütçemize göre göre oyuncular arıyoruz ve bu yüzden bazen çok zorlanıyoruz. Ancak bir hafta içinde anlaştığımız yeni oyuncuları da açıklayacağız. Hedeflerimize ulaşacağımıza inandığımız isimleri kadromuza katıyoruz.''

Kaynak:Fanatik

bassguitar 06.07.2012 04:28

Cevap: Sivas'ın Alex'i!

alex mi? aman kalsın abiiiii..brezilya milli takımı ile hic dunya kupasına cıkamayan...avrupa kariyeri 5 mac parma forması ile kısıtlı birinin turkıyede yıldız olarak kabul edilmesine gonlum razı gelmiyor..nitekim bundan 20 yıl once galatasayı sampıyon klupler kupasında yarı fınal oynatan Ugur tutuneker.muhammet.tanju.erdal keser gbi futbolcuların basarısının yanına bıle yaklsamayan alex i yıldız gibi gormeleri turk futbol severlerin ayıbı ve cehaleti olarak degerlendiriyorum....

58akif34 06.07.2012 08:19

Cevap: Sivas'ın Alex'i!

Bence atif alex e benzemiyor alex atif a benziyor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:55.