![]() |
Cevap: 2013-2014 Transfer Dönemi
Eneramo ayrılırsa takımımızda Orduspor'la sözleşmesi biten Hasan Kabze'yi görmek isterim.
|
Aslında mersinden Culio ve Ordudan Stancu'yu alsak süper olur.
|
Sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolcular.Bana göre bize faydası olabilecek oyuncuları koyu renkle yazdım.
[COLOR="red"]Antalya=[/COLOR]Ali-Mehmet Eren-[B]Tita[/B]-Musa Nizam-Ndjoch- [COLOR="Red"]Akhisar=[/COLOR]Ahmet Cebe-Bruno-Lima-Emrah Eren-Mustafa Aşan-Sertan Vardar-Uğur Demirok [COLOR="red"]Beşiktaş=[/COLOR]Emre Özkan-Erkan Kaş-İbrahim Toraman-İsmail Köybaşı-Hilbert [COLOR="red"]Bursaspor=[/COLOR]Ferdinand-[B]Vederson[/B] [COLOR="red"]Elazığ=[/COLOR]Aydın-Kujovic-Eren-Mehmet Çakır-Murat Akyüz-Mustafa Sarp-Orhan Ak-Sedat-Sinan Kaloğlu- [COLOR="red"]Eskişehir=[/COLOR][B]Diego-Tello[/B] [COLOR="red"]Fenerbahçe=[/COLOR]Selçuk-Volkan [COLOR="red"]Galatasaray=[/COLOR][B]Aydın[/B]-Çağlar-[B]Engin[/B]-Hakan-Ujfalusi [COLOR="red"]Gaziantep=[/COLOR][B]Karcemarkas[/B]-Mahmut-Şenol-Fıgueıredo [COLOR="red"]Gençlerbirliği=[/COLOR]Cem Can-Curri-[B]Azofeifa[/B] [COLOR="red"]İstanbul B.B=[/COLOR][B]Can Arat[/B]-Cihan-Eduardo-Efe-Ekrem-Zayetta-Vinicius-Vittek-[B]Holmen[/B]-Serhat [COLOR="red"]Karabük=[/COLOR]Seric-Deumi-Gökhan Ünal-Güven Varol-Kaan-Shelton-Tomic [COLOR="red"]Kasımpaşa=[/COLOR]Djalma-İlker-[B]Özer[/B]-Sancak [COLOR="red"]Mersin=[/COLOR]Küme düşmesi kesinleştiğinden neredeyse tüm takım. [COLOR="red"]Ordu=[/COLOR]Kümede kalma şansı çok az.Neredeyse tüm takım. [COLOR="red"]Trazbon=[/COLOR]Colman-Serkan Balcı |
santrafor bulmak zor eneromanın kalmasıni istiyoruz
|
Eskişehir Diego ile 4 yıllık anlaştı
|
konu acma yetkim yok o yuzden buraya yaziyorum yonetim acaba tehlikenin farkinda mi? takimimizda ilk onbiri olusturan oyuncularin sozlesmesi bitiyor simdiden kadro planlamasi yapmazsak seneye cok buyuk sikinti cekeriz. Yonetimde tanidigi olan ulasabilen birisi lutfen bu konuyu dile getirsin bir seyler yapiliyor mu bilelim icimiz rahatlasin
|
[QUOTE=sawyer5892;851236]konu acma yetkim yok o yuzden buraya yaziyorum yonetim acaba tehlikenin farkinda mi? takimimizda ilk onbiri olusturan oyuncularin sozlesmesi bitiyor simdiden kadro planlamasi yapmazsak seneye cok buyuk sikinti cekeriz. Yonetimde tanidigi olan ulasabilen birisi lutfen bu konuyu dile getirsin bir seyler yapiliyor mu bilelim icimiz rahatlasin[/QUOTE]
[B]Tehlikenin Farkında mısınız? [/B] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35792[/url] |
Gelecek yıl yabancı kontenjanı azalacağı için en fazla 1 veya 2 yabancı transferini geçemeyiz diye düşünüyorum. Yerli oyuncular lazım olacak.
Manisaspor'dan ERAY ve BEKİR çok beğendiğim oyuncular. Mersin'den Mehmet Yıldız alternatif kadro için tekrar kulübümüze gelebilir. Erman ve Kadir'i kaybetmemek lazım bana kalırsa. |
Michael Eneramo,Kadir,Ziya,Erman Kesin kalmalı.Pedriel ve Mehmet Nas çok iyi ve karekterli 2 yedek,kalmalı.Çok iyi bir sağ bek ve onun önüne Ordu Barel'i,Mersin Burhanı satacakmış kesinlikle biri alınmalı.iyi bir orta saha ve stoper alınmalı
|
[QUOTE=ci58;851214]vallaha hocam ne diyim ki 2 senedir ben bu adami takip ediyorum :D tunusda yilin futbolcusu secilmisti ama duydugum kadariyla seneye PSGe transfer olucak mis :D o yüzden buraya yazmamistim bide Oussama Darragi diye tunuslu var Msakni-Darragi-Eneramo eskiden ücüde Esperance Tunis takiminda oynuyorlardi[/QUOTE]
Bunlar mükemmel oyuncular. Ve istesek aslında alabileceğimiz oyuncular. Düşünebiliyor musun 15 dklık bir internet üzerinden futbolcu araştırması yaparak bu tür yetenekleri keşfedebiliyoruz. Bunu yönetimimizden de bekliyoruz. Bu kadar basit. İmkanlarda var gidip orada izleyip görsün bu futbolcuları. Çok zor değil ki? Ülkemize göre de alt lig sayılır bunlar. Yani transferde ki para politikamıza da haykırı değiller öyle değil mi? Yönetim sivasspor. com sitesini takip etmiyor mu? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:43. |