SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim mi? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36031)

58_babacan_58 09.05.2013 11:45

Cevap: Maçı Değerlendirelim mi?

Ümitsiz Sevginin Kurbanlarıyız biz.

ready 09.05.2013 12:11

[QUOTE=HAŞİM5858;852894]Ben başka maç mı seyrettim anlamadım. Penaltımızı vermeyen bütün takdir haklarını rakibe kullanan Fatbolcularımızı moralmen çökerten Bir hakemi nasıl görmezsiniz...[/QUOTE]

[B]altı tane golüde herhalde hakem attı kendi kalemize altı golü biz attık hakep hepsi ofsayt diye saymadı altı glün hiç bir açıklaması olmaz galip geldiginiz maçda bile hakemi eleştirmeye alışmışsınız hadi penaltı yanlıştı geri kalan beş goldemi yanlıştı bu ne saçma futbol anlayışı[/B]

PETKOVİC 09.05.2013 12:52

[QUOTE=B.DUMANLI;852916]Sivas´in ekmegini yiyen,suyunu icen YABANCILARI Erman gibi malesef yedigi canagin icinede SICABILIYORLAR.
Hersey Karabük macindan sonra o zamana kadar ya SABIR.....[/QUOTE]

kesinlikle haklısın sanki biz insanlara köle muamelesi yapıyoruz. efendi gibi çık topunu oyna sana kim ne diyo? ne sivasmışız arkadaş kimse mi istemez bizi ya ayıp bişey yani!!

ahhguzum 09.05.2013 13:34

kadiri niye çıkardı anlamadım.yorumcunun dediğine göre ofansif oynamak içinmiş.mehmet nasla mı ofansif oynayacağız yuh ya...

kngal yiğido 09.05.2013 13:35

bu hakemlerin topunun canı ceheneme akşam eski şehrin net golünü vermeyen yyalakada işini yaptı artık rahat maç alırlar :mad:

xremix 09.05.2013 13:51

[QUOTE=anadolu5858;852900]Neye göre karar veriyorsunuz kimin sivassporlu olup olmadığına siz mi daha çok sivassporlusunuz? arkadaş yazmış yorumunu bende çoğunlukla katılıyorum insanlara kafayı yediriyorlar doğal olarak da tepki veriliyor yoksa kimse sivasspordan vazgeçemez geçmez rızanın oyuncularının birkaçı hariç umrundamı lanet heriflerin sivasspor. çoğu takım bulma derdindedir eneramo daha lig bitmeden ortalığa düştü yok bjk istiyor demeye ne yapacaksa bjk ekmek düşmanını..kimin umrunda sivas bırakında acımızı bari yaşayalım kahroldum akşamdan beridir bu ne arkadaş yeniliyorsan edebinle yenil birinden 4 birinden 6 şamaroğlanımıyız biz[/QUOTE]

neye göre karar verdiğim açık açık ortada,iyi günde kötü günde demişiz,her zaman bir takımda inişli çıkışlı zamanlar olacaktır ,bizim taraftar olabilmemiz için her türlü zorluğa göğüs gerip takımımızı ve şehrimizi sahipsiz bırakmamalıyız,ankaragücü,bursaspor ve eskişehirspor taraftarı da buna güzel bir örnektir...

asilbey 09.05.2013 14:39

federasyonun ve atv istediği oldu ta başın beri fener trabzon finali istediklerini belli etmişlerdi ilk maçta ki atv nin tutumunu bi hatırlayın şimdi kına yaksınlar gelelim takıma maalasef 2 golden sonra oyundan koptular aynı sertlikte cevap veremedi takım

hatzivrettas 09.05.2013 15:20

bencede maçı değerlendirmeyelim.

asabibaba 09.05.2013 15:24

[QUOTE=SenSetik;852922][B]dün Eskişehir'in buz gibi golü verilmedi...adamlar golümüz verilmedi diye 5-6 tane mi yedi?? hakem hataları bu ruhsuzluğa, bu hezimete mazeret olamaz...takımsan eğer, 35 dakikada 5 tane gol yemezsin...ayıptır, günahtır bu taraftara be...halen çıkmışız burda hakem tartışıyoruz!!! [/B][/QUOTE]

[B]Onlar kaç maçta bizim ezildiğimiz gibi ezildi..... Karıştırma onlarla bizi haksızlık etme.... lime lime doğranmadık mı kaç maç kim olsa biter orada .... Laz fıkrası gibi.... TEMEL MUZ KABUĞU GÖRMÜŞ " YİNE Mİ DÜŞECEZ" DEMİŞ olay aynen budur...[/B]

psychology58 09.05.2013 15:29

Bu rezilliğin değerlendirilecek bir yanı yok ki ezeli rakibimiz dediğimiz 5 para etmez takım karşısında ne olursa olsun bu duruma düşmemeliydik !!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:15.