SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Utaka Sivasspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36434)

dicanio 31.07.2013 19:57

Cevap: Utaka Sivasspor'da

[QUOTE=kamışlı58;869317]pek kelelek birşeye benziyorgözüm tutmadı inşallah yanılıyorumdur[/QUOTE]

kelelekmis size messiyide getirseler onuda gozunuz tutmaz nasilbir gozse tavukkarasi var galiba gozunde gozune¦ bibaktir istersen adam daha neyapsin

58CeZa58 31.07.2013 19:57

Cok sevindim bu transfere yabancilarimiz cogaldi borjan yedek kalacak belki
Rengifo bana pek güvenilir gelmedi carlosada galiba yoksa 3-4 forvet varken biri
Daha gelmezdi
Rengifo neden cogu hazirlik macinda oynamadi anlamadim

Sivasli010 31.07.2013 20:03

[QUOTE=58CeZa58;869343]Cok sevindim bu transfere yabancilarimiz cogaldi borjan yedek kalacak belki
Rengifo bana pek güvenilir gelmedi carlosada galiba yoksa 3-4 forvet varken biri
Daha gelmezdi
Rengifo neden cogu hazirlik macinda oynamadi anlamadim[/QUOTE]

rengifo hastaymis

Djamoka 31.07.2013 20:28

[FONT="Arial"][B]Şu eleştiri yapanları anlayabilen varsa beri gelsin. Hepsi de scout olmuş mübarekler. Kimin adı geçse bi kulp takıyorlar.

Merak ediyorum klavye başına geçip google dan veya daha başka sitelerden isim bulmak yerine gercekten bi zatihi gözleriyle izledikleri ve önerebilecekleri futbolcu var mı? Mümkün değil.

Bugün işyerinde başka takım taraftarları olan arkadaşlar transfer haberini okuduktan sonra gelip çok iyi bi transfer olduğunu söyleyerek yorum yaptılar. Bi de bizim burdakilere bakın.

Son yiğido Utaka hayırlı olsun. Allah utandırmasın inşallah.[/B][/FONT]

Murad_Kelleci58 31.07.2013 21:24

Transfer edilecek ornek golcü şöyle olmalı

Oynadığı mac sayısı: 425
Attıgı Gol. : 425
Yaptıgı asist. : 425

Böyle istatistiği olan bir golcü istiyoruz.. Duy sesimiz yönetim.. Dandik dundik adamlara karnımız tok.. Kimi kandırıyorsunuz.. Ha adi da peledona olsun.. Irak'a tutaka bizi acmaz.. !!!!!!!!!!!!!

Del Piero 31.07.2013 21:26

[QUOTE=Murad_Kelleci58;869354]Transfer edilecek ornek golcü şöyle olmalı

Böyle istatistiği olan bir golcü istiyoruz.. Duy sesimiz yönetim.. Dandik dundik adamlara karnımız tok.. Kimi kandırıyorsunuz.. Ha adi da peledona olsun.. Irak'a tutaka bizi acmaz.. !!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

bence onada bir kulp takarlar.... :D :D :D

Sivasli010 31.07.2013 21:29

[QUOTE=Murad_Kelleci58;869354]Transfer edilecek ornek golcü şöyle olmalı

Böyle istatistiği olan bir golcü istiyoruz.. Duy sesimiz yönetim.. Dandik dundik adamlara karnımız tok.. Kimi kandırıyorsunuz.. Ha adi da peledona olsun.. Irak'a tutaka bizi acmaz.. !!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Agabey fifa 14 oynunumi sandin sen? cok iyi transferler istiyiorsan Sivas merkezinde dolas ve cok kisi kombine almasini sagla

sanki bizim budgetimiz 999milyon avro gibi konusuyorsun

58Sivaslilar 31.07.2013 21:36

Alınacak en iyi forvet alındı UTAKA hızlı bitiriciliği olan bir isim Portsmouth forması giyidiği dönem ingilterenin en iyi forvetlerinden biriydi alınması süper oldu Artık RENGİFO UTAKA PİECH var forvet hattımızda belki Piech gönderilebilir yerine utaka gibi yine kaliteli bir isim alınsa tadından yenmez :);)

58Sivaslilar 31.07.2013 21:38

inşallah iyi işler yapar sivasta

58Sivaslilar 31.07.2013 21:40

Hızlı bir oyuncu gibi gözüküyor. Takıma faydalı olacağını düşünüyorum.

Hayırlı olsun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:06.