![]() |
Cevap: Trabzonspor 0-0 Sivasspor
Carlos da doğru söyledi sürprizim var dedi sözünde durdu fazlasıyla sürprizdi skora yatmak
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Bizim gool atacak forvertimiz yok atif tek basina birsey yapamaz burrhan hic iyi degildi trabzonda bizden daha iyi oynamadi gayretler ortak basabas bir oyun oldu bizim korcan oyunun gözle görülür iyisiydi
|
atıfın tek forvet oynaması çok faydasız maalesef..hemde gercek performansını gösteremıyor atıf...formsuz burhan yedeğe çekilip,atıf ve aydın kanatlarda oynayıp djebbour tek forvet oynasa çok daha faydalı ve mantıklı olur gibime geliyor..
hem bu şekilde [COLOR="Blue"]atıf dan en iyi verimi almış oluruz[/COLOR] hemde djebbour sürekli sonradan girerek değil de,ilk 11 de oynamaya alışarak form tutar. |
Butun yorumları okudumda mıllet cok duygusal konusuyor rıza kendı evınde bu takımdan 6 yedı ve kımlerden yemedıkı bızım takım yukarı dogru ılerlıyor hakan dıyosunuzda bende cok begenıyorum ama bazı oyuncular formsuz bunu en ıyı goren hoca hakanlı ortasaha kupa macında amator takıma hakanın 2 gol atmasına ragmet orta sahamız asırı ezıktı fener macı harıc topla oynama %55 altına dusmedı avrupai oynayan tek ve yenı takımız.. Kalecı sorunumuz vardı cozuldu sukur borcan 7 puan beles verdı.trabzon defansa yatmısken onlara gol atmak kolay degıll.ve bızım hala hazır forvetımız yok abdul kadır fılan yedek bıle olamaz anca kupada.. Utaka refık su takıma bıraz alıssınlar sız gorun sıvasspor ustune koyarak gıdecektır rahat olun ademle oynadıgımız maclarda daha hakım bır oyun oynuyoruz kadırı begenmeyenlerıde anlamıyorum 12 000 km ortalamayla oynuyor takım ıyı yolda mıllet sacma sapan elestırı yapmayın carlosun tek hatası renfıgı o da bılemezdı kısmet napalım
|
takımın şuan itibariyle gol atan adama ihtiyacı var ..defansın arkasına sarkacak adama ihtiyacı var örnek musa aydın bu işi iyi yapardı hatırlarsanız...ilerde top tutan adam yok eneramogibi birisi lazım..o zaman sivassporu izlemek lazım..
|
ben herkesi çok beğendim fakat forvetsiz olmuyor onuda anladık yani çünkü rafik girdi onların defansları dalgalanmalar yaşadı atıf kanat olduğu için uç noktada pasifize oluyor ama hocanın takdiri tabiki mücadele üst düzeyde topla oynama pas trafiğine bayılıyorum tek eksik forvet. ve carlosu kutluyorum çünkü o paslaşmalar insanı mest ediyor,
|
[QUOTE=58fast58;881065]bazı arkadaşlar diyorki hakem penaltımızı yedi diyor evet banada penaltı gibi geldi ama decostanın tarbzonun gölcüsüne yaptığıda benzewr hareket ozaman onada penaltı çalması gerekirdi bence[/QUOTE]
[QUOTE=Morten58;881016]Yavas ol biraz. Aatif defolsun gitsin diyorsun Resmen !!! AATIF suan olmasaydi bu kadar puan toplayamazdik. Aatif ilk haftadan sonra hep iyi oynadi , bu macta forvet oynadi ve etkiszidi ama sen hangi mantikla sürekli öz veriyle oynayan futbolcumuz gitsin diyorsun anlamadim. Eger gidecek oyuncu varsa bundarda basta GROSICKI geliyor , Riza Calimbay hocayi sucladik ama görüyoruz Kamil gercekten elini tasin altina koymuyor. Yüregile oynayan AATIF seni cok seviyoruz daha iyi olacaksin insallah.[/QUOTE] [B]Niye ki Adam hakli Atif cok hareket mareket yapiyo ve sonuc??? 0 Hocam dedi ki.... SUT DEYIL GOL ISTIYORUM ( neyse fazla uzatmalim ) Keske Atifin sansi Kamile verseydi ama bakiyorum da burda Kamil resmen unutmuslar nedense...... :mad: Adam bazen kisi burda ne yapti anlamadim gitti....:rolleyes: Gecen sene onun gibi oynayacak Adam yoktu ( istedi gibi oynamadi ) simdi var ama Oynatmiyo bu ne Is?? Not: Senin Lig Tv analys resmileri bize ne yarar???? :rolleyes: [/B] |
burhan eşer ilk haftalardaki performansından çok uzak. böyle devam ederse ara transferde sağ sol açık transferlere ihtiyacımız olacak. grosicki'yi de küstürdük artık. o mevkide ilerde sorun yaşayabiliriz.
|
aatıf ın tek forvet oynaması bir hata idi umarım carlos birdaha böyle hata yapmaz topu kapınca orta yapacak adamımız var ama gol atacak adam yok ikinci yarıya rafikle başlasaydık genede golü bulabilirdik rafik oyuna çok geç girdi
|
[QUOTE=sivistar;881180]Butun yorumları okudumda mıllet cok duygusal konusuyor rıza kendı evınde bu takımdan 6 yedı ve kımlerden yemedıkı bızım takım yukarı dogru ılerlıyor hakan dıyosunuzda bende cok begenıyorum ama bazı oyuncular formsuz bunu en ıyı goren hoca hakanlı ortasaha kupa macında amator takıma hakanın 2 gol atmasına ragmet orta sahamız asırı ezıktı fener macı harıc topla oynama %55 altına dusmedı avrupai oynayan tek ve yenı takımız.. Kalecı sorunumuz vardı cozuldu sukur borcan 7 puan beles verdı.trabzon defansa yatmısken onlara gol atmak kolay degıll.ve bızım hala hazır forvetımız yok abdul kadır fılan yedek bıle olamaz anca kupada.. Utaka refık su takıma bıraz alıssınlar sız gorun sıvasspor ustune koyarak gıdecektır rahat olun ademle oynadıgımız maclarda daha hakım bır oyun oynuyoruz kadırı begenmeyenlerıde anlamıyorum 12 000 km ortalamayla oynuyor takım ıyı yolda mıllet sacma sapan elestırı yapmayın carlosun tek hatası renfıgı o da bılemezdı kısmet napalım[/QUOTE]
Aynen katılıyorum ,Yalnız bir düzeltme yapmam lazım.12000 Km değil, 12000 Metre ... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:22. |