![]() |
Cevap: Torku Konyaspor 3-0 Sivasspor -ikinci yarı-
[QUOTE=sivastatlıbelam;896091]maça çok kötü başladık,daha toparlanamadan 2.golü yedik...takım sonra uyandı ama 3 .bölgeye top geçiremedi.
bu mağlubiyetlerin tek sebebi orta alanda sürekli top kaybeden ve kötü kullanan adem-kadir ikilisidir...bunun başka bir açıklaması yok kardeşim...kesinlikle 2 önlibero lazım...belluschi gibi,melo selçuk,fernandes gibi sağlam oyunculara ihtiyaç var.[/QUOTE] dediklerinde cok haklisin..lakin bizde o parayi verecek yonetim yok malesef,, onlar hala bedavaya gelecek adam ariyorlar...galibiyetlerden alinan paralar nereye gidiyor mechul |
bu maçta Carlos hataliydi kadir iyi idi hakan ı alıp Pedro yu alacaktı bak ozaman neler oluyordu
|
[B]bu kötü gidişde kimin payı varsa Allah belasını versin [/B]
|
Buradan konyasporu tebrik ediyorum. Konyaspor tek sivasspoumuzu degil, ayni zamanda yönetimimizide yenmis oldu.
Konyaspor 3 - 0 sivasspor yönetim kurulu |
[QUOTE=kkemal58;895931]Konya takımı doping almış gibiydi, harika mücadele ettiler. Bizimkilerde döküldüler resmen. Bence takım iki kulvarda yarışamıyor. Kadromuz yeterli değil. Kupa zaten gitti gibi, yedeklerle çıksınlar kupada. Takım çok yorgundu. Bir de tabiki forvet eksikliğimiz devam ediyor. Oldoni bence çok yetersiz.[/QUOTE]
yorgunlukla ilgisi olamaz kupa macında akhisara yenilmenin hüznü demoralize olmusluk ve isteksizlik artı gununde olmayan bir kac kisinin altarnatifinin olmayısı hele forvetsizlik hic saymıyorum |
Öncelikle takımın en fazla 13 kişi arasında dönüşümlü olarak oluşturulması hem ligi hemde kupayı birlikte götürebilmeyi kaldırmaz. Bu kadar eksik bir kadro varken kupada havlu atmak hayrımıza olacaktır. Lüzumu gereği de yok zaten. Teknik açıdan bakarsak ligde aydın'ın uzun zamandır iyi bir futbol oynadığını göreniniz oldu mu? Aydın'da ısrarcı olmanın anlamı nedir, çünki ben bu adamın çok gereksiz bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Madem top yapmak istiyosun medhi taouil gayet formdaydı neden onunla başlamadın oyuna. Tamam yenilebilirsiz elbette konyasporun da şiddetle puana ihtiyacı var bizde başkası da olsa bu hafta konyadan çekeceği vardı ama biz futbol namına pas yapmak dışında hiç bişey yapmadık, pozisyon üretemedik. Roberto Carlos'un artık deplasman maçları için de bir taktik belirlemesi gerekir, her maçı tek tek düşünüp ona göre taktik belirleyebilmeli. Hele hele sezonun ikinci yarısı düşme hattı kızışacak ortalık karışacak sen deplasmana gidip böyle futbol oynayacaksın sonra 3 puan bekleyeceksin. Biri beni inandırsın.
|
[B]artık bu maç bitti klasik deyimle önümüzdeki maçlara bakacağız sakın perşenbenin gelişi çarşambadan belli olur muhabetine dönmesin[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:12. |