![]() |
--->: Michael PETKOVIC
HUYLU HUYUNDAN VAZ GEÇMEZMİŞ.KAFASI ATTIĞI ZAMAN RAKİP FUTBOLCUYA SALLIYO TEKMEYİ.BU İKİ OLDU.YÖNETİM ÜÇÜ BEKLERMİ BİLMİYORUM...
|
Sivas halkı seni baştacı yapmıştı ama sen buna layık olamadın takımın kaderiyle oynamaya ne hakkın var yönetime sesleniyorum en ağır ceza neyse verilsin bu adama belki aklı başına gelir
|
-->: Michael PETKOVIC
işi gücü kıurmızı yaaa.......................
|
Sanırım ayrılmak istiyor klupten , en azından bu şekilde genç kalecilerimize de fırsat doğuyor ki Fenerbahçe maçında gayet güzel oynayarak kendilerini gösterdiler.
|
[QUOTE=tanju_58;151766]HUYLU HUYUNDAN VAZ GEÇMEZMİŞ.KAFASI ATTIĞI ZAMAN RAKİP FUTBOLCUYA SALLIYO TEKMEYİ.BU İKİ OLDU.YÖNETİM ÜÇÜ BEKLERMİ BİLMİYORUM...[/QUOTE]
VALLA BENDE BILMIYORUM(5) :) :) |
ya aslında cok ıyı bı kalecı ama agresıf bı yapıya sahıp petkovıcıde boyle ıdare edıcez tecrübesı takıma pozıtıf enerjı verıyo bence..
|
petkoviçin cezası bittiğinde kaleye tekrar geçebilecekmi çünkü harun çok iyi performans ortaya koyuyor
|
insan işte sonuçta ne kadar profosyonelde olsa bir anlık öfkeler, ne yapacağı bilinmez koca idol zidane bile yaptı bunu 2 milyar insanın gözü önünde, petkoviç iyi kaleci, sivasspor forması taşıdığı son dakikaya kadar desteklemeliyiz kendisini
|
Konya maçı onun için büyük bir ders olmuşdün vestel maçında iyidi yenen gollerde hatasıda yoktu bence
|
[b]Gerçek Petkoviç bu işte işini yaptığı zaman çok yararlı oluyor bence maçın yıldızlarından biri.Birazda bu kırmızı kart olaylarını bıraksa:).[/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:18. |