![]() |
Cevap: Transfer Dosyası
Cezayir'in sol açığı djabu Sivas için faydalı olur
|
Ya arkadaslar cas desenki bu Sivas'ı biz şampiyonlar ligine gönderiyoruz gene gelen transferler Uğur boral Ali Tandoğan cinsi adamlar olacak pek beklentiniz olmasın yönetimi sıfır borç politikası olarak destekliyorum ama Batuhan kazmasına 400 bin Euro da vermeyin birader.
|
[B]Ferhat Macit Payas Belediyespor’da
Sivasspor’un 21 yaşındaki futbolcusu Ferhat Macit, 1 yıllığına 3. Lig ekiplerinden Payas Belediyespor’a kiralandı. Ferhat Macit, bu haberi sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu; ”1 yıllığına Payas Belediyespor’a kiralandım. İnşallah güzel olacak.” Sivasspor’a 2012 yılında transfer olan Ferhat Macit’in 31 Mayıs 2017 tarihine kadar Sivasspor ile sözleşmesi bulunuyor. [/B] |
[QUOTE=yerliturkuaz;913405][B]Ferhat Macit Payas Belediyespor’da
Sivasspor’un 21 yaşındaki futbolcusu Ferhat Macit, 1 yıllığına 3. Lig ekiplerinden Payas Belediyespor’a kiralandı. Ferhat Macit, bu haberi sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu; ”1 yıllığına Payas Belediyespor’a kiralandım. İnşallah güzel olacak.” Sivasspor’a 2012 yılında transfer olan Ferhat Macit’in 31 Mayıs 2017 tarihine kadar Sivasspor ile sözleşmesi bulunuyor. [/B][/QUOTE] pişmesi için kiralık genç çok gönderiyoruz diğer takımlara ama maalesef takıma geri dönüşleri olmuyor. ziya'dan başka genç yetenek çıkardığımızı hatırlamıyorum son dönemlerde... |
[B]yabncı forum sitelerinde araştırdığım habere göre Sivasspor, Olympiyakos'lu Yunan sol bek HOLEBAS ile ilgileniyormuş fakat oyuncu daha çok ispanyada oynamayı istiyormuş..doğruluk payı var mı araştıracağım...[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;913410][B]yabncı forum sitelerinde araştırdığım habere göre Sivasspor, Olympiyakos'lu Yunan sol bek HOLEBAS ile ilgileniyormuş fakat oyuncu daha çok ispanyada oynamayı istiyormuş..doğruluk payı var mı araştıracağım...[/B][/QUOTE]
Olsa olsa Ziya'ya alternatif olarak alinir diye tahmin ediyorum, yoksa yabanci kontenjani bir sol bekle harcamak iyi olmaz. Baska transfer haberleri varmi acaba Dogubey? :) |
Holebas, şuan yunanlıların en popüler 2 3 futbolcusundan biri. Sanmıyorum böyle bir transfer olacağını. Ziya'ya alternatif olacak biri değil, Ziya ile eş değer biri veya daha fazlası :)
|
[url]https://www.facebook.com/onsports/posts/810918218960849[/url]
Holebas haberi |
[QUOTE=DOGU_BEY;913410][B]yabncı forum sitelerinde araştırdığım habere göre Sivasspor, Olympiyakos'lu Yunan sol bek HOLEBAS ile ilgileniyormuş fakat oyuncu daha çok ispanyada oynamayı istiyormuş..doğruluk payı var mı araştıracağım...[/B][/QUOTE]
Haberin doğru olduğunu sanmıyorum, diyelim ki doğru böyle bir girişim var o zaman Ziya başka bir takıma transfer olmuş demektir. Buna da çok fazla ihtimal vermiyorum. |
Göztepeli Halil işi nooldu yaa..Odamı ASPARAGAS haber çıktı..!!!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:18. |