![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Bazen erken gelen şok yenilgiler iyidir. umarim hayrimiza olmustur bu mac.
|
bu sivasspor ligin tozunu atar- bu antep düşmemeye oynar demedi demeyin.
|
sadece bu mac için değil gercekten korcan kaliteli diyemiyorum bizi kurtardıgını dusundugum tek mac hatırımda yok belki yenildigimiz macta farkı onlediği bir iki mac olabilir acil kaleci
|
Korcan ****** yüzünden yenildik super lig de izledigimiz futbolcuların yarısı futbolcu degil korcan da onlardan biri
|
Bu ilk maça ne yönetim ne Passoligciler ne Carlos ne futbolcular ne taraftar, açıkçası hiçkimse iyi hazırlanmamıştı. Kimsenin kimseyi tam olarak suçlamaya hakkı yok.
Taraftar kombinelere yeterli ilgiyi zamanında göstermemiş, satada da erken gelip yerini almamış. Yönetim taraftarın işini kolaylaştıracak şu yeniliği yapmış diyemiyorsunuz. Uyuyorlar adeta. Passolig yetkilileri daha bir karta yükleme yapamıyorlar. Çok sayıda taraftar kartlarını cihaz okuyamadığından dışarda bekledi. Carlos, oyuncuları hazırlama, rakip takım analizi , oyunu okuma, zamanında oyuna müdahale ve oyuncu değiştirme gibi konularda hazırlıksızdı. Futbolculardan Ümit ve Utakayı hazır gördüm. Diğerleri sezona az yada çok hazır değiller. Bu da hepsini tedirgin oynamaya itti. Biraz da bundan dolayı ilk maçta saha içi sorumluluk almaktan hepsi kaçtılar. Mağlubiyeti tek bir yere yükleyip kolaycılık yapmayalım. Herkes hatasını görüp dersini alsın. Bir sonraki maçla çıkışa geçelim. |
[PHP]http://resimzade.com/Show.html?i=44558&token=51551[/PHP]
|
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44558&token=51551[/IMG]
|
Karamsar olmaya gerek yok Korcan yerine başkası olsa yenilmezdik belki. Ligin ilk maçı kayseriyede yenilmiştik ben umutluyum bu takımdan. Kalede birde Ertuğrulu görelim ayrıca Atıfta şu bencilliklerinden vazgeçse iyi olacak
|
Uzulmeyelim arkadaslar gecen senede ilk macta cok iyi oynayip maci kaybetmistik.ama ligi iyi yerde bitirmistik.umarim bu bir uyari maci olmustur.yoksa macin genelinde antep den iyi oynadik.
|
[B]1 mağlubiyetle şampiyonda olunmaz ,kümede düşülmez,ben oynanan oyuna bakarım,sivasspor süperlige çıktı çıkalı ya beraberlikle ya mağlubiyetle lige başladı, böylede bir istatistiğimiz var,sivassporun sorunu geçen sezon hem kaleci hemde forvet hattındaydı ,busezon forvet biraz çoğaldı bu sefer kale ve önlibero ,kanat sorunu çıktı,bide sivassporun kondisyonu 70 dak .kadar ,performansı 70 dak olan futbolcularda var,r.carlos oyuncu değişikliklerini zamanında yapıp takımı diri tutabilir,atıfın bencilliği,korcanının formsuzluğu,önliberoların hataları düzeltilmez değil ,takımın zayıf yönleri belli ,rakip takım hocası gibi düşünüp en zayıf noktamız neresi diye belirleyip ona göre önlem alınır [/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:59. |