![]() |
Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!
Ben yönetim zaafiyeti olabilir diyorum sadece.Yani bütün sistem kara aslında.Federasyon başkanlığında da gördük.Mecbursun belki kara düzen gitmeye.Amaan memleket batmış ben ne diyorum yahu.Nakoulma 1000000 euro gözüküyor mesela Maçkolik de yine.Kontrole girdiler ya
|
Ziya 3.500.000 euro.Sabri madara olmuş.Bu fiat böyle görünüyorsa kaybetmemek için en az 1/3 ünü yıllık veriyorsak,Ziya yeter başka adam almayın tamam....Anladım....
|
Carlos takımın başına geldiğinde imza töreni için stadyuma gitmiştim. orada başkanın bir lafı çok dikkatimi çekmişti.
[B]bu sene heyecanımı tekrar kazandım.[/B] o dönemde alınan oyunculara bakıyorum, da costa(bonservis 2.2 m. Euro), utaka, cicinho, djebbour gibi çok kariyerli ve iyi oyuncular alınmıştı. ayrıca bu oyuncuların yıllık ücretleri de hiç yabana atılacak miktarlar değildi. şimdi şunu sorguluyorum ve bundan başka sonuç bulamıyorum. yine heyecanınızı kaybettiniz mi sevgili başkanım ve yönetimimiz. zira iki sezondur doğru düzgün transfer yapılmıyor. idare etsin yeter diyorsunuz heralde... (bakalım hayal kırıklığımız daha ne kadar sürecek. her gün onlarca kez siteye girip transfer haberi alamadan sezon başlamasın??? yada çantadan oldoni çıkarmasınlar!!!) |
[QUOTE=buraks58;952128]Carlos takımın başına geldiğinde imza töreni için stadyuma gitmiştim. orada başkanın bir lafı çok dikkatimi çekmişti.
[B]bu sene heyecanımı tekrar kazandım.[/B] o dönemde alınan oyunculara bakıyorum, da costa(bonservis 2.2 m. Euro), utaka, cicinho, djebbour gibi çok kariyerli ve iyi oyuncular alınmıştı. ayrıca bu oyuncuların yıllık ücretleri de hiç yabana atılacak miktarlar değildi. şimdi şunu sorguluyorum ve bundan başka sonuç bulamıyorum. yine heyecanınızı kaybettiniz mi sevgili başkanım ve yönetimimiz. zira iki sezondur doğru düzgün transfer yapılmıyor. idare etsin yeter diyorsunuz heralde... (bakalım hayal kırıklığımız daha ne kadar sürecek. her gün onlarca kez siteye girip transfer haberi alamadan sezon başlamasın??? yada çantadan oldoni çıkarmasınlar!!!)[/QUOTE] Bizim heyecanda zirvede ama bu sene durumlara bakılıp aynı Rada Kamil Navratil gibi devre arasına 1-2 sıkıştıracaklar gibi görünüyor. Bundan sonra alınacak oyuncudan pek hayır beklemeyin... Ah Ulan Rızaaaa... |
Bizim yönetimin planı hep aynı nerede boş beleş bonservisi elinde takımı küme düşmüş veya takımından dışlanmış topçu varsa onu almak
|
Tabi bu transfer isleri cok basit demi.
|
Musa yı verdik,Hakan ı verdik.Sergen in düşen takımlardan topladıkları geldi takıma.Yöneticiler uyuyor mu.Sanırsam yakında Sergen de kariyerini riske etmek istemediği için ayrılık kararı alabilir.50 milyon dolar artı bilemediğimiz sponsorluk desteği olan klup yönetimi elini hiç cebine atmaz ve sürekli taraftara transfer yapmıyoruz ama borç da yapmıyoruz derse,afedersiniz ama kıllanmak en tabii hakkı olur taraftarın.Bunlar klup yönetmeyi bonservissiz futbolcuları toplamak zannediyor.Sakat Enaramo yu tekrar aldılar ya.Sivassporu başka nasıl naçar görünüme sokarlardı ki.Pavyoncu forvet orda kalakalırsa alternatif olarak getirdiler iyi mi.Şu anda Sivasspor da yönetim olmasa ne olur mesela.Atçılık faaliyetleri aksar bi tek.Futbolla pek ilgilenmiyorlar çünkü
|
[QUOTE=cengo64;952235]Musa yı verdik,Hakan ı verdik.Sergen in düşen takımlardan topladıkları geldi takıma.Yöneticiler uyuyor mu.Sanırsam yakında Sergen de kariyerini riske etmek istemediği için ayrılık kararı alabilir.50 milyon dolar artı bilemediğimiz sponsorluk desteği olan klup yönetimi elini hiç cebine atmaz ve sürekli taraftara transfer yapmıyoruz ama borç da yapmıyoruz derse,afedersiniz ama kıllanmak en tabii hakkı olur taraftarın.Bunlar klup yönetmeyi bonservissiz futbolcuları toplamak zannediyor.Sakat Enaramo yu tekrar aldılar ya.Sivassporu başka nasıl naçar görünüme sokarlardı ki.Pavyoncu forvet orda kalakalırsa alternatif olarak getirdiler iyi mi.Şu anda Sivasspor da yönetim olmasa ne olur mesela.Atçılık faaliyetleri aksar bi tek.Futbolla pek ilgilenmiyorlar çünkü[/QUOTE]
50 milyon Dolar nerden cikti acaba? adamlar cikiyor diyorki 50 milyon YTL bütcemiz var 30 milyonu futbolcu maaslari 10 milyon transfer bütcesi 10 milyonda diger giderler sen cikar adamlari 50 milyon dolar arti sponsor olarak algilayip(160-170 milyon YTL) yargilamaya kalkarsan olmaz evet elestirelim ama lütfen hizmet yapan insanlari küsturmeyelim. keske gelirlerimiz sizin algiladigi gibi olsa bizde yönetimi yerden yere vursak. haaa simdi beni yönetim yalakasi olmakla suclayacaklarada bi kac yönetici ve baskanla bi merhabadan ileri hic bi isim yok ben sivas ve sivasspor sevdalisi ama hesap yapmasinida hilen gercekci bir insanim. |
Kimse boşuna heveslenmesin. Yönetim mevcut kadroyla lige başlar birkaç seri mağlubiyetle vaziyeti görünce Ocak ayında takviye yapacağız şeklinde beyanatlar başlar. Yıllardır bu hep böyle. Yönetim Açıkça " bizden fazla birşey beklemeyin düşmeyelim yeter yukarısı da olursa ne ala " demek istiyor. Yönetimin ilk 3 veya 5 hedefi yok hala anlamadınız mı ?
Benden tavsiye fazla hayallere kapılmayın bu vizyonla düşmeyelim yeter |
bu sene yine kabus yine düşmemeye oynarız yönetim mutlu olsun yeterki paraları harcamasın sıcak tutar belki azız yıldırım gibi koltuga yapıştılar bırakmaya niyetleri yok hadi aziz yıldırım yine transffer yapıyor ya bizimkiler ne yapıyor 10 senedir kış uykusundan uyanamadılar hala taki takım düşene kadarda uyanmaya niyetli değiller
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:30. |