SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39742)

batur0658 15.02.2016 13:07

Cevap: Maçı Değerlendirelim

takimdaki ruhun geri gelmesi aatifi mesut hocanin her ne kadar ilk mac olsada onu geri kazanmasi, kazanma inancinin yerine gelmesi beni cok mutlu etti insallah bunlar diger maclardada devam eder ...

reform 15.02.2016 18:21

Sergen ve olanın en büyük hatası kendinden faydalanmaları idi.mesut hoca doğru yaptı onu ilk onbirde oynatti

reform 15.02.2016 18:27

Mehdi demek istemistim

burhann58 15.02.2016 20:46

Maçın özetini bi kac defa izledim su yigitin kırmızı kartdan sonra aglaması yürekten oynadıgına ruhuyla oynadıgının kanıtı Helal olsun diyorum maçı kaybedeceksek böyle kaybedelim beykanda biraz örnek alsın yigit abisini eskisehir macında yaktı bizi o halis özserefsizi de Allah bildigi gibi yapsın

mishka 15.02.2016 20:49

Mehdi'yi oynatmayan ondan faydalanmayan benim gözümde hoca değildir, Sergen ve Okan yüzünden uzun süredir faydalanamadık ama uzun süredir oynamamasına rağmen takıma katkı sağladı.

Ferhat06 15.02.2016 21:11

Mehdi baba bu takımda oynar her türlü oynar.

34MUAMMER58 16.02.2016 06:33

[b]Şimdi eski defterleri karıştırmanın faydası yok da,arkadaşların çoğuna katılıyorum,biz bu maçı birazda tesadüfen kazandık,nasılki eskişehir maçını okan hocanın 1 hatasıyla verdikse ,bu maçıda daha tecrübeli olduğuna inandığım ,enazından sivası takip eden hoca olan mesut hocanın taktiksel hatasıyla kaybediyorduk,geçen eskişehir maçında beykan kırmızı görecek demiye kalmadı gördü,bu maçtada yiğiti çıkart kırmızı yiyecek diye düşünürken gördü ,bizim gördüğümüzü hocada görmeli hata yapacak kredimiz yok,artık trübündekilerin ve gurbettekilerin duasımı kabul oldu bilmiyorum kazandık,galibiyeti sadece mesut hocaya bağlamıyorum bende,sadece yapılması gereken doğruları yaptı,takımın dişlilerini yerine koydu,ortasahayı dirençli kurdu ,atıfı bu sezon hiç böyle oynarken gören oldumu?onu maçta böyle oynatan ,mehdi ve burhan oldu,adam sahanın basmadığı 1 cm sini bırakmadı,j.boye bu maçın gizli ,bana göre en önemli kahramanıdır,tek başına rizeye geçit vermedi,husein ve tanese hazır hale gelmeli artık ,sivassporun çok ihtiyacı var .[/b]

halilxx58 16.02.2016 10:19

Macin sadece özetini izleyebildim, bu takim düsmez, düsemez, DÜSMEYECEK! Osmanliya karsi oynanan oyunla Rizeye karsi oynanan oyun arasinda daglar kadar fark var. Herseyden önce takim inanmis, kendine güveni gelmis, sahada 11 tane yürekten oynayan oyuncu arti kenarda ayni sekilde takimina kenetlenmis bir teknik ekip görüntüsü vardi. Ve tabiki tribündeki taraftarimizda ayni sekilde coskuluydu.

Biz böyle oldugumuz sürece kümeye düsmeyiz ALLAHin izniyle.

migroArmis 17.02.2016 00:02

'''' galibiyeti sadece mesut hocaya bağlamıyorum bende,sadece yapılması gereken doğruları yaptı,takımın dişlilerini yerine koydu,ortasahayı dirençli kurdu ,atıfı bu sezon hiç böyle oynarken gören oldumu? '''
Galibiyeti Mesut Hocaya bağlamıyorsunuz da devamında söylediklerinizi yapanda Mesut Hoca...Kaldıki ''yapılması gereken doğruları yaptı '' demek bile bu galibiyeti Mesut Hocanın aldığı yönündedir...Çelişmiyormu biraz söyledikleriniz

migroArmis 17.02.2016 00:03

'''' galibiyeti sadece mesut hocaya bağlamıyorum bende,sadece yapılması gereken doğruları yaptı,takımın dişlilerini yerine koydu,ortasahayı dirençli kurdu ,atıfı bu sezon hiç böyle oynarken gören oldumu? '''
Galibiyeti Mesut Hocaya bağlamıyorsunuz da devamında söylediklerinizi yapanda Mesut Hoca...Kaldıki ''yapılması gereken doğruları yaptı '' demek bile bu galibiyeti Mesut Hocanın aldığı yönündedir...Çelişmiyormu biraz söyledikleriniz
__________________[QUOTE=34MUAMMER58;968353][b]Şimdi eski defterleri karıştırmanın faydası yok da,arkadaşların çoğuna katılıyorum,biz bu maçı birazda tesadüfen kazandık,nasılki eskişehir maçını okan hocanın 1 hatasıyla verdikse ,bu maçıda daha tecrübeli olduğuna inandığım ,enazından sivası takip eden hoca olan mesut hocanın taktiksel hatasıyla kaybediyorduk,geçen eskişehir maçında beykan kırmızı görecek demiye kalmadı gördü,bu maçtada yiğiti çıkart kırmızı yiyecek diye düşünürken gördü ,bizim gördüğümüzü hocada görmeli hata yapacak kredimiz yok,artık trübündekilerin ve gurbettekilerin duasımı kabul oldu bilmiyorum kazandık,galibiyeti sadece mesut hocaya bağlamıyorum bende,sadece yapılması gereken doğruları yaptı,takımın dişlilerini yerine koydu,ortasahayı dirençli kurdu ,atıfı bu sezon hiç böyle oynarken gören oldumu?onu maçta böyle oynatan ,mehdi ve burhan oldu,adam sahanın basmadığı 1 cm sini bırakmadı,j.boye bu maçın gizli ,bana göre en önemli kahramanıdır,tek başına rizeye geçit vermedi,husein ve tanese hazır hale gelmeli artık ,sivassporun çok ihtiyacı var .[/b][/QUOTE]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:41.