![]() |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Anlamadım Fatıma....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]chat olayına yine start vermişiniz!!!!!!!!topicle hiç alakası yokta yazılanların...[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
[B]Hep Destek tam Destek...Helal olsun Reismler için(metin abinin resimleri)[/B]
|
[QUOTE=FATIMA][COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]chat olayına yine start vermişiniz!!!!!!!!topicle hiç alakası yokta yazılanların...[/FONT][/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ok Fatıma tamam...Topiği sen açmıştın değilmi????[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ok Fatıma tamam...Topiği sen açmıştın değilmi????[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
..................... :D |
[B]chat out!!!
forum in!![/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ok Fatıma tamam...Topiği sen açmıştın değilmi????[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]BEN AÇMADIM HERHALDE TABİ FATIMA AÇTI SERHAN ABI ...:D[/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]BEN AÇMADIM HERHALDE TABİ FATIMA AÇTI SERHAN ABI ...:D[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B]KİMİN AÇTIĞI MEÇUL MU YOKSA[/B]!!!:D |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]BEN AÇMADIM HERHALDE TABİ FATIMA AÇTI SERHAN ABI ...:D[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"] Tamam işte o açtığı için kızıyor chate çevirmeyin diye...Hadi başka topiğe bakalım....Bu topic Fatımanın....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Tamam işte o açtığı için kızıyor chate çevirmeyin diye...Hadi başka topiğe bakalım....Bu topic Fatımanın....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] [B]OK REİS..AMA HERKES KENDİ TOPİĞİNE YAZARSA DİĞER TOPİKLER BOŞ KALIR SADECE BİZİM TOPİKLERDE YAZI OLUR[/B]...:D |
[QUOTE=DJMuRaT][B]OK REİS..AMA HERKES KENDİ TOPİĞİNE YAZARSA DİĞER TOPİKLER BOŞ KALIR SADECE BİZİM TOPİKLERDE YAZI OLUR[/B]...:D[/QUOTE]
evet arkadaslar topıgın konusu degısmesın artık yazmayalım buıraya!! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:30. |