![]() |
--->: İlk 'Tık'lanılanlar.....
ilk işim sivasspor ondan sonra msn vede ondan sonra benim sitem
|
[url]www.webaslan.com[/url] [url]www.maraton.com.tr[/url]
|
-->: İlk 'Tık'lanılanlar.....
[url]www.sivasspor.com[/url]
[url]www.fanatik.com[/url] [url]www.fotomac.com[/url] [url]www.ligtv.com[/url] [url]www.sporx.com[/url] [url]www.spor3.com[/url] [url]www.internetspor.com[/url] [url]www.hurdogan.com.tr[/url] [url]www.yeniulke.com.tr[/url] [url]www.haberler.com.tr[/url] [url]www.ntvmnsbc.com.tr[/url]........ gine yaszam sayfa yetmicek ama tabiki en fazla [url]www.sivasspor.com[/url] |
sivasspor.com benimde açılış sayfam... orada epey kaldıktan sonra 2. olarak mutlaka
[url]www.sivaslilar.net[/url] 'e mutlaka giriyorum. Ne yapalım Sivas aşkıyla ve hasretiyle yanıyoruz. Zaten İzmir çok sıcak birde bu hasret ateşi yakıp kavuruyor. Ancak sitelerle ferahlıyoruz. Ellerine sağlık Rüştü kardeşim.. . |
[QUOTE=Dağcı;83878]İlk önce [B][COLOR="Red"]www.sivasspor.com[/COLOR][/B], sonra; diğerleri...[/QUOTE]
[COLOR="Red"]1.[url]www.sivasspor.com[/url][/COLOR] 2.[url]www.hurdogan.com[/url] 3.[url]www.yeniulke.net[/url] 4.[url]www.zaman.com.tr[/url] 5.[url]www.haber7.com[/url] |
İlk media player' a tıklar Ajda' yı açarımmm..:) Ardından ' gencturkhaber ' e bakarım..
|
[B][COLOR="Indigo"]spor3.com
sivasspor.com gmail.com[/COLOR][/B] |
vallahi ne yalan soyleyim ilk burasi sonrada gencturk haber ona tikliyorum
|
internete gırdıgımde ılk olarak [url]www.sivasspor.com[/url] a gırıyorum sonra msn deyım;)
|
-->: İlk 'Tık'lanılanlar.....
gazeteler.com
sivasspor.com memurlar.net turkforumuz.biz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:05. |