![]() |
[QUOTE=mnt3]Arkadaşlar siyah çelenk koyma gerçekten güzel bir düşünce,ama iyi organize olmalıyız ve kalabalık olmalıyız ki ses getirsin.Yurtiçi ve yurtdışındaki büyük potansiyelimizle eğer gerçekten büyük bir takım olmak istiyorsak her platformda organize olmalıyız ve kulübümüze destek olmalıyız.Bence büyük olam istiyorsak Trabzonspor gerçeğini iyi incelememiz lazım.Onlar birbirlerine çok tutkunlar ve her konuda çok iyi organize hareket edip haklarını savunabiliyorlar.Mesela Trabzon da maça biletsiz girmek isteyen seyircilere görevlilerden önce diğer seyircilerin hep birlikte tepki gösterdiklerini falan biliyorum.[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]HERKES GÖRDÜ TRABZONSPOR'UN CEM PAPİLAYI NASIL PROTESTO ETTİĞİNİ..TRABZON ŞEHRİ OLDUĞU GİBİ SOKAKLARA DÖKÜLDÜ BÜYÜK ŞEHİRLERDE ANKARA,İSTANBULDA TFF'NİN BİNALARINA ÇELENK KONDU..YÖNETİM TARAFTAR DAYANIŞMASINI EN GÜZEL ÖRNEĞİ..[/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]HERKES GÖRDÜ TRABZONSPOR'UN CEM PAPİLAYI NASIL PROTESTO ETTİĞİNİ..TRABZON ŞEHRİ OLDUĞU GİBİ SOKAKLARA DÖKÜLDÜ BÜYÜK ŞEHİRLERDE ANKARA,İSTANBULDA TFF'NİN BİNALARINA ÇELENK KONDU..YÖNETİM TARAFTAR DAYANIŞMASINI EN GÜZEL ÖRNEĞİ..[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B]AYNISINI BİZDE YAPARIZ FAKAT BİRLİKTE HAREKET ETMEK GEREK...[/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]AYNISINI BİZDE YAPARIZ FAKAT BİRLİKTE HAREKET ETMEK GEREK...[/B][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][LEFT][I]HANGİ BİRLİK MURAT[/I][/LEFT][/COLOR]:confused: |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][LEFT][I]HANGİ BİRLİK MURAT[/I][/LEFT][/COLOR]:confused:[/QUOTE]
[B]SİVASLILAR VE SİVASSPORLULAR BİRLİĞİ......[/B] |
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]YAW ARTIK PROTESTONUN ZAMANI GELDI BIZDE DOKULELIM SOKAKLARA BIZDE EYLEMLER YAPALIM YETER ARTIK DAA[/COLOR][/FONT]
|
ne denirdi; SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK. evet sıra bize geldi böyle sustukça bunun gibi olayların ihalesi hep bize kalacak istanbuldaki yiğidolara sesleniyorum allah aşkına bir pazar günü bir kaç saatinizi SİVAS ve SİVASSPOR için memleketimize oynanan oyunlara karşı tepki vermeye çağırıyorum ALLAH AŞKINA....
|
MAVI BAYRAK almis bir Spor klübüne yakismayacak bir karar
bakalim görecegiz nasil bir KARAR cikacak. Insallah olumlu bir cevap gelir. |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]HERKES GÖRDÜ TRABZONSPOR'UN CEM PAPİLAYI NASIL PROTESTO ETTİĞİNİ..TRABZON ŞEHRİ OLDUĞU GİBİ SOKAKLARA DÖKÜLDÜ BÜYÜK ŞEHİRLERDE ANKARA,İSTANBULDA TFF'NİN BİNALARINA ÇELENK KONDU..YÖNETİM TARAFTAR DAYANIŞMASINI EN GÜZEL ÖRNEĞİ..[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İstanbuldaki Trabzonlularda olan birlik ve beraberlik bizde maalesef yok...İstanbulda çok sağlam güçlü bu tür organizasyonları yapacak bir Sivasspor Taraftar Derneği şart.....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İstanbuldaki Trabzonlularda olan birlik ve beraberlik bizde maalesef yok...İstanbulda çok sağlam güçlü bu tür organizasyonları yapacak bir Sivasspor Taraftar Derneği şart.....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B] Bahsettiğin dernek pek yakında yolda...İnş. önümüzdeki günlerde kurulur..gerçektende ihtiyaç...[/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İstanbuldaki Trabzonlularda olan birlik ve beraberlik bizde maalesef yok...İstanbulda çok sağlam güçlü bu tür organizasyonları yapacak bir Sivasspor Taraftar Derneği şart.....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
ABI ILK ADIMI ATTIK INSALLAH GERISIDE GELECEK |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:17. |