SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Fenerbahçeden yigidolara selam (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4443)

erhan5834 05.02.2006 07:44

-->: Fenerbahçeden yigidolara selam

[QUOTE=berk--]öncelikle 1.lige çıkışınızı kutluyorum ne kadar ii bir takım olduğunu ispatladı sivasspor gerek ligdeki konumu gerekse aldığı sonuçlar herkezi şaşırtmakta başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar sivassporun formasından almak istiorum fiyatları ne kadar acaba bi bilgi verebilirmisiniz?[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]eyvallah gardaş bizdende size sevgi ve saygılar...orjinal forma sivasspor ürünlerini satan reyonumuzda bulunuyo...[/FONT][/CENTER][/I][/B]

mami_LEE 05.02.2006 17:01

kaç para onlar kardeş ??????

yigido Atilla 13.07.2006 18:01

Arkadaslar burasi Sivassporun sitesi burda sivassporu tartisalim baska sivas yok türkiyede . Benim sivassporum 1. süper ligde oynuyor baska süperlig yok türkiyede belki imkanlarimiz Fenerbahce veya GS, gibi degilse bile onlar bizim rakibimiz ayni ligde oynuyoruz .....SIVASSPORU HIC BIR TAKIMA DEGISMEM ISTERSEN LEBLEBISINE MAC OLSA BILE FENERIN ,GS DURUMU SIVASSPORU ILGILENDIRMIYOR EN BÜYÜK SIVASSPOR ligdeki 17 rakiplerimize süper ligde basarilar dilerim

puar 13.07.2006 18:12

başka büyük yok zaten tartışamaya gerek yok
ÇOK ŞÜKÜR SİVASLIYIZ :D

RaP_BoY 13.07.2006 18:37

[QUOTE=yigido Atilla]Arkadaslar burasi Sivassporun sitesi burda sivassporu tartisalim baska sivas yok türkiyede . Benim sivassporum 1. süper ligde oynuyor baska süperlig yok türkiyede belki imkanlarimiz Fenerbahce veya GS, gibi degilse bile onlar bizim rakibimiz ayni ligde oynuyoruz .....SIVASSPORU HIC BIR TAKIMA DEGISMEM ISTERSEN LEBLEBISINE MAC OLSA BILE FENERIN ,GS DURUMU SIVASSPORU ILGILENDIRMIYOR EN BÜYÜK SIVASSPOR ligdeki 17 rakiplerimize süper ligde basarilar dilerim[/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][COLOR="Purple"]
TAMAMEN KATILIYORUM......SADECE FENERBAHÇEYE DEGİL BİZDEN BAŞKA LİGDE MÜCADELE VEREN 17 TAKIMIN HEPİSİNE BİRDEN BAŞARILAR...ÖZELLİKLE BURSASPOR,ANTALYASPOR VE SAKARYASPOR A BAŞARILAR......[/COLOR][/FONT]

çılgın-sedat 13.07.2006 19:34

KARDEŞ SİTEMİZE HOŞGELDİN
ŞAMPİYON

Okan_NL 16.07.2006 17:06

[QUOTE=berk--]öncelikle 1.lige çıkışınızı kutluyorum ne kadar ii bir takım olduğunu ispatladı sivasspor gerek ligdeki konumu gerekse aldığı sonuçlar herkezi şaşırtmakta başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar sivassporun formasından almak istiorum fiyatları ne kadar acaba bi bilgi verebilirmisiniz?[/QUOTE]

ne guzel bisey :) hosgeldın kardessss

PARTNER58AHMET 16.07.2006 17:21

FENER VEYA DİĞER TAKIM TARAFTARLARI ARKADAŞLARIN SİTEMİZİZİYARET EDİP BİZLERE ÖVGÜ YAĞDIRMASI VE BİZE BAŞARI DİLEMESİ GÜZEL DUYGU VE TÜM TAKIM TARAFTARI BİR BİRİNE AYNI DUYGU MESAJLARI VERMESİ LAZIM ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKÜRLER

FurkaN 16.07.2006 18:47

[B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"][QUOTE=yigido Atilla]Arkadaslar burasi Sivassporun sitesi burda sivassporu tartisalim baska sivas yok türkiyede . Benim sivassporum 1. süper ligde oynuyor baska süperlig yok türkiyede belki imkanlarimiz Fenerbahce veya GS, gibi degilse bile onlar bizim rakibimiz ayni ligde oynuyoruz .....SIVASSPORU HIC BIR TAKIMA DEGISMEM ISTERSEN LEBLEBISINE MAC OLSA BILE FENERIN ,GS DURUMU SIVASSPORU ILGILENDIRMIYOR EN BÜYÜK SIVASSPOR ligdeki 17 rakiplerimize süper ligde basarilar dilerim[/QUOTE]
Birader adamlar Yiğidolara selam olsun demişler kötü bir şey dememişler ki tabi ki başka takım taraftarları girecek siteyi ziyaret edecek biz Fnerbahce'yi tartışmıyoruz. Sadece iyi dileklerini iletmişler ona cevap yazıyoruz. O takımların rakibimiz olmadığını kimse iddia etmiyor ki....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

SEMİH-58 18.07.2006 13:14

KARDEŞ BÖYLE Bİ TOPİC AÇTIGIN VE SİVASSPORA GEREKEN İLĞİNİ GÖSTERDİĞİN İÇİN TEŞŞEKKÜR EDERİZ.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:17.