SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   SİZCE! AMİGOMUZ SEBAHATTİN ABİ YETERLİ Mİ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=466)

58_CAVUSBASLI 13.06.2005 18:04

yetersiz

Serkan-58 19.06.2005 17:57

[quote=ultraSivas_58]SEBAHATTİN ABI SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN .... :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol:

serhankaburcuk 19.06.2005 18:20

[quote=Serkan-58][quote=ultraSivas_58]SEBAHATTİN ABI SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN .... :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol:[/quote]

[size=2][b][i]Sebo You''ll never walk Alone...[/i][/b][/size]

1967_DERNEK_10UR 19.06.2005 18:56

[quote=serhankaburcuk][quote=Serkan-58][quote=ultraSivas_58]SEBAHATTİN ABI SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN .... :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol:[/quote]

[size=2][b][i]Sebo You''ll never walk Alone...[/i][/b][/size][/quote][size=2][b][i]+1967 İMZA+KAŞE+MÜHÜR...[/i][/b][/size] :k14: :k14:

serhankaburcuk 19.06.2005 19:06

[size=2][b][i]Sebo You''ll never walk Alone...[/i][/b][/size][/quote]

osman_58_1967 22.06.2005 20:25

bence Sadece Sebo Yetmez bir kac AMIGO ya daha ihtiyacimiz var
gerci SERHAN abi Taraftari iyi Costuruyor ama genede yetersiz.
Unutmayalim Süperligdeyiz !!

CAGLAYAN 22.06.2005 22:08

[quote=osman_58_1967]bence Sadece Sebo Yetmez bir kac AMIGO ya daha ihtiyacimiz var
Unutmayalim Süperligdeyiz !![/quote]

+ IMZA

HakkıTİMUÇİN 23.06.2005 09:27

[quote=osman_58_1967]bence Sadece Sebo Yetmez bir kac AMIGO ya daha ihtiyacimiz var

[size=2][b]Bu takıma amigodan önce takımını maça giderek destekleyen ve maçtada çekirdek yemeden 90 dk. bağıran taraftar lazım..yoksa sebo ve serhan gibi 100 tane amigomuzda olsa boş...unutmayalım 38 yıl sonra şampiyonluğumuzu kutladığımız k.gümrük maçında 4 eylül stadında sadece 2-3 bin kişi vardı...[/b] :cry: [/size]

EMİNÇOLAK 23.06.2005 10:33

[quote=CAGLAYAN][quote=osman_58_1967]bence Sadece Sebo Yetmez bir kac AMIGO ya daha ihtiyacimiz var

+ IMZA[/quote]
[size=2][b]Gardaşlar birşeyi karıştırmayalım amigo birtane olur
türübünlerde ise guruplar vardır ve hergurubun bir lideri vardır onlar kendi türübünlerini çoşturur ve bütün guruplar amigoya uyması gerekir
bizler bunu nekadar başarıyoruz bilemem
önemli olan gakgo'nun dedigi gibi önce türübünleri doldurmalıyız
bana göre sebo yeterlidir (gerçi bizler bir amigoyu bile dinlemiyoruz filim seyreder gibi oturup çekirdek yemek daha rahat geliyo ontane amigo olsa ne farkeder önce filim seyretmeyi bırakmamız lazım)
benim görüşüm böyle[/b][/size]

serhankaburcuk 23.06.2005 14:49

[size=2][b][i]Arkadaşlar ilkönce seneye herşeyin daha güzel olacağını söyleyerek başlamak istiyorum...Seneye İnşallah takımımız başarıları ile bizleri sevindirecek bizler ise tribünlerde futbolcularımıza ve teknik heyetimize elimizden gelen desteğin en iyisini sunmaya çalışacağız...

İlk önce bu senenin şampiyonu takımımıza geçen sezon tribünden gerekli desteği verdiğimize inanmıyorum...Yani ben kendi dernek üyelerimiz için konuşmuyorum genel olarak Sivasspor taraftarı için konuşuyorum.Yoksa biz Taraftarlar derneği olarak bu sene 4 Eylüldeki maçlarda takımımıza destek olduğumuz gibi Deplasmanlardaki maçlardada takımımızı yalnız bırakmadık.Seneye Sivastaki bütün taraftardan ricamız gelsinler bize destek olsunlar bu takımı el birliği ile gerçekten layık olduğu yere ulaştıralım...[/i][/b][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:41.