SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   NE KADAR SIVASSPORLUYUZ ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5276)

CAGLAYAN 30.05.2005 16:02

[quote=LütfiÜnal]GARDASLAR KIMSE KUSURA BAKMASIN BEN BU SITEDE EN COK GICIK KAPTIGIM ÜYE SARIYERLI FETI AMA GEL GÖRKI ADAM DOGRU SÖYLÜYOR.SARIYERIN KÜME DÜSMESINI SEBEBINI DE KENDI TARAFTARLARININ BIR GÖNÜLE IKI SEVGI SIGDIRMAK ISTEYIP HER IKISINIDE TAM SEVEMEDIKLERINI ANLATIYOR.GELIN GURBAN OLAYIM ILK ÖNCE SEVILECEGI SEVELIM.[/quote]

[size=7] [color=red] [b][i]Baskan Bravo Vallaha ne Güzel Noktalamissin!!
ILK ÖNCE SEVILECEGI SEVELIM ...[/i][/b][/size] [/color]

ADISLI58 30.05.2005 16:11

cok dogru diyorsun gardas!
burada kadro bile kurarken adamlar fenerbahcein 3 kadrosunu sivasspor yaptilar
birakin su takim tutmaya tek sivassporlu olun

ARTIK ÜC BUYUK YOK TEK BÜYÜK VAR SIVASSPOR

golova 30.05.2005 16:12

[quote=CAGLAYAN][img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/thumb_Sivasspor%20Bayrak.jpg[/img]

[i][color=red] [size=6] Cumartesi Günü SIVASSPOR un Sampiyona Kutlamasina
az bir istirak varken Pazar günü
Fenerbahce / Galatasaray
Macindan sonra Binlerce Sivaslilarin Cadde ve sokaklarini
Fenerbahce Sampiyon nidalariyla Inleterek Cirkin bir görüntü sergilediler!! Cok Üzüldüm dogrusu
Simdi Soruyorum !!! Bizler ne Kadar Sivassporluyuz ?
ne Zaman bitecek Istanbul Takimlarina olan Sevdamiz?
[/color][/size][/i][/quote]

Sevdamız Sivas süper lige kadardı. arkadaşlar şu andan itibaren birbirimize söylenen kelimeler yanlış bize yakışanı yapıp şampiyonu kutlayalım. çünkü onlarda bizi süper lige çıktığımızda kutladılar.

cengaver 30.05.2005 16:31

[quote=golova][quote=CAGLAYAN][img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/thumb_Sivasspor%20Bayrak.jpg[/img]

[i][color=red] [size=6] Cumartesi Günü SIVASSPOR un Sampiyona Kutlamasina
az bir istirak varken Pazar günü
Fenerbahce / Galatasaray
Macindan sonra Binlerce Sivaslilarin Cadde ve sokaklarini
Fenerbahce Sampiyon nidalariyla Inleterek Cirkin bir görüntü sergilediler!! Cok Üzüldüm dogrusu
Simdi Soruyorum !!! Bizler ne Kadar Sivassporluyuz ?
ne Zaman bitecek Istanbul Takimlarina olan Sevdamiz?
[/color][/size][/i][/quote]

Sevdamız Sivas süper lige kadardı. arkadaşlar şu andan itibaren birbirimize söylenen kelimeler yanlış bize yakışanı yapıp şampiyonu kutlayalım. çünkü onlarda bizi süper lige çıktığımızda kutladılar.[/quote]

Haydaaaaaaa
lan sen diyon yav... yani Sevdamiz buraya kadarmiydi?
ne Demek yani simdi Sivasi Birakalim onlarimi tutalim .
sen ne dediginin farkindamisin!!

GuNaY 30.05.2005 16:33

[quote=LütfiÜnal]GARDASLAR KIMSE KUSURA BAKMASIN BEN BU SITEDE EN COK GICIK KAPTIGIM ÜYE SARIYERLI FETI AMA GEL GÖRKI ADAM DOGRU SÖYLÜYOR.SARIYERIN KÜME DÜSMESINI SEBEBINI DE KENDI TARAFTARLARININ BIR GÖNÜLE IKI SEVGI SIGDIRMAK ISTEYIP HER IKISINIDE TAM SEVEMEDIKLERINI ANLATIYOR.GELIN GURBAN OLAYIM ILK ÖNCE SEVILECEGI SEVELIM.[/quote]
[size=6][color=blue][b]BAŞKANIM SÜPER BİR YAZI... ELİNİZE SAGLIK... EN KÖTÜ KARAR KARARSIZLIKTAN İYİDİR BENCE....
FETHİ'YE GELİNCE DİLİ BİRAZ UZUN AMA GENELDE DOGRU NOKTALARA DEGİNİYOR...[/b][/color][/size]

abircan 30.05.2005 16:53

arkadaşlar dedikya bu tartışmanın sonu yok,
bende başka bir boyut daha getireyim istedim,
varsayalımki 20 yıllık evlisiniz ( Gerçi hala bekarım ama) karınız artık size heyecan vermiyor, her akaşam aynı konu, yatak muhabbetiniz sona ermiş, artık sadece akşama ne pişireyim telaşını yaşıyor, hala gönlünüz genç hayat devam ediyor, sağlıklısınız ve yavaş yavaş karınız artık normal tapulu malınız gibi geliyor size, ama birde gönlünüzü bir ceylana kaptırdınız ceylan taptaze, fidan gibi, sülün gibi, işveli nazlı, gamzeli , güzelmi güzel, görünce yüreğiniz hop oturup hop kalkıyor, bilmem anlata bildimmi artık sivassporum benim ceylanım, sokaklarda dolaştıkça salınan kırmızı beyaz ceylanları gördükçe tarifi imkansız duygular yaşatıyor insana, yasak meyve ama çok çekici, :) :) :) biraz abartı bir benzetme oldu ama malasef böyle, gönlüm hep o ceylanı arar oldu bilmem anlatabildimmi ( Sarıyerli fethi bilmem sende anladınmı :D kandıralı)
hoşçakalın şimdilik
a bircan

YiGiDo_SaLiH 30.05.2005 17:29

HEPİNİZE SELAMLAR ABİLER BAKALIM KİM SİVASLI KİM SİVAS SPORLU KİM FB Lİ KİM GS Lİ MERAK ETMEYİN BUNLARIN HEPSİNİ İSTANBUL TAKIMLARIYLA YAPACAGIMIZ MAÇLARDA GÖRECEGİZ ALLAH EMANET OLUN

bulldog 30.05.2005 17:50

[quote=gunay][quote=LütfiÜnal]GARDASLAR KIMSE KUSURA BAKMASIN BEN BU SITEDE EN COK GICIK KAPTIGIM ÜYE SARIYERLI FETI AMA GEL GÖRKI ADAM DOGRU SÖYLÜYOR.SARIYERIN KÜME DÜSMESINI SEBEBINI DE KENDI TARAFTARLARININ BIR GÖNÜLE IKI SEVGI SIGDIRMAK ISTEYIP HER IKISINIDE TAM SEVEMEDIKLERINI ANLATIYOR.GELIN GURBAN OLAYIM ILK ÖNCE SEVILECEGI SEVELIM.[/quote]
[size=6][color=blue][b]BAŞKANIM SÜPER BİR YAZI... ELİNİZE SAGLIK... EN KÖTÜ KARAR KARARSIZLIKTAN İYİDİR BENCE....
FETHİ'YE GELİNCE DİLİ BİRAZ UZUN AMA GENELDE DOGRU NOKTALARA DEGİNİYOR...[/b][/color][/size][/quote]

saol günay abi tsk-ederim annayisina :lol:

bulldog 30.05.2005 18:01

[quote=Cengaver][quote=Sariyerli_Fethi][quote=Cengaver][quote=Sivas5858][quote=Sariyerli_Fethi][quote=abircan]sarıyerli baban noter galiba geleni geçeni tasdikleyip fitne fesata devam ediyosun, mutlak kuyruk acın var hem sarıyer düştü, hemde ya cimbomlusun yada bjkli falan, tam bir dinamit gibi daha doğrusu srseri mayın gibi, provakatör ajan gibi dolanıp duruyorsun ortalıkta, canım kendine başka hobiler edin be güzel kardeşim bu yoldan çıkış yok ayrıca sana hiç faydasıda yok. iyice seviye düşürmeye yarıyosun, gardaşlarımda tuzağına düşüyor,[/quote]

ben burda kimseye fetva vermiyom anami babami bura karistirma.
sen sadece sivassporu tut sanada hak veriyim ama nafile halaa FB nin kilicin cekiyon...ve Avkatligini yapiyon ! sonra benim kuyruk acim falanda yok. evet küme düstük ama serefimzle.nefesimizin sonuna kadar mücadele verdik ama olmadi .,sariyerli olarak bizler 3 büyükleri tutmayiz .benim arkadaslarin hepsi sivasli onlara olan sevgimden ben buraya takiliyom daha dogrusu sivasspora ve anadolu takimlarina sempatim var ... yoksa bu sitede ne isim olur...sariyerli olarak veya istanbullu olarak ben FB yi BJK yi GS yi tutmuyorumda sen sivastan gelen istanbulda ikamet eden bir sivasli olarak FB yi nasil tutyon annamadim.....[/quote]

Sariyerli gardas,
sana gercekten helal olsun, burada halen istanbul takimlarini tutanlara iyi bir ders vermissin.
Yigidi öldür, ama hakkini yeme!!![/quote]

+1967
HEP DESTEK TAM DESTEK[/quote]

eyvallah abi

ne söylesek
ne yassak
hepsi bos
adam hala Fb nin borazanini caliyo ..birde vali onu arayacakmista bu beyfendi ondan sonra sivasspora tam adapte olacakmis... Bak seeen!!
yav sen kendini ne sannediyosun?[/quote][/quote]

[quote=abircan]arkadaşlar dedikya bu tartışmanın sonu yok,
varsayalımki 20 yıllık evlisiniz ( Gerçi hala bekarım ama) karınız artık size heyecan vermiyor, her akaşam aynı konu, yatak muhabbetiniz sona ermiş, artık sadece akşama ne pişireyim telaşını yaşıyor, hala gönlünüz genç hayat devam ediyor, sağlıklısınız ve yavaş yavaş karınız artık normal tapulu malınız gibi geliyor size, ama birde gönlünüzü bir ceylana kaptırdınız ceylan taptaze, fidan gibi, sülün gibi, işveli nazlı, gamzeli , güzelmi güzel, görünce yüreğiniz hop oturup hop kalkıyor, bilmem anlata bildimmi artık sivassporum benim ceylanım, sokaklarda dolaştıkça salınan kırmızı beyaz ceylanları gördükçe tarifi imkansız duygular yaşatıyor insana, yasak meyve ama çok çekici, :) :) :) biraz abartı bir benzetme oldu ama malasef böyle, gönlüm hep o ceylanı arar oldu bilmem anlatabildimmi ( Sarıyerli fethi bilmem sende anladınmı :D kandıralı)
hoşçakalın şimdilik
a bircan[/quote]

bilmiyom sen istanbulu taniyonmu?
KANDIRALILILARIN KIM OLDUGUNU BILIYONMU ?
Kandiralilar aslinda güsel Ud Cümbos ve Klarnet calarlar
söhretli ve iyi insanlardir sanatkarlardir.....
ama sen Borazancisin .............................. FB nin Borazanini caliyorsun

halaa iki Sevdadan bahsediyorsun evlide deilmissin sen ne annarsin

ASKTAN
SEVGIDEN
SEVDADAN
cok gülüncsün :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
muhahahahahahaha

efsanedavulcu 30.05.2005 18:43

[quote=Sariyerli_Fethi][quote=Cengaver][quote=Sariyerli_Fethi][quote=Cengaver][quote=Sivas5858][quote=Sariyerli_Fethi][quote=abircan]sarıyerli baban noter galiba geleni geçeni tasdikleyip fitne fesata devam ediyosun, mutlak kuyruk acın var hem sarıyer düştü, hemde ya cimbomlusun yada bjkli falan, tam bir dinamit gibi daha doğrusu srseri mayın gibi, provakatör ajan gibi dolanıp duruyorsun ortalıkta, canım kendine başka hobiler edin be güzel kardeşim bu yoldan çıkış yok ayrıca sana hiç faydasıda yok. iyice seviye düşürmeye yarıyosun, gardaşlarımda tuzağına düşüyor,[/quote]

ben burda kimseye fetva vermiyom anami babami bura karistirma.
sen sadece sivassporu tut sanada hak veriyim ama nafile halaa FB nin kilicin cekiyon...ve Avkatligini yapiyon ! sonra benim kuyruk acim falanda yok. evet küme düstük ama serefimzle.nefesimizin sonuna kadar mücadele verdik ama olmadi .,sariyerli olarak bizler 3 büyükleri tutmayiz .benim arkadaslarin hepsi sivasli onlara olan sevgimden ben buraya takiliyom daha dogrusu sivasspora ve anadolu takimlarina sempatim var ... yoksa bu sitede ne isim olur...sariyerli olarak veya istanbullu olarak ben FB yi BJK yi GS yi tutmuyorumda sen sivastan gelen istanbulda ikamet eden bir sivasli olarak FB yi nasil tutyon annamadim.....[/quote]

Sariyerli gardas,
sana gercekten helal olsun, burada halen istanbul takimlarini tutanlara iyi bir ders vermissin.
Yigidi öldür, ama hakkini yeme!!![/quote]

+1967
HEP DESTEK TAM DESTEK[/quote]

eyvallah abi

ne söylesek
ne yassak
hepsi bos
adam hala Fb nin borazanini caliyo ..birde vali onu arayacakmista bu beyfendi ondan sonra sivasspora tam adapte olacakmis... Bak seeen!!
yav sen kendini ne sannediyosun?[/quote][/quote]

[quote=abircan]arkadaşlar dedikya bu tartışmanın sonu yok,
hoşçakalın şimdilik
a bircan[/quote]

bilmiyom sen istanbulu taniyonmu?
KANDIRALILILARIN KIM OLDUGUNU BILIYONMU ?
Kandiralilar aslinda güsel Ud Cümbos ve Klarnet calarlar
söhretli ve iyi insanlardir sanatkarlardir.....
ama sen Borazancisin .............................. FB nin Borazanini caliyorsun

halaa iki Sevdadan bahsediyorsun evlide deilmissin sen ne annarsin

ASKTAN
SEVGIDEN
SEVDADAN
cok gülüncsün :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
muhahahahahahaha[/quote][b]

SİVASLIYSAN ÖVÜN DEĞİLSEN İTAAT ET...!!!

:!: YA SE SE YA Sİ Sİ :!: [/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:15.