![]() |
Süper Lig'in yeni takımlarından Sivasspor'da sevinç ve üzüntü birarada yaşanıyor. Kupa sevincini yaşayan Sivas, taraftarın maça gelmemesine de üzüldü.
Cumhuriyet Kupası'nda şampiyon olan Süper Lig'in yeni takımlarından Sivasspor'da sevinç ve üzüntü birarada yaşanıyor. BJK İnönü Stadı'nda hafta sonunda yapılan Cumhuriyet Kupası'nda finalde Diyarbakırspor'u 1-0 yenerek, kupayı müzelerine götürmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Menajer Bülent Uygun, "Maçlarda forma giyen futbolcuların Orduspor ve Diyarbakırspor karşında sergiledikleri futboldan memnunuz. Turnuva, lig öncesi eksiklerimize görmek açısından faydalı oldu" dedi. Turnuvaya, Sivassporlu taraftarların ilgi göstermemesine ise üzüldüklerini kaydeden Uygun, "Kupayı müzemize götürmek bizim açımızdan mutluluk verici, ancak taraftarlarımızın ilgi göstermemesi çok kötü. Sivasspor, Sivas'ın tanıtımı için çok önemli bir kurum. Bugüne kadar bir çok zorlukla Süper Lig'e şampiyon olarak çıkan takımı herkes desteklediğini söylüyor. Ancak stada kimse gelmedi. Takım yalnız bırakıldı. Futbolcu çocuklarımız sahaya çıkarken Sivaslının mertliğini, çalışkanlığını ve başarılılığını göstermek için çıkarken, tribünler boş kaldı" dedi. Lig maçlarında da takımın sahipsiz kalmaması gerektiğini söyleyen Uygun, "Bu çocuklarımızın ligde başarılı olmalarını isteyen her Sivassporluyum diyenin takımı ligde sahipsiz bırakmaması lazım. Ligde yeni takım olduğumuzdan paraya ihtiyacımız var. Gerçek Sivassporlu Yiğidoları ben Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacağımız Malatyaspor maçına çağırıyorum. Sivas'ın tanıtımı, takımlarının başarılı olması için herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Bu nedenle Sivassporluyum demenin yanında 5 YTL vererek maça gelmeleri gerekiyor" dedi. Transfer çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Uygun, "Diyarbakırspor maçında forma giyen İngiliz futbolcu Hemilton'un denenmesine devam edilecek. Teknik Direktör Werner Lorant'ın beğenmesi halinde bu futbolcuyla anlaşacağız. Smail Diss'in bonservisinde bir problem var. Onu çözmeye çalışıyoruz. Ayrıca orta saha ve golcü futbolcu arayışlarımız sürüyor. Avrupa takımlarından düşündüğümüz bir iki tane hızlı futbolcuyu takıma almaya çalışacağız" diye konuştu. |
[b]İlk önce Çok anlamlı olan Cumhuriyet Kupasını düzenleyen Sivasspor Yönetim kuruluna teşekkür ediyorum...Bu turnuvayı çok güzel bir şekilde organize etmişler...Daha sonra bu Güzide kupayı Sivas şehrine hediye eden Sivassporun değerli futbolcularına teknik heyetine de ayrıca teşekkür ediyorum...
Son olarak maça hiç ilgi göstermeyen İstanbuldaki ve çevre illerdeki Sivasspor taraftarına bir kaç sözüm var... Değerli Yiğidolar ;Böyle Sivasspor sevgisi böyle Sivasspor taraftarlığı olmaz...Yönetimimiz İstanbulda büyük bir seyirci potansiyeli olduğuna güvenerek maçları İstanbula aldı...Ama gelin görünkü İstanbuldaki taraftarlarımız Sivasımızı hiç sevmediklerini göstrediler...Stada gelen Yiğidolara hiç bir lafım yok onları canı gönülden kutluyorum...Yönetimimiz bu turnuvadan Sivasspora gelir elde etmek istiyordu ama aşırı bir şekilde zarar etti...Eğer böyle yaparsak Olimpiyattaki Malatya maçındada hüsrana uğrarız... Ve Malatyanın dediği olur... YİĞİDOLAR LÜTFEN SİVASSPOUMUZU YALNIZ BIRAKMAYALIM...OLİMPİYAT STADINA AKIN AKIN GİDELİM + 1967[/b] |
[size=6][i]İlk önce Çok anlamlı olan Cumhuriyet Kupasını düzenleyen Sivasspor Yönetim kuruluna teşekkür ediyorum...Bu turnuvayı çok güzel bir şekilde organize etmişler...Daha sonra bu Güzide kupayı Sivas şehrine hediye eden Sivassporun değerli futbolcularına teknik heyetine de ayrıca teşekkür ediyorum...
Son olarak maça hiç ilgi göstermeyen İstanbuldaki ve çevre illerdeki Sivasspor taraftarına bir kaç sözüm var... Değerli Yiğidolar ;Böyle Sivasspor sevgisi böyle Sivasspor taraftarlığı olmaz...Yönetimimiz İstanbulda büyük bir seyirci potansiyeli olduğuna güvenerek maçları İstanbula aldı...Ama gelin görünkü İstanbuldaki taraftarlarımız Sivasımızı hiç sevmediklerini göstrediler...Stada gelen Yiğidolara hiç bir lafım yok onları canı gönülden kutluyorum...Yönetimimiz bu turnuvadan Sivasspora gelir elde etmek istiyordu ama aşırı bir şekilde zarar etti...Eğer böyle yaparsak Olimpiyattaki Malatya maçındada hüsrana uğrarız... Ve Malatyanın dediği olur... YİĞİDOLAR LÜTFEN SİVASSPOUMUZU YALNIZ BIRAKMAYALIM...OLİMPİYAT STADINA AKIN AKIN GİDELİM...[/i][/size] |
[size=7]En büyük Sivasspor[/size]
[size=6]gerisi gelir alacagmiz daha iki kupa kaldi[/size] [img]http://www.sivasspor.com/images/fotolar/kupa/kupa-3.jpg[/img] |
[b]KUPA ASIL YERİNE SİVAS'A CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI YERE GELDİ...[/b]
|
[size=6]Sivasspor, 90 dakika bitiminde 8. Cumhuriyet Kupası Turnuvasında birinciliğe ulaştı.
Sivasspor bugüne kadar yapılan turnuvalarda bu kupayı 4. kez müzesine götürerek, Cumhuriyet Kupasını en çok kazanan ekip unvanını yükseltti[/size] [img]http://www.sabah.com.tr/2005/08/01/im//F27584568A073344AAFC26BEb.jpg[/img] |
SIVASIMA YAKISIR KUPA DA HAAA.
BUTUN KUPALAR SENIN OLSUN BE SIVASIM |
[size=6]Sivasspor’da kupa sevinci.
Sivasspor tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve 4 Eylül Stadyumunun zemin ve genişletme çalışmaları nedeniyle BJK İnönü Stadyumunda oynanan Cumhuriyet Kupasında zafer Sivaspor’un oldu. Yaptığı transferlerle ve oynadığı futbolu ile adından söz ettiren Sivasspor’un Cumhuriyet Kupasını kazanmasının önemli ve anlamlı olduğunu dile getiren Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve kupa ve ligi değenlendirdi. Otyakmaz ““ Cumhuriyet şehrinin takımı Sivasspor’un Cumhuriyet Kupasını alması çok anlamlı ve önemli.Süper ligde de başarılı olacağız “ dedi. CUMHURİYET ŞEHRİNİN TEMSİLCİSİYİZ Kurulduğu günden bu güne kadar süper lig hayali ile yanıp tutuşan ve 38 yıl sonra süper lige merhaba diyen Sivasspor’un başarıdan başarıya koşacağını dile getiren Otyakmaz “ Biz Cumhuriyet ve kongre şehrinin temsilcileriyiz.Bu anlamlı kupanın şampiyonu olarak kupayı Cumhuriyet Şehrine taşımamızda çok önemli.Bizim için kupa doping oldu.Sivasspor herkesi şaşırtmaya devam edecektir”dedi. [/size] [size=6]KUPAYI İSTEDİK VE ALDIK Teknik Direktör Werner Lorant ise kupa sonrasında yaptığı açıklamasında “ Hayatımda, teknik direktörlük kariyerimde başarısızlığa asla ve asla yer yoktur.Başarılı olmak için bu takımı seçtim. İyi bir hazırlık devresi geçirdik, Süper lig öncesinde kupa bizim için önemli bir sınav oldu. Bu sınavı başarı ile noktalamak için sporcularımdan kupayı istedim.Sporcularım formalarının hakkını vererek başarılı bir mücadele ile kupası kazandıklar.Süper ligde de bu takım başarılı olacak.Sivasspor’a gönül veren herkes gurur duyacaktır “ dedi.[/size] [img]http://www.yeniulke.net/spaw/images/lib1/kupa2.gif[/img] |
[size=2][i]CUMHURİYETİN TEMELLERİ SİVASTA ATILDI...TABİKİ BU KUPADA CUMHURİYETİN SAHİBİ OLAN ŞEHİRE GELECEKTİ...
KUPA GERÇEK EVİNDE... KUPALARIN EFENDİSİ SİVASSPOR....[/i][/size] |
Konuyla alakali degil ama merak ettigim birsey var,...
Neden yazilarinizi büyük harflerle yazma ihtiyaci duyuyorsunuz?? :confused: Sayfa uzadikça uzuyor!!! Aceba öyle KOCAMAN KOCAMAN yazinca daha mi romantik oluyor?? Hadi eyvallah,.. :) gön: KaRaHiSaR |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:39. |