![]() |
Aaaaaaaannnnnnnnndddddddddeeee eeeeerrrrrrrrrrsssss Ssssooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnn
GS MACİNDA kesinlikle inaniyorum ki taraftarımiz müthis bir atmosfer olusturacak sivas ve sivaslinşn gücünü gs görsün ve ben eminim ki anderson 2 gol atacak ve tüm türk;ye onu konusacak haydi sivaslilar SAMİYENİ MEZAR ETMEYEE
|
..................
HER ŞEY SENİN UĞRUNA,
KATLANMAK BOYUN BORCUM. ŞAMPİYON OLACAKSIN! BAŞKA YOLU YOK BUNUN. HAKAN BAYRAKTAR KOYACAK, istanbul DÖT OLACAK. SİVASSPOR SEVGİSİ, AVRUPAYA TAŞACAK. |
..................
[COLOR=OrangAlayina Isyan Olsun
Sivas Imiza Yemin Olsun Amatöre Düşsen Bile Terkedenler Kahpe Olsune]Alayina Isyan Olsun [/COLOR] |
..................
Alayina Isyan Olsun
Sivas Imiza Yemin Olsun Amatöre Düşsen Bile Terkedenler Kahpe Olsun |
evet gardas haklısın..desteklerı beklıyoruz ama kımsenınumrunda degılkı..formacıyoz yazan yok.baska bır formolsa cok ılgı ceker.....
|
ben bir beşiktaş taraftarıydım
ama şimdi yalnız sivasspor var beim için. kendi memleketimin takımı varken başka takımı desteklemek,böyle bir şey olabilirmi. asla. |
[QUOTE=drummer]ben bir beşiktaş taraftarıydım
ama şimdi yalnız sivasspor var beim için. kendi memleketimin takımı varken başka takımı desteklemek,böyle bir şey olabilirmi. asla.[/QUOTE] ÖYLE BİRŞEY OLAMAZ GARDAŞ,,,GEÇTİ O DEVİR...:) |
SAMİYEN CİNCONA MEZAR OLACAK
|
KÜRŞAD BİLETLERİ ALABİLECEK MİYİZ NE DÜŞÜNÜYORSUN BU KONUDA
|
bende istiyom
[B][COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Bende cok gelmek istiyorum ama maalesef imkansiz birsey! neyse benim yerimede bari biraz sivassporu desteklersiniz, hepiniz azicik benim icin destekleseniz yeter! kendinizede desteklediginiz kalsin! dimi yani!
[CENTER]Sivaslilara yakisacak sekilde gidin ve yakisacak sekilde dönün kardeslerim![/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:31. |