![]() |
VALLAHA BU MAÇ ZOR OLACAK RAKİBİMİZ ERCİYES TE ÇOK FORMDA BEN YİNE DİYORUMKİ 1 - 0 OLSUN BİZİM OLSUN ÖNEMLİ OLAN 3 PUAN BİZİM İHTİYACIMIZ DA PUAN VE PARA OLDUGUNA GÖRE HA 1 GOL VEYA FARKLI BİR SKOR SADECE 3 PUAN ALALIM YETER
KAYSERİ ERCİYES : 0 SİVASSPOR : 1 GOL : ANDERSON |
YavuzTheYigido Yazdı:
Sevgili Kayserili Arkadaslarim, Elbetteki Takiminizin Galip Gelmesini Isteyeceksiniz.Bu Forumda Umut Ettiginiz Skorlari Yazacaksiniz.Bu En Dogal Hakkiniz.Bizde Kendi Sitemizde Aynisini Yapiyoruz. Ama Lutfen Sagduyudan Ayrilmadan, Kiskirtici Yorumlar Yapmadan Goruslerimizi Yazalim.Rakip Takim Ve Taraftarlarini Rencide Edici Ifadelerde Bulunmak Ortami Germekten Baska Bir Ise Yaramaz. Gecmisteki Olaylar Nedeniyle Butun Turkiye Medyasinin Gozu Her Iki Takimimizin (Sivasspor ve Erciyesspor) Uzerinde Olacak.PFDK Bu Sene Cok Titiz.Buyuk Para Cezalari Ve Saha Kapatma Cezalari Anadolu Takimlarina Karsi Daha Kolay Alinir Oldu.Burada Bize Dusen Gorev Onlara Bu Firsati Vermemektir. Maca Gelince: Kim Kazanirsa Kazansin Dostluk Kazansin.Daha Ligin 7.Haftasi.Bir Yenilgi Ne Erciyesspor Icin Dunyanin Sonu Olur Nede Sivasspor Icin.Amaaaaaaaaaa Eger Yanli Medyanin Suratina Bir CENTILMENLIK VE BARIS Tokati vurursak hepberaber, Iste O Zaman Dunya Gorur Bir Mactan Nasil 2 Galip Takimin Cikabilecegini!! Macta Buyuk Bir Ihtimalle Berabere Biter. Hepinize Saygi Ve Sevgiler. Yavuz işte bu. bunu yapmamız lazım. kutluyorum kardeşim. sivasspor sitesinden bütün arkadaşları bizim siteye davet et. bizde sizin siteye girelim, ve dostluk mesajları verelim. işte o zaman taraflı medyaya çok büyük bir şamar atmış oluruz. lütfen hadi sivas-erciyes elele. çünkü biz düşman değiliz aksine dayanışma içinde olmamız lazım. o zaman taraflı medyaya bi osmanlı tokadı indirmiş oluruz. hadi herkes için fair-play. [COLOR=Red][SIZE=3]arkadaşlar ben bir kayserisporlu ve erciyessporlu olarak yukarıda görüşlerimi yazdım. siden bir arkadaşta gelmiş bizim siteye. hadi lütfen herkese gösterelim bizim düşman olmadığımızı.[/SIZE][/COLOR] |
[QUOTE=kysmusti]
[COLOR=Red][SIZE=3]arkadaşlar ben bir kayserisporlu ve erciyessporlu olarak yukarıda görüşlerimi yazdım. siden bir arkadaşta gelmiş bizim siteye. hadi lütfen herkese gösterelim bizim düşman olmadığımızı.[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] elbetteki komsumuzu ziyerete gidip anadolu misafirliğini görmek isteriz.. :) |
forumda herkes güzelce fikirlerini beyan etmiş. kimisi 3-1 yeneceğiz demiş kimisi 1-0 kimisi 2-1 kimide 3-0. tabiki hakkınız. bizim sitedede aynen sizin gibi bizim taraftarlarımız erciyesin yeneceğini düşünüyorlar. tabii beraberlik diyende var.
[B] [COLOR=Red][SIZE=2]ama bence bu skorlardan daha etkili olacak bir şey varsa oda, kardeşçe oynanacak ve kardeşçe bitecek bir maçtır.[/SIZE][/COLOR][/B] benim görüşüm bu. siz ne dersiniz. |
[color=red][b]Sivassporumuz [/b]:[/color] [size=7]3[/size]
[color=royalblue][color=black]K.ör[/color]ciyes[/color]: [size=1]0[/size] |
Sevgili Yigidolar
Yorumlarimizi yaparken rakipleri tahrik ederek hirslandirmayalim.Taktik denen kavram yalnizca 90 dakika icinde uygulanmaz.Alakaya Musakka diye dusunebilirsiniz ama Savaslar bile Savas Oncesi Taktik Olmadan Kazanilmaz. Sitemizi Rakip Takim Taraftarlari ve Eminim Futbolculari Bile Gunbegun Takip etmekte.Onlari Hirslandirip Ekmeklerine Yag Surmeyelim. Allahin izniyle Zaten Maci Alacagiz yada Berabere bitecek.Kazasiz Belasiz Olaysiz bir mac gecsin Yeter.Gecen yil 2A daki Erciyes Deplasmanindaydim.Mac Sonrasi Fanatik Kayserililer Stad disindan bizi tas yagmuruna Tuttular.Sahanin Icinde yarim saat mahsur kaldik.Mac baslamaya 2 dakika varken bizi Stada almislardi.Muslumana Gavur eziyeti cektirmislerdi.Bunlari unutmadik.Onlara hakettigi cevabi yine sahada verecegiz.Buraya gelip Dostluk mesajlari veren rakip taraftarlar biz oraya gittigimizde hicte dostca davranmiyorlar. Birazda macin teknik detaylarina bakalim. Sivassporumuzu hepiniz uc asagi bes yukari taniyorsunuz.Iyi defans yapip kontrataklarla tehlikeler yapan, belki seyir zevki az(katilmiyorum) bir futbol anlayisi var.Lorant bu sistemde son derece hakli.Cunku yeni cikmis bir takimiz.Alabildigimiz her puan futbolcularimizin kendine guvenini pekistiriyor ve dikkat ederseniz her bir yeni macta bir oncekinden daha iyi futbol oynuyoruz.Puan Puandir.1 puan 0 puandan her zaman daha iyidir. Artilarimiz: Deplasmanda oynamaya alismis bir takimimiz var Iyi defans yapiyoruz Mac genelinde topa daha cok sahibiz Anderson presle rakip defansi oyaliyor Iyi kontratak yapiyoruz. Duran toplarda ve kornerlerde kafa hakimiyetimiz var. Eksilerimiz: Muhtemel rehavet Orta saha oyuncularimiz henuz formda degil Erciyesspor kendi sahasinda galip gelemiyor.Besiktas Konya ve Malatyayi yenemedi.(Ama Besiktas ve Malatya maclarinda 1-0 one gecip koruyamadilar) Kalecileri iyi.Kilit oyunculari Cenk, Timucin ve Cesar.Bunlari iyi marke edersek iyi olmayan defanslari aciklar verecektir.Bu takima karsi acik futbol oynamak tehlikeli.Lorantin G.Antep ve G.Saray maclarindaki taktigi ve kadro secimi bize 1 puani yuzde 90 garanti eder.Ama ofansif oyunu tercih edersek malesef yenilme sansimiz cok buyuk. Insallah centilmence gecen bir mac olur. |
SİVAS
TABİKİ ÖNEMLİ MAÇ AMA SİVASIN
|
[QUOTE=kysmusti]YavuzTheYigido Yazdı:
Sevgili Kayserili Arkadaslarim, Elbetteki Takiminizin Galip Gelmesini Isteyeceksiniz.Bu Forumda Umut Ettiginiz Skorlari Yazacaksiniz.Bu En Dogal Hakkiniz.Bizde Kendi Sitemizde Aynisini Yapiyoruz. Ama Lutfen Sagduyudan Ayrilmadan, Kiskirtici Yorumlar Yapmadan Goruslerimizi Yazalim.Rakip Takim Ve Taraftarlarini Rencide Edici Ifadelerde Bulunmak Ortami Germekten Baska Bir Ise Yaramaz. Gecmisteki Olaylar Nedeniyle Butun Turkiye Medyasinin Gozu Her Iki Takimimizin (Sivasspor ve Erciyesspor) Uzerinde Olacak.PFDK Bu Sene Cok Titiz.Buyuk Para Cezalari Ve Saha Kapatma Cezalari Anadolu Takimlarina Karsi Daha Kolay Alinir Oldu.Burada Bize Dusen Gorev Onlara Bu Firsati Vermemektir. Maca Gelince: Kim Kazanirsa Kazansin Dostluk Kazansin.Daha Ligin 7.Haftasi.Bir Yenilgi Ne Erciyesspor Icin Dunyanin Sonu Olur Nede Sivasspor Icin.Amaaaaaaaaaa Eger Yanli Medyanin Suratina Bir CENTILMENLIK VE BARIS Tokati vurursak hepberaber, Iste O Zaman Dunya Gorur Bir Mactan Nasil 2 Galip Takimin Cikabilecegini!! Macta Buyuk Bir Ihtimalle Berabere Biter. Hepinize Saygi Ve Sevgiler. Yavuz işte bu. bunu yapmamız lazım. kutluyorum kardeşim. sivasspor sitesinden bütün arkadaşları bizim siteye davet et. bizde sizin siteye girelim, ve dostluk mesajları verelim. işte o zaman taraflı medyaya çok büyük bir şamar atmış oluruz. lütfen hadi sivas-erciyes elele. çünkü biz düşman değiliz aksine dayanışma içinde olmamız lazım. o zaman taraflı medyaya bi osmanlı tokadı indirmiş oluruz. hadi herkes için fair-play. [COLOR=Red][SIZE=3]arkadaşlar ben bir kayserisporlu ve erciyessporlu olarak yukarıda görüşlerimi yazdım. siden bir arkadaşta gelmiş bizim siteye. hadi lütfen herkese gösterelim bizim düşman olmadığımızı.[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Tesekkurler Kayserili Kardesler.Ne Yazikki Icimizde fanatik ruhlu ve Holigan taraftarlarda var.Atmaya calistigimiz dostluk adimlarina ozel mesajlarla celme takmaya calisiyorlar.Ama hicbir kuvvet, iklimi ,insani, kulturu ayni olan bu iki sehir insaninin arasini acmaya yetmeyecek.Sagduyulu arkadaslara sonsuz tesekkurler.Erciyesspora da Basarilar. |
Tabiiki Sivasspor
Sivassporum: 2 - K.Erciyes:0
|
Sabırla Koruk Helva Olur
Arkadaşlar Sivasspor tabiki defansını sağlam tutacak. En büyük kozu bu. Sabırlı olacak. Önce rakibi kilitleyecek, durduracak. Sonra vuracak. İlk yarı gol olmaz. İkinci yarı rakip telaşlanacak ve şuursuzca atak yapacak. Biz işte o zaman hızlı adamlarımızla ve usta ayaklarımızla gol yapacağız. Dakika: 58 ve 82'de golleri çakacağız. Bu benim tahminim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:05. |