![]() |
[quote=cavres__ss]EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN -- Başkanımız MECNUN OTKAKMAZ'a başarılar.....[/quote]
BU SOZLER YETMEZ OYLARA DEVAM. HEP DESTEK TAM DESTEK |
[color=darkred][size=6]OY ATMAYI UNUTMAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN
[url]www.diplomathaber.com/ankethtm[/url][/size][/color][/b][/u] |
[size=6][color=blue][b]Mecnun Odyakmaz (Sivasspor) 34.13 % (2499)
Aziz Yıldırım (Fenerbahçe) 30.23 % (2214)[/b][/color][/size] |
BÖYLE DEVAM EDERSEK BASKAN 1. BITIRIR
HAYDI DEVAM OOOOOYYYYYYYYLAAAMAAAAAAAAYYYYAAAAAAAA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :P :D :lol: :) :wink: :k1: :k1: :k9: :k9: ::D |
KIM OY ATMADIYSA ATSIN SON KISIYE KADAR 8)
|
[quote=ElbeyLi58][quote=CAGLAYAN][i][size=6]ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKI ADRESTE
YILIN SPOR ADAMLARI İSİMLİ ANKETTE BÜYÜK BAŞKANIMIZ MECNUN OTYAKMAZ ÖNDE GÖTÜRÜYOR. Arkadaslar Lütfen bu Ankete Katilalim !!!! [url]http://www.diplomathaber.com/anket.htm[/url][/size][/i][/quote] Yılın Spor Adamı Mecnun Odyakmaz (Sivasspor) 33.62 % (2527) Aziz Yıldırım (Fenerbahçe) 29.51 % (2218) İlhan Cavcav (Gençlerbirliği) 18.25 % (1372) Celal Doğan (Gaziantepspor) 13.12 % (986) Ergun Gürsoy (Galatasaray) 5.51 % (414) [size=6]arkadaslar lütfen Büyük Baskana oy verin!!!!!![/size][/quote] |
[b]15 ayrı bilgisayardan oy verdim baskana....
Haydi yiğidolar az kaldı....[/b] |
bizde yolladık bir oy hayırlı olsun
|
Yılın Spor Adamı
Aziz Yıldırım (Fenerbahçe) 33.02 % (2929) Mecnun Odyakmaz (Sivasspor) 28.96 % (2569) İlhan Cavcav (Gençlerbirliği) 22.21 % (1970) Celal Doğan (Gaziantepspor) 11.14 % (988) Ergun Gürsoy (Galatasaray) 4.68 % (415) |
SELAM SİVAS VE SiVASSPOR DOSTLARI,
ben Kosovadan politepol, dünyanın heryerinde olduğu gibi kosovada da sivasspor taraftarı var. su anda türkiyedeyim ve geçen hafta gerede kampını ziyaret ettim. rüştü nün de gözlemlediği gibi takımı çok hırslı ve birliktelik içinde gördüm. bunda lorantın payı büyük. disiplin ön planda. loranta kendi diliyle sivaspor un çok büyük bir camia olduğunu anlattım ama inanmış görünmedi. bunu göstermek için tüm yiğidoları olimpiyat ta yapacağımız ilk maçta görmek istiyorum ve kampanya başlatıyorum. dosta güven , düşmana korku salmak için haydi yiğido olimpiyata... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:22. |