![]() |
--->: HOŞGELDİNİZ...
[QUOTE=BUYUDUS;160838]Selam Bende Geldım Aranıza....
Spor Sever Olarak Sızlerle Guzel Vakıt Gecırırım Umarım...[/QUOTE] [B]Hoşgeldin şeref verdin :) Sitemizi seveceğinden şüphem yok :)[/B] |
merhaba ben yeni sayılırım sivası 1 aydır görmüyom çok özledim nasıl koyduk ama vestele
|
merhabalar bensivas merkez,cavuşbaşı doğumluyum,36yaşındayım istanbul k.cekmecede oturuyorum,iki erkekyiğido babasıyım,kuyumculukla uğraşıyorum,
bütün yiğido,ve yiğideleri,saygıyla selamlıyorum. |
sizlerde hoş geldiniz sitemize dosluk ve kardeşliği bu sitede göreceksiniz
[url]www.sivasspor.com[/url] [url]www.sivasspor.com[/url] [url]www.sivasspor.com[/url] [url]www.sivasspor.com[/url] [url]www.sivasspor.com[/url] |
arkadaşlar aranıza yeni geldim istanbul da yaşıyorum sivaslıyım
|
[QUOTE=SivasSpor58-ist;163278]arkadaşlar aranıza yeni geldim istanbul da yaşıyorum sivaslıyım[/QUOTE]
[FONT="Arial Black"]aramıza hoşgeldin kardeş,dostluğun merkazindesin.[/FONT] |
-->: --->: HOŞGELDİNİZ...
[QUOTE=SivasSpor58-ist;163278]arkadaşlar aranıza yeni geldim istanbul da yaşıyorum sivaslıyım[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B]Hoşgeldin iyi vakit geçiririrsin umarım [/B][/COLOR] |
-->: --->: HOŞGELDİNİZ...
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=SivasSpor58-ist;163278]arkadaşlar aranıza yeni geldim istanbul da yaşıyorum sivaslıyım[/QUOTE]
Hoş geldiniz...............................................[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
ARKADAŞLAR ARAMIZA HOŞGELDİNİZ BU SİTE SİVASLILARIN BULUŞMA ADRSİ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİYERR
|
-->: tanışma
HAYIRLI AKŞAMLAR ...................................
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:51. |