![]() |
-->: ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR ŞEÇMELERİ YAPILACAK
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][B]Nedir bu Gereksiz polemikler? Burda böyle taraftar tartışması yapmaya gerek yok.. Sivasspor Üsküdar Anadolu'yu satın aldı tamam ama sizin böyle düşmanca değil dostça birbirinize yaklaşmanız lazım.. Esrar kardeşimizinde dediği gibi Sivasspor'un Süper lig'e çıkmasında Üsküdar Anadolu'nunda emeği var.. Ayrıca öyle mekan belirterek gel bizi sor felan demeyede gerek yok.. Şayet Biz burda çok mekanlara gittik öyle.. Gerek Tarzanlar, Gerek Karşıyakalılar, Gerekse Denizli Çamlık'lılar olsun.. Bunlar gibi çok gördük biz.. Lütfen birbirimize sevgi ve saygı çerçevesinde yaklaşalım.. Bizlere yakışan bu olur..
1967 Genç Sivassporlular Derneği İzmir Temsilcisi Tarkan ÇELİK[/B][/CENTER][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=EeSsRrAaRr]kardeşim yüğido nick li
vatandaş bak buraya bir kelime yazdık banladınız eyvallah canınız sağolsun zaten ben sivasın sitesine meraklı bir insan değilim. senin üsküdar dediğin takım seni birinci lige çıkardı bülent uygun nerden gelme size? söyle gökhan nerden gelme? daha sayayımmı . ama neyse mecnun abi bizim abimizdir. biz sivası severiz sizde üsküdarı sevecek sevmeyeceksenizde saygı göstereceksiniz.bu üsküdar anadolu 1908 sivas anadolu değil.bunu önce bi düzgün yazsanız problem kalmayacak. üsküdar bir avuç dediğin yerde ekmek parası kazanan hayatını devam eden kaç sivaslı var biliyormusun.ikincisi kulubü hemen sahiplendiniz ne oluyor kardeşim yok öyle birşey nerden çıkartıyorsunuz sivas olmuş yok ismi değişmesinmiş değişsinmiş yaa mecnun başkan üsküdarı ve fenerbahçeyi seven ve semtimizde sayılan sevilen abilerimizdendir takıma bişeyler katmak istemiştir.yardımcı oluyordur bunu böyle bilin sivas spor falan olmuyor kulup. neyse bu arada benim adresimi istemişsin ferah mah b.çamlıca sondurak adresimiz. beklerim buyur ama bunlara gerek yok burda falan filan yapmam sen yanlış anlıyorsun yapacaksak yüz yüze yaparız konuşuruz tartışırız ne gerekiyorsada onu yaparız burda polemik yaratmaya gerek yok A_R_I_Z_A[/QUOTE] SIZE BIRSEY DIYEN YOK,YALNIZ YAZILARINIZI YAZARKEN DIKKAT EDIN.ADAM GIBI YAZIN,OLMAZ OYLE BIZ USKUDARLIYIZ,BIZIM ICIMIZE GIREMEZSINIZ,USKUDARI ALMAYA GUCUNUZ YETMEZ,BILMEM NE BILMEM NE BURDA ARTIST ARTIST KONUSMAYIN,YAZIYORSANIZ ADAM GIBI YAZIN,SIZ ADAM GIBI YAZARSANIZ BIZDE ADAM GIBI KARSILIK VERIRIZ.YAZDIKLARINIZA DIKKAT EDIN ,BURASI SIVASIN,SIVASLININ SITESI,SIZE SITEMIZE GIRMEYIN DIYEN YOK,GIRIN,OKUYUN,YAZIN AMA USLUBUNA GORE,ANLADINMI KOC;) |
[QUOTE=EeSsRrAaRr]kardeşim yüğido nick li
vatandaş bak buraya bir kelime yazdık banladınız eyvallah canınız sağolsun zaten ben sivasın sitesine meraklı bir insan değilim. senin üsküdar dediğin takım seni birinci lige çıkardı bülent uygun nerden gelme size? söyle gökhan nerden gelme? daha sayayımmı . ama neyse mecnun abi bizim abimizdir. biz sivası severiz sizde üsküdarı sevecek sevmeyeceksenizde saygı göstereceksiniz.bu üsküdar anadolu 1908 sivas anadolu değil.bunu önce bi düzgün yazsanız problem kalmayacak. üsküdar bir avuç dediğin yerde ekmek parası kazanan hayatını devam eden kaç sivaslı var biliyormusun.ikincisi kulubü hemen sahiplendiniz ne oluyor kardeşim yok öyle birşey nerden çıkartıyorsunuz sivas olmuş yok ismi değişmesinmiş değişsinmiş yaa mecnun başkan üsküdarı ve fenerbahçeyi seven ve semtimizde sayılan sevilen abilerimizdendir takıma bişeyler katmak istemiştir.yardımcı oluyordur bunu böyle bilin sivas spor falan olmuyor kulup. neyse bu arada benim adresimi istemişsin ferah mah b.çamlıca sondurak adresimiz. beklerim buyur ama bunlara gerek yok burda falan filan yapmam sen yanlış anlıyorsun yapacaksak yüz yüze yaparız konuşuruz tartışırız ne gerekiyorsada onu yaparız burda polemik yaratmaya gerek yok A_R_I_Z_A[/QUOTE] SIZE BIRSEY DIYEN YOK,YALNIZ YAZILARINIZI YAZARKEN DIKKAT EDIN.ADAM GIBI YAZIN,OLMAZ OYLE BIZ USKUDARLIYIZ,BIZIM ICIMIZE GIREMEZSINIZ,USKUDARI ALMAYA GUCUNUZ YETMEZ,BILMEM NE BILMEM NE BURDA ARTIST ARTIST KONUSMAYIN,YAZIYORSANIZ ADAM GIBI YAZIN,SIZ ADAM GIBI YAZARSANIZ BIZDE ADAM GIBI KARSILIK VERIRIZ.YAZDIKLARINIZA DIKKAT EDIN ,BURASI SIVASIN,SIVASLININ SITESI,SIZE SITEMIZE GIRMEYIN DIYEN YOK,GIRIN,OKUYUN,YAZIN AMA USLUBUNA GORE,ANLADINMI KOC;) HA BIRDE BENIM BANLAMA GIBI BIR YETKIM FALAN YOK,AMA OLSAYDI EGER SENDE YINE AYNI BU USLUPTA YAZDIYSAN BENDE BANLARDIM. |
bak beyler hatam olduysa bi laf söylediysem ki söylemedim yanlış bişey özür dilerim ama hak verin sizde sivas sporun adı yoktan petrolofisisivas spor olsa ki öyle bişey yok zaten(sivasanadolu)diye sizde tepki gösterirsiniz. ben sizden sadece saygı istiyorum
buda gercek olan bişey üsküdarın maçlarında sivas diye bağrılmayacak zaten heeeee sivasada laf ettirmeyiz tabikide herzaman desteklerizde severizde siz bizi biz sizi herzaman kollarız sivas kardeş takımımız olmuştur ama öyle üsküdar diye destekleyeceğiz takımımızı saygılarla A_R_I_Z_A |
[QUOTE=Yigido58_NL]SIZE BIRSEY DIYEN YOK,YALNIZ YAZILARINIZI YAZARKEN DIKKAT EDIN.ADAM GIBI YAZIN,OLMAZ OYLE BIZ USKUDARLIYIZ,BIZIM ICIMIZE GIREMEZSINIZ,USKUDARI ALMAYA GUCUNUZ YETMEZ,BILMEM NE BILMEM NE BURDA ARTIST ARTIST KONUSMAYIN,YAZIYORSANIZ ADAM GIBI YAZIN,SIZ ADAM GIBI YAZARSANIZ BIZDE ADAM GIBI KARSILIK VERIRIZ.YAZDIKLARINIZA DIKKAT EDIN ,BURASI SIVASIN,SIVASLININ SITESI,SIZE SITEMIZE GIRMEYIN DIYEN YOK,GIRIN,OKUYUN,YAZIN AMA USLUBUNA GORE,ANLADINMI KOC;)[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][CENTER][B]Lütfen Cümlelerde şu <<koç>> kelimesini kullanmayın! Ayrıca burda siz-biz yok Burda bütün var.. Harbiden hiç yakışmıyor koç felan... Ben 17 yaşında olduğum halde küçüklerime bile koç kelimesini kullanmıyorum.. Satın alma konusunda ise Taraftar Renklere, İsime ve takıma aşıktır.. Trübün çocuğu olmayan bilemez.. Herkes kulübün adını başka şekillerde söyleyecek ama bence Üsküdar Anadolu'dur.. [/B][/CENTER][/FONT] |
[QUOTE=EeSsRrAaRr]bak beyler hatam olduysa bi laf söylediysem ki söylemedim yanlış bişey özür dilerim ama hak verin sizde sivas sporun adı yoktan petrolofisisivas spor olsa ki öyle bişey yok zaten(sivasanadolu)diye sizde tepki gösterirsiniz. ben sizden sadece saygı istiyorum
buda gercek olan bişey üsküdarın maçlarında sivas diye bağrılmayacak zaten heeeee sivasada laf ettirmeyiz tabikide herzaman desteklerizde severizde siz bizi biz sizi herzaman kollarız sivas kardeş takımımız olmuştur ama öyle üsküdar diye destekleyeceğiz takımımızı saygılarla HERHALDE O KONUDA HAKLISIN.BENIM TEPKIM ZATEN O SENIN ABIMIZ DEDIGIN ARIZA NICKLI SAHISA.BIZDE TEPKI GOSTERIRIZ TABIKI SIVASIN ADINA BASKA BIR ISIM GELIRSE,TABIKI USKUDAR DIYE DESTEKLEYECEKSIN TAKIMINI,SANA SIVAS DIYE BAGIR DIYENDE YOK ZATEN.IYILIK YAPARSAN IYILIK KOTULUK YAPARSAN KOTULUK BULURSUN.EGER ARIZA ABIN OYLE YAZMASAYDI BENDE OYLE TEPKI GOSTERMEZDIM.O YAZIYI KENDINI SIVASLI YERINE KOY BIRDE OYLE OKU BAKALIM,ADAMIN ANLINI KASIYOR RESMEN. |
[QUOTE=izmirli_yigido][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][B]Lütfen Cümlelerde şu <<koç>> kelimesini kullanmayın! Ayrıca burda siz-biz yok Burda bütün var.. Harbiden hiç yakışmıyor koç felan... Ben 17 yaşında olduğum halde küçüklerime bile koç kelimesini kullanmıyorum.. Satın alma konusunda ise Taraftar Renklere, İsime ve takıma aşıktır.. Trübün çocuğu olmayan bilemez.. Herkes kulübün adını başka şekillerde söyleyecek ama bence Üsküdar Anadolu'dur.. [/B][/CENTER][/FONT][/QUOTE]
GARDASIM KOCUN ANLAMINIDA BILMIYORSAN DAHA NE DIYIM,ORDA KOTU AMACLI KULLANMILMIYOR KOC DIYE.HEM ONCE KIM KULLANMIS BIR BAK . |
[QUOTE=Yigido58_NL]GARDASIM KOCUN ANLAMINIDA BILMIYORSAN DAHA NE DIYIM,ORDA KOTU AMACLI KULLANMILMIYOR KOC DIYE.HEM ONCE KIM KULLANMIS BIR BAK .[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"] [B][B]Ben bir sivaslı olarak seni uyardım.. Bence kabaca bir kelime.. kullanmasan daha iyi olur.. [/B][/B][/FONT] |
YA ZATEN ANADOLU ÜSKÜDAR TAKIMIN İSMİ SADECE SONUNDA SİVASSPOR YAZIYOR BIRAKALIM DA ODA OLSUN SİVASLILAR BİZE SAHİP ÇIKMIŞ BİZE DESTEK VERMİŞ TABİİ Kİ BİR PARÇA DA OLSA SİVAS İSMİNİN GEÇMESİ GEREKİR ŞU BİR GERÇEKTİRKİ ONA BUNA BENZEMEZ ÜSKÜDAR İNFAZ BAŞKADIR
|
Neyse ben kimseyle polemiğe giremem.. Çünkü klavyeden herkes yazıyor.. Bence bu konuyuda fazla uzatmayın.. Kulübün adı ÜSKÜDAR ANADOLU 1908'dir..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:38. |