SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Mehmet Yıldız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9025)

sivasli_kocak 11.03.2007 07:56

-->: Mehmet YILDIZ

[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]turkıyenın yıldızı MEHMET YILDIZ OLACAK[/FONT][/COLOR]

yigido_furkan 11.03.2007 09:23

Helal be adama gercekten her maç kendini parcalıyo mücadele ediyo golunude atıyor inş. daha iyi olur

ofozturk 11.03.2007 10:05

--->: Mehmet YILDIZ

fatih terim milli takım kadrosuna bir kere bile alsa ne olur acaba. birde milli takımda izlezek su yıldızımızı.:)

gülkız 11.03.2007 11:04

[B]Rıdvan DİLMEN'in,Sinan ENGİN'in,Erman TOROĞLU'nun da hayran kaldığı, Mehmet YILDIZ başını yerden kaldırıp önüne baktığı zaman son iki haftaki performansının aynısını hatta daha fazlasını ortaya koyacaktır. :D Mücadele gücüne,rakip oyuncuları hallaç pamuğu gibi kaldırıp atmasına övgüler zaten ortadadır abes olan bir tanesi olsa da.:) Hırsı,çalışkanlığı,disiplini ve kendini daha da geliştirmesi ile Mehmet YILDIZ daha çok zaman övgüyle kendisinden söz ettirecektir,diğer takımların Sivassporu kıskanmasına bir neden daha olacaktır böylece. Ama Boğa Mehmet başını yerden kaldırdığı takdir de :D [/B]

sivasli_boy 11.03.2007 11:19

Ben MEHMET YILDIZI 2. ligden beri izlerim ama bu seneki gibi etkili oynadigini ve istekli oynadigini hic gormemistim bursa macında balilide mehmet gibi oynasaydi bu mac 5 olurdu OOOOOOO VİERİ MEHMET OOOOOO VİERİ MEHMET....

bdogan58 11.03.2007 13:00

SENE SONU ÜÇ BÜYÜKLER MEHMET İÇİN SIRAYA GİRDİKLERİNDE YİNE BÖYLE KONUŞUR MEHMET DÜŞMANLARI

myway 11.03.2007 13:12

mehmet yıldız bu fiziği ile hiç bi zaman büyük bi takımda ya da avrupa da oynayamaz fazla kiloları var.. yaşı genç çabalasa bunu da yeneceği kanısındayım..hey gidi .2. LİGLERİN DELİ MEMMETİ..:Daz tezahurat yapmadım sana:D

ferdid7806 13.03.2007 10:56

Wayne Rooney bu şahsı tanıyorsanız ben Mehmet Yıldız bu ingiliz futbolcuya benzetiyorum fiziği gücü hızı adam lokamotif gibi ya hakaten mehmeti ilgiyle izliyorum adam süper bir golci vede süper bir asist kralı Ya adama faul paıyorlar adam faul maul dinlemiyor hemen oyuna kalkıyor bizim sözüm meclisten dışarı adamlar ufak bi faul de yatıyor yuvarlanıyıor kıvaranıyor Mehmet öle diğil ya adam çok hızlı gerçekten takdir ediyorum Yanlış anlamayın ben galatasaraylım ama bu adamı izlemek bi ayrıcalık seivasıda tebrik ediyorum bölle bir futbolcuya sahip çıkıp 9 NUMARAYI ona layık gördükleri için adam süper hakaten bence sivas bırakırsa bu futbolcuyu çok şey kaybeder şu saatten sonra talibide çok olur TEK KELİME ADAM SÜPER BEN ONA LOKOMOTİF DİYORUM BİR LAKABI OLMASI ŞART yiğit anadoluda ismiyle değil lakabıyla şanıyla tanınır lütfen dikkate alın ....ANKARA/MAMAKTAN fERDİ DİNÇSOY TEŞEKKÜRELE SAYGILARIMLA YORUMLARIMA DEVAM EDECEĞİM

yigidolar06 16.03.2007 17:58

[QUOTE=yigidolar06;169364]MEHMET YILDIZ KARDEŞİM BU YAZILANLARI OKUYORSUN VEDE SENİ İSTİYEN TAKIMLARI VE HOCALARI BİLİYORSUN KAFAN KARIŞMASIN SİVASA VEDE SİVASSPORA LAZIMSIN BUSENE SİZİNLE AVRUPA KUPALARINA KATILMAYI SENEYEDE AVRUPADA SİVASSPOR FORMASIYLA OYNAMANI CANIGÖNÜLDEN İSTİYORUM[/QUOTE]

ŞU AN MİLLİTAKIM KADROSUNA SECİLDİN SENİ BİRKEZ DAHA KUTLUYORUM ALLAH YARDIMCIN OLSUN

CÜSSKB-Aynur 28.03.2007 21:57

Mehmet Yıldız Bugün İlk Milli maçında, harikalar yarattı. Bize bu gurur yaşattığı için teşekkür ederiz.;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:39.