![]() |
--->: Sizce Grup adımız ne olsun?
yiğit kızlar
olabilir mi ... |
-->: Sizce Grup adımız ne olsun?
nilay abla bence grubunuzun ismi anadolu sultanları olabilir.
|
-->: --->: Sizce Grup adımız ne olsun?
[QUOTE=YARALI_AŞIK;178945][B]LİSTEDEKİ İSİMLERDEN BELİRLENCEĞİ BELLİ OLMAKTADIR.BU AMAÇLA AKLIMA DEĞİŞİK İSİMLER GELSE BİLE MEVCUT İSİMLERDEN SEÇMEK ZORUNDA OLDUĞUMU BİLEREKTEN (FANATİK KIZLAR) DİYORUM.[/B][/QUOTE]
Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar, aklınıza İlginç birşeyler gelirse lütfen yazın. Büyük bir olasılıkla listemizin dışına çıkacağız;) |
--->: -->: --->: Sizce Grup adımız ne olsun?
[QUOTE=Nilay;178973]Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar,
aklınıza İlginç birşeyler gelirse lütfen yazın. Büyük bir olasılıkla listemizin dışına çıkacağız;)[/QUOTE] [B]AÇIKLAMALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.ANCAK AKLIMA GELENİ SÖYLEMEK İSTERDİM AMA DÜZENİ BOZMAK İSTEMEDİM.LİSTEDEKİLER DIŞINDA SÖYLEME İMKANIMIN OLMASI NEDENİ İLE SİVASIN SULTANLARI İSMİNİ SÖYLEMEK İSTERİM.TEŞEKKÜR EDERİM,HERKEZE BAŞARILAR.[/B] |
--->: -->: --->: Sizce Grup adımız ne olsun?
[QUOTE=YARALI_AŞIK;178997][B]AÇIKLAMALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.ANCAK AKLIMA GELENİ SÖYLEMEK İSTERDİM AMA DÜZENİ BOZMAK İSTEMEDİM.LİSTEDEKİLER DIŞINDA SÖYLEME İMKANIMIN OLMASI NEDENİ İLE SİVASIN SULTANLARI İSMİNİ SÖYLEMEK İSTERİM.TEŞEKKÜR EDERİM,HERKEZE BAŞARILAR.[/B][/QUOTE]
ya zaten sivasın kızlarına fanatik kızlar,çılgın kızlar felan yakışmaz. bu isim bence gündeme alınsın. katılıyorum bende. [COLOR="Red"]sivasın sultanları[/COLOR] olabilir. |
1)uni-disi
2)uni_kizlar58 3)uni_girls58 4)harbi_kizlar 5)ellisekiz_lar |
en iyisi fanatik kızlar ötekiler iyi değil
|
-->: Sizce Grup adımız ne olsun?
KIZLARIMIZA EN YAKISANI FANATIK KIZLAR.
|
bence fanatik kızlar mükemmel olur
|
YIGIDELER OLMAZ BENCE YIGIDO KIZLAR DAHA IYI OLUR,HEM YIGIDO DENINCE AKLA ILK GELEN SIVAS OLUYOR.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:41. |