SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Eski Oyuncularımız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9870)

Abdullah DuMaN 23.12.2007 12:00

-->: Eski Oyuncularımız

BİZİM MAHALLEDE YUSUF ABİ VARDI ŞİMDİ NEREDE ACABA

talha58 23.12.2007 12:02

--->: -->: Eski Oyuncularımız

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;288460]BİZİM MAHALLEDE YUSUF ABİ VARDI ŞİMDİ NEREDE ACABA[/QUOTE]

[B][COLOR="Indigo"]Yusuf Bayraktar mı , Yusuf Tokuş mu acaba ? [/COLOR][/B]

xCaNLaRxCaFex 26.12.2007 16:11

-->: --->: Eski Oyuncularımız

[QUOTE=turgutkizgir;288357][B][COLOR="DarkGreen"]2007-2008 SEZONU
[LIST=1][*]ABDURRAHMAN DERELİ [*] AHMET AYDIN [*] AHMET TURAN SOLAK [*] AKIN VARDAR [*] ALİM KOYUN [*] ANIL ABANOZ [*] ANIL KİBAR [*] AYTAÇ AK [*] BEKİR SEVGİ [*] BERNARD OKOROWANTA [*] BURAK YUVACI [*] BURHAN AKGÜL [*] DEVRAN AYHAN [*] EMRAH AÇİL [*] FATİH SANDALLI [*] FATİH TUTAR [*] FERHAT YAYLA [*] GÖKHAN BOZKAYA [*] HARUN AVGIN [*] HAYRETTİN YERLİKAYA [*] ILGAR GURBANOV [*] İLHAN UMMAK [*] İSMAİL SAĞLAM [*] İVAN PETROV CVETKOV [*] İZZET AFFETMEZ [*] KANFORY SYLLA [*] MAMADOU ALIMMOU DIALLO [*] MEHMET YAZICI [*] MEHMET YILDIZ [*] METEKAN YILMAZ [*] METİN KALAFAT [*] MICHAEL PETKOVIC [*] MOHAMED ALİ KURTULUŞ [*] MURAT SÖZGELMEZ [*] MUSA AYDIN [*] NİHAT OCAK [*] ORHAN AYDOĞDU [*] PINI FELIX BALALI [*] SAMED MAVİŞ [*] SEDAT BAYRAK [*] SERKAN TOPKARA [*] SEZER BADUR [*] SEZGİN BEKTAŞ [*] ŞAMİL ÜNAL [*] TANER YILMAZ [*] UĞUR BADEMCİ [*] VOLKAN ÜNLÜ [*] YASİN ELMAS [*] YASİN KARACA [*] YASİR ELMACI[/LIST][/COLOR][/B][/QUOTE]

Abi Burda Enver Petik Nerde?Federasyonun Sitesine Bakarsan Ordada Wwar.Enver Petik .Eğer İzlemişseniz Paf Takım Maçlarını 2005-2006 Enver Petik Kaptandı.O Futbolcuyu Yazmamanız Büyük Ayıp.Biraz İnceleyip Değiştirirseniz İyi Olur.

puar 26.12.2007 16:47

--->: Eski Oyuncularımız

enver petik bu sene başka takıma gittiğini biliyordum...

nuri_58 26.12.2007 16:50

ENVER PETİK şimdi hangi takımda???

turgutkizgir 26.12.2007 22:13

[I][B][FONT="Century Gothic"][COLOR="Red"]Sevgili yiğidolar ben buraya Bu sezon SİVASSPOR ile lisans anlaşması olan futbolcuları yazdım. Enver PETİK'i bende biliyorum şu anda pilot takımımız olan ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 SPOR da oynamaktadır.
Sevgiler saygılar...[/COLOR][/FONT][/B][/I]

emir1908 27.12.2007 15:19

Enver petik bizde oynanamaktadır şuan enver kadromuzda değildir

xCaNLaRxCaFex 10.01.2008 19:15

Enver Petik'in 2009'a Kadar Sözleşmesi Var Abi.Sözleşmesi Sivassporda Bülent Hocamız Kampada Çağırmamıştır.Geçen Sene Enver Petik Anadolu Üsküdardaydı AMa Orada Sözleşmesi Bitti.Şimdi Sivassporda Bakın

xCaNLaRxCaFex 10.01.2008 19:16

[QUOTE=puar;290108]enver petik bu sene başka takıma gittiğini biliyordum...[/QUOTE]

Abi eNVer Petik Başka Takıma Gitmedi. Şuan Sivassporda.

xCaNLaRxCaFex 10.01.2008 19:18

[QUOTE=turgutkizgir;290281][I][B][FONT="Century Gothic"][COLOR="Red"]Sevgili yiğidolar ben buraya Bu sezon SİVASSPOR ile lisans anlaşması olan futbolcuları yazdım. Enver PETİK'i bende biliyorum şu anda pilot takımımız olan ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 SPOR da oynamaktadır.
Sevgiler saygılar...[/COLOR][/FONT][/B][/I][/QUOTE]

Abi Haklısın Ama Enver Petik Yani Sivassporda Sözleşmesi Aanadolu Üsküdar ile Bitti.Lüften Yazın Ya Ben Çok Seviyorum Kendisini.Bence Oynasa Çok Güzel Oynar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:51.