![]() |
6-0'ın mimarı
Lorant, tarihe geçen derbide F.Bahçe'nin hocasıydı. F.Bahçe'nin tarihi 6-0'lık Galatasaray zaferinde takımın teknik direktörlüğünü yapan Werner Lorant, bu maçtaki performansıyla tüm otoritelerden tam not almıştı. Sarı-lacivertliler, Kadıköy'de Galatasaray'ı çok iyi durdurup ani ataklarla sonuca gitmişti. Bu maçta Arjantinli yıldız Ariel Ortega da oynamış ve bir gole imza atmıştı. Derbide Fenerbahçe'deki kariyerinin en önemli sonucuna imza atan Lorant, taraftarın da sevgilisi olmuştu. Şimdi Sivassporlu taraftarlar Alman teknik adamdan benzer başarılar bekliyor. Werner Lorant'ın F.Bahçe Karnesi Alman teknik adam, 2001-02 sezonu ortasında göreve geldi. F.Bahçe o sezonu 2. sırada bitirdi. Bir sezon sonra, G.Saray'ı 6-0 yenen takımın başındaydı ama D.Bakır yenilgisi ile görevi bıraktı. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası'ndaki hezimetleri sonunu hazırladı. Ligde toplam 32 maçta 72 puan kazandırdı. Kaynak: Fotomac |
en fazla 5 hafta kalır.inşallah yanılırımda başarılı olur.Bizim başkan son demecinde aynen böyle demişti.Hiç kimse merak etmesin sivası ve sivaslıyı yakından tanıyan iyi bir türk hoca getireceğiz.Demekki bu lorantmış :)
|
[quote=sivaslim58]en fazla 5 hafta kalır.inşallah yanılırımda başarılı olur.Bizim başkan son demecinde aynen böyle demişti.Hiç kimse merak etmesin sivası ve sivaslıyı yakından tanıyan iyi bir türk hoca getireceğiz.Demekki bu lorantmış :)[/quote]
MAALASEF BENİM SORDUGUM PROFOSYONEL FUTBOL ADAMLARIDA SENİN GİBİ SÖYLÜYOR,YA SİVAS KOVAR YADA KENDİ 5 HAFTA SONRA GİDER DİYORLAR :( BU ARADA SORDUKLARIM SÜPER LİGDE TOP OYNAYA TANINMIS OYUNCULAR ,HOCALAR.) BEN SADECE BEKLİYELİM GÖRELİM DİYORUM AMA BÖYLE BİR MACERAYA İLK SENE HİÇ GEREK YOKTU. :?: :?: :?: WERNER LORANT :?: :?: :?: |
yeni hocamıza hoşgeldin diyorum başarılı bir dönem olmasını diiyorum
|
BABA WERNER COK KARIZMATIKSIN
PATLAT ARTIK SU TRANSFERLERI SANA GÜVENIMIZ SONSUZ :lol: :lol: :lol: :lol: |
[img]http://www.yeniulke.com.tr/spaw/images/lib1/lorant3.gif[/img]
mzayı attı transfere uçtu! Sivasspor’un yeni teknik direktörü Werner Lorant, dün İstanbul’daki Radisson Otel’de kendisini 2 yıllığına (1+1) Kırmızı - Beyazlı renklere bağlayan resmi imzayı attı Yönetimin büyük bir kısmının hazır bulunduğu törende son derece mutlu bir portre çizen Alman çalıştırıcı, iddialı açıklamalarına yenilerini ekledi. Sivasspor’u Süper Lig’in en renkli takımlarından biri haline getirmek için çaba sarfedeceğini bildiren tecrübeli hoca, daha sonra ülkesi Almanya’ya hareket etti. Burada daha önce listesine aldığı futbolcularla görüşecek olan Lorant, bir hafta sonra Türkiye’ye döndüğünde raporunu yöneticilerle paylaşacak ve uygun görülen futbolcular gelecek sezon Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek. |
SIVASIMIZ ICIN HAYIRLI OLSUN...
|
[quote=CAGLAYAN][img]http://www.yeniulke.com.tr/spaw/images/lib1/lorant3.gif[/img]
mzayı attı transfere uçtu! Sivasspor’un yeni teknik direktörü Werner Lorant, dün İstanbul’daki Radisson Otel’de kendisini 2 yıllığına (1+1) Kırmızı - Beyazlı renklere bağlayan resmi imzayı attı Yönetimin büyük bir kısmının hazır bulunduğu törende son derece mutlu bir portre çizen Alman çalıştırıcı, iddialı açıklamalarına yenilerini ekledi. Sivasspor’u Süper Lig’in en renkli takımlarından biri haline getirmek için çaba sarfedeceğini bildiren tecrübeli hoca, daha sonra ülkesi Almanya’ya hareket etti. Burada daha önce listesine aldığı futbolcularla görüşecek olan Lorant, bir hafta sonra Türkiye’ye döndüğünde raporunu yöneticilerle paylaşacak ve uygun görülen futbolcular gelecek sezon Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek.[/quote] Werner L. 1 yilik icin [b]500.000 €[/b] alacak |
Yani bukadar da olmaz. Süper antrönör var bizi birince lige cikariyor, sonra kovuluyor yerine is bulamayan antrönör geliyor. Hayret ya olmaz bukadar. Almanya´da ne basari gördü ki, Fenerbahce´de ne basari gördü? Bu profesionel takimlarda hic birsey elde edemedi hep kovuldu. Yani bence sene ikinci lige devam. Inanin bu antrönör kimseye hayirli olmicak zararli olacak. Almanyada yasadigim icin Bundesliga´daki oyun seklini taniyom bu Werner Lorantin. COK ÜZÜLDÜM
|
HAYIRLI OLSUN
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:37. |