SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Tshabalala Sivasspor'a mı ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29641)

serkan_ozcan58 25.08.2010 20:01

Cevap: Tshabalala beklemede

alın artık duy yonetım sesımızı ıstıyoruz bu adamı taraftarı uzmezsen onlarda senı uzmeyecek emın ol parasını cıkaracaksın bu adamın

58seko16 25.08.2010 20:24

bence bu oyuncu sivasa yararlı olabılır

sebasteia 25.08.2010 20:44

3. ligden beri sivasspor'u takip ediyorum, hiçbir dönem hiçbir futbolcuya bu kadar aşık olmadı taraftarımız! :D

tshabalala sivas'ta bu kadar sevildiğini bilse beleş gelir oynardı herhalde :D

bakın beyler eğer tshabalala transfer edilirse sivas havaalanında en az bin kişi bu adamı karşılamazsa yazıklar olsun! :)

söz verin şimdi, yönetim tshabalala'yı transfer ederse en az bin kişi havaalanında karşılayacak, stadyumda da on bin kişi önünde imza atacak!

söz mü? söz mü? söz mü?

hiko58 25.08.2010 23:16

[QUOTE=adres58;647432]Arkadaşım laf konuşurken şöyle dinleyerek konuşacaksın. İşkembe-i Kübra dan sallama yaparsan lafının altında kalır kendini töhmet altına sokarsın. Evvela biz bu adamı aldığımızda satacağımız legal forma sayısı 750 maksimum 1000 civarında olur. Ve bu gelir kar olarak yüzde bir bile etmez. Artı bizim diğer kulüplerle aramızda o kadar fark varki bunun sebebi ise tamamen bizim ilimizin ekonomik şartlarından kaynaklanıyor. Bilet fiyatlarını şöyle önüne koy düşün. Bu hafta mesela bilet fiyatlarını 5 Liradan 7.5 liraya yükseltelim eğer o 2.5 liralık artış 2500 kişi olarak tribünlere yansımazsa ben hiç bir şey bilmiyorum. Tabii istisnalar kaideyi bozmaz güzel kardeşim. Oda sen tutup 7.5 liradan 5000 bin bilet alırsan yada Tshabalala'nın 49.000 adet formasını alırsan o ayrı bir mevzu olur.
Lütfen konuşurken kendinizide aşağılatmayın.[/QUOTE]

canımkardeşim iyi has söylüyorsunuzda yönetimin bu forma yada lisanslı ürünler konusunda yanlışı yokmu.mesela daha önceleride yazdım gelen hiç birşey bulamıyor. bedene göre forma yok ellerinde ne varsa onu satmaya çalışıyorlar. ben kendim şahit oldum yurt dışından ve il dışından gelip çocuklarına forma almak istediler beden yok diye alamadılar. benim misaifirm geldi atatürk baskılı sivasspor kravatı almak istedi yok dendi daha bir sürü örnek verebiliriz. demek istediğim bu mağazalar çok profosyenelce işletilmeli ve yönetimden birisi yada birileri dürekli bu mağazalarla ilgilenmeli. yurt dışında olsun yurt içinde olsun ne kadar sivaslı varsa ulaşılmalı. çünkü gelirin büyük bir bölümü bu llisanslı ürünlerde. mağazalarda korsan ürünler satılıyor ve yönetimin umurunda değil. sivassporun isminin kullanılması bile korsan olarak yapılması yasak. bütün bunları ele aldığımızda bazı arkadaşların söylemleri ne kadar doğrudur değilmi.

babapiton 25.08.2010 23:25

Cumartesi Kaizer ilk lig maçını oynayacak biraz acele etmeleri lazım

mustafatas58 26.08.2010 00:01

eger futbolcunun alınması ıcın ındırımı beklıyıp ocak ayında transfer edecez dersenız kendınızı kandırmız olursunuz.aldık aldık yoksa daha sıttın sene alamayız

samor 26.08.2010 01:41

MESUT HOCAM OKUYORSAN YORUMLARIMIZI LÜTFEN KAALE ALIN BİZİ !! BİZ BU TOPCUYU İSTİYORUZ VE BİZE BAŞARILAR GETİRİCEĞİNDEN EMİNİZ TÜRKİYEYİ SALLAR BU ADAM !! TABATAYI BU ÜLKEDE 8 MİLYON EÜROYA ALIYORLARSA BU FUTBOLCUYU BİZ GÜN GELDİĞİNDE 10 MİLYON EUROYADA SATABİLİRİZ LÜTFEN !!!

muhsin koçak 26.08.2010 01:46

Mesut hocamız biraz önce canlı yayındaydı.Hocamızın söylediğine göre bu transfer kesinlikle olmayacak.:mad:

nashi 26.08.2010 02:02

Sayın başkanım,bu topçu bize göre pahalı olabilir belki ama,tirübünleri doldurmak,maç kazanıp kasamızı doldurmak,daha güzel futbol oynatmak,Sivasımızı sürekli gündemmde tutmak rakiplerin korkulu rüyası haline gelmek fırsat değilmidir? 3 puana 700 000 tl.veriyorlar,bunu almakta maç kazanmakla olur fazla maç kazanabilmek içinde iyi futbolcular barındırmak yani yatırım gerekiyor.Sizki ticareti ve futbolu bizlerden daha iyi bildiğinizi düşünüyorum.Alın şu adamıda sol katta sıkıntılar yaşamayalım,Hayrettin de uzun bir süre yok,hiç değilse önde topu tutarda geridede Ferhat rahat oynar,yoksa Ferhatıda sıkıntıya gireceği için kaybedebiliriz...
BÜYÜK SİVASSPOR sürekli yukarılarda görmek isteriz.Saygılarımla...

Emrah5800 26.08.2010 02:06

[QUOTE=muhsin koçak;647532]Mesut hocamız biraz önce canlı yayındaydı.Hocamızın söylediğine göre bu transfer kesinlikle olmayacak.:mad:[/QUOTE]
Neden olmicani da soyledimi ?

tekdoktirin 26.08.2010 02:51

ALIN ŞU ADAMI ARTIK PARA YOK DEMEYİN BİRDE DEFANSA SOL KANADA AKSIYOR ORASI SAYIN BAŞKAN VE YÖNETİM

kaptann58 26.08.2010 10:15

yetr artık alın şu adamıııııııııııııııııııııııııı

Divriği58 26.08.2010 10:37

[B]Eskişehirspor'un Porto'dan transfer ettiği Pele, kısa sürede taraftarların sevgilisi haline geldi.

Anadolu ne Transferler yapıyor bz hala yerımızde sayıyoruz[/B]

4eylül 26.08.2010 10:56

bu transfer olmaz ocak ayı beklenecekmişde yok seneye olurmuşta geçin bunları o iş yatmiştır

sebasteia 26.08.2010 11:43

beyler tsahabalala için içinizde biriken o müthiş sevgiyi mevcut kadro ve futbolcularımız üzerine patlatın, sevgi selinde boğun bu takımı... :)

zira bursa karşısında ihtiyacımız olacak!

DoomsDay58 26.08.2010 11:48

Kayseri de Zalayeta yı aldı artık süper lig de yapılan transferleri görünce bu işe bi netlik getirmeleri lazım artık neyi bekliyolar

superglam 26.08.2010 23:35

Yok daha neler ne istifası kardeşim.. Gs nin durumu ortada Arda gibi adam bile (Değeri bonservis ve yıllık aidat toplarsan Sivassporun değeri eder) takımı kurtaramıyor.. Bu iş parayla ve yıldız olyuncuyla olmuyor yüreklen oluyor...

sivaslihakan 26.08.2010 23:48

gs ve fener yildiz dolu ama durumlari ortada bu is transfere para vermekle olmuyor
yönetim cok iyi yapiyor aynen böyle devam yavas yavas en gec iki sene sonra sampiyonluga oynariz yine

adres58 26.08.2010 23:55

[QUOTE=hiko58;647507]canımkardeşim iyi has söylüyorsunuzda yönetimin bu forma yada lisanslı ürünler konusunda yanlışı yokmu.mesela daha önceleride yazdım gelen hiç birşey bulamıyor. bedene göre forma yok ellerinde ne varsa onu satmaya çalışıyorlar. ben kendim şahit oldum yurt dışından ve il dışından gelip çocuklarına forma almak istediler beden yok diye alamadılar. benim misaifirm geldi atatürk baskılı sivasspor kravatı almak istedi yok dendi daha bir sürü örnek verebiliriz. demek istediğim bu mağazalar çok profosyenelce işletilmeli ve yönetimden birisi yada birileri dürekli bu mağazalarla ilgilenmeli. yurt dışında olsun yurt içinde olsun ne kadar sivaslı varsa ulaşılmalı. çünkü gelirin büyük bir bölümü bu llisanslı ürünlerde. mağazalarda korsan ürünler satılıyor ve yönetimin umurunda değil. sivassporun isminin kullanılması bile korsan olarak yapılması yasak. bütün bunları ele aldığımızda bazı arkadaşların söylemleri ne kadar doğrudur değilmi.[/QUOTE]

Senin anlattığın konu ile benim yerdiğim çok farklı. Tamam bu konuda haklı olabilirsin ama bizim taraftarların o kadar atıp tutmasıda olmaz değilmi... Yok 50 bin alacağız yok 30 bin rahat satarız gibi uçuk şeyler yazmak hem yönetim hem taraftarla dalga geçmek demektir. Yoksa Storemizin düzgün işlev yapmaması apayrı bir mevzudur vede üzerine düşülmesi gerekir. Bizlerde sıkıntı çekiyoruz bu konuda ama tutupda şöyle yapacağız böyle yapacağız demiyoruz.

Ayrıca sorgulanması gereken en önemli konulardan biriside Yönetimin taraftarın ağzına bir parmak bal çalıp geriye çekilmesidir. Yani önceki yıllarda bize Dairo Moreno gelecekti, Renato Civelli gelecekti, Razzak Omotoyossi gelecekti, şimdide Tshabalala geldi gitti, oldu olmadı davası var. Bu söylemler neden ayyuka çıkıyor neden kimseden ses çıkmıyor asıl bu konular bizim için mühimdir. Taraftar günlerce isim yapan tribünleri hareketlendirecek transfer beklerken alın size isim uğraşın durun gündemi sıcak tutun demek taraftarı aptal yerine koymak demektir. İşte biz atıp tutacağımıza bu söylentileri çıkaranlara susun kardeşim yeter artık bizlere böyle davranmanızdan bıktık demesi gerekiyor. Oysa biz ne yapıyoruz. Aslanım futbolcu, bize geldi, biz şu kadar forma alacağız, bu kadar kombine alıcaz demeye gerek yok. Madem alacaksınız var olan kadro için neden almıyorsunuz bunu kendimize sormamız lazım.

Alın işte gördünüz 93 milyonluk takımı alın gördünüz 80 milyonluk takımlarımızı kıytırık takımlara elendiler. Biz böyle bir yerlere gelemeyiz Futbolu 11 eşit kişi oynuyor, isim sadece taraftarı ayakta tutuyor. Diğerleri sadece istisnada kalıyor.

Biz bırakalım işimize bakalım, ama bizimlede dalga geçirtmeyelim. Söylentileri ve alayları bertaraf edebiliyormuyuz onu sorgulayalım.

GuVeN 27.08.2010 00:01

[B]Uyarı: Klübü tabiki eleştirebiliriz,sıkıntılarımızı dile getirebiliriz bunu her zaman da yapıyoruz zaten ama işin tadını suyunu kaçırarak hakaret edenlere gerekli işlem yapılacaktır.Uslübe dikkat edilmesini rica ediyoruz.[/B]

kiNgSiZe58 27.08.2010 00:10

[IMG]http://sipastv.com/resim/MEESUT%20BAKKAL%20TRANSFER.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik direktörü Mesut Bakkal Nail Sertakan’ın Tshabalala ne zaman geliyor sorusu üzerine şunlara yer verdi.

Mesut Bakkal Tshabalala transferiyle ilgili görüşmelerin devam ettiğini yönetimin büyük çaba harcadığını belirterek transfer her dönemde vardır fakat transfer yapılmak için transfer yapılmaz.Birde ekonomik şartlar önemli.Büyük meblalar vaat edipte eğer içerdeki oyuncuların paralarını ödeyemezsek biz sıkıntıya düşeriz.Biz şimdiden çok güzel bir aile ortam yarattık. Herkesin huzurlu olduğu, ödemelerin zamanında yapıldığı bir ortam yarattık öyleyse ben bu ortama sahip çıkmalıyım. Tshabalala’ya kimse yok diyemez yönetim bilir dedi.

tarık6 27.08.2010 01:27

[QUOTE=engin2609;647189]Tshabalala gelirse Maçlara gellicek İnsan Artar...Forma Satısları Artar Bundan bu paranın yarısını cıkarır..Tshabalalada istemişten bitirin şu işi[/QUOTE]

ya arkadaşim tshabalala kim ya adamı messi ettiniz valla takıma faydalı olacak adam degil bence o gorevde yeterince adam var

DoomsDay58 27.08.2010 09:26

[QUOTE=kiNgSiZe58;647796][IMG]http://sipastv.com/resim/MEESUT%20BAKKAL%20TRANSFER.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik direktörü Mesut Bakkal Nail Sertakan’ın Tshabalala ne zaman geliyor sorusu üzerine şunlara yer verdi.

Mesut Bakkal Tshabalala transferiyle ilgili görüşmelerin devam ettiğini yönetimin büyük çaba harcadığını belirterek transfer her dönemde vardır fakat transfer yapılmak için transfer yapılmaz.Birde ekonomik şartlar önemli.Büyük meblalar vaat edipte eğer içerdeki oyuncuların paralarını ödeyemezsek biz sıkıntıya düşeriz.Biz şimdiden çok güzel bir aile ortam yarattık. Herkesin huzurlu olduğu, ödemelerin zamanında yapıldığı bir ortam yarattık öyleyse ben bu ortama sahip çıkmalıyım. Tshabalala’ya kimse yok diyemez yönetim bilir dedi.[/QUOTE]

Mesut hoca güzel söylemiş ama bu sene gelirler daha yüksek kazanılan maç başına alınan para, yayın gelirleri, bilet+lisanslı ürün gelirleri var sanki kayseri bizden çok mu zenginde adam 2milyonluk zalayetayı transfer ede biliyo bence biraz acele etmeleri gerek

hiko58 27.08.2010 10:02

sivasspor para kazanmak için bişeyler yapmadıkça gelirini çoğaltmayı denemedikçe yatırımlar yapmadıkça bir adım ileri gidemez. bu afrikalı çocuk bence iyi oynar. takımada yararlı olacaktır buna eminim. göstermelik bir futbolcu olmayacak. yarın bir gün sakatım var kadro kuramıyorum elimdekiler bunlar diye mazeretler arkasına sığınmamak için birkaç iyi futbolcunuz olmalıdır. bakınız hayretttin sakat sol taraf güven vermiyor. hayrettinide o kadar eleştiririz ama olmadımı olmuyor. iyi futbolcuların olması şart.

SEVDAMSIN58 27.08.2010 10:34

bu haberlere ancek kuru kuruya kadani aliyim kurban oluyum denir baska bir anlam cikaramiyorum bir transfer olacaksa olur olmuycaksa vazgecilir

yorumcuyuz 27.08.2010 11:20

yönetimmm duy bu taraftarların sesiniiiii alın şu adamıııı

Respect58 27.08.2010 12:17

Bu işi biran önce sonuçlandırın artık 7/24 sitlerden gözümüzü alamaz olduk yeter artık ya imza attırın yada biz sözümüzde duramıyoruz üzülmeyin siz buna alışkınsınız deyin.İkisinden birini yapı artık..

existence 28.08.2010 10:25

Tshabalala, Tshabalala bu nedir ya. hergün hergün alınacaksa alınsın. alınmayacaksa alınmasın. Mehmedim Yıldızım varken Tshabalala muhabbeti yapıyoruz. takımı unuttuk maçı unuttuk. ayın 2 si olsada kurtulsak. Uyuyoruz transfer sezonu bitiyor. Diğer kadro yeterli mi. Yedekleri varmı bu takımın hiç bahsetmiyoruz. Takımda birsürü sarı kart oldu. 5. haftadan itibaren sarı kart cezalıları başlayacak. Allah korusun 2 de sakat olsa işimiz zor.

_DeReBeYi_ 28.08.2010 23:05

[B]su adami getirin artik son 3 gun takimin sol kanadi kabak gibi acik butun takimlar ordan yuklenecek ve hep o kanattan gol yiyecegiz is isten gecmeden su adami getirn sonra eyval para etmez..!![/B]

burakpaşa 29.08.2010 00:40

bekletmeyin bir an önce ne yapacaksanız yapın artık...
alın şu oyuncuyu taraftar olarak sizden tek isteğimiz budur

50sekiz 29.08.2010 00:56

Baslik yanlis olmus, beklemede olan Tshabalala degil taraftar :D

şarkışla 58 29.08.2010 01:10

Daha çok bekler herhalde

eyuphulagu 29.08.2010 01:39

Sivasspor Kaiser Chİef in istediği parayı vermezse daha çok bekler...Şu anda kimse bu konunun aslını bilmiyor...Eğer oyuncu gelirse sanki herşey yolunda gidecek ,sivassporun bütün sorunları untulacak gibi bir hava yartılıyor..Tsahabala iyi bir takım oyuncusu ama dünya kupasında da izledik kesinlikle forvete dönük bir hücum oyuncusu...Bazıları bu oyuncuyu Ferhat'ın yerinde düşünüyor ma kesinlikle orada oynayamaz çünkü sol kanatta defansa dönük oynamıyor...Ancak Cihan'ın yerinde oynar...Yada orta saha 2. yarı Ceyhun yerine oynatabilirsin...Kaldı ki Tsahabala gelipde ne olacak;hoca baksanıza geçen yılın yıldızı Keita'ya bile sistemime uymuyor diye 18'e bile almıyor;İ. Şahin,Uğur Kavuk ,Sedat Yeşilçay hocanın sitemine uyuyor ama keita ve Suarez uymuyor,gel çık bu işin içinden..Hocanın gerçekten Tshabala'yı istediğini düşünmüyorum..Çünkü onun siteminde M. Nas,Kadir,Sedat Yeşilçay,Uğur ona göre daha önemli oyuncular..Bence Tsahabala da hocanın sistemine uymaz...Tarftarın sitemimde dünyanın her yerinde Keita ,Suarez,Tsahabala gibi oyuncular vardır ama bizim hoca bu konuda bizimle aynı fikirde değil...Suarez 'de son 3 yılda genç yaşına rağmen Bolivya milli takımının kadrosuna girmiş ve Arjantin,Brezilya,Peru maçlarında da oynatılmış..Bolivya milli takımı herhalde çok kötü bir sistemle oynuyor ki Suarez bu takımın kadrosuna alınmış,hem de Arjantin,Brezilya ve peru gibi önemsiz maçlarda oynatılmış...Geçin beyler sivassporun yedek kadrosunda olacak hatta 18 vbile alınmayacak yabancı oyuncuyu kadroda tutma lüksü kesinlikle yok..Kamanan'ın olmadığı bir Sivassporda Suarez kesinlikle 18 kişilik kadroya girer ve 2. yarı da bal gibi oynar...Keita da kesinlikle ilk 11 de oynar...Birileri bunu hocaya kesinlikle hatırlatmalı..Ben Tsahabala'ın kesinlikle gelmesinden ve de ilk 11 de oynatılmasından yanayım. Bu oyuncu gelip ilk 11 de oynamayacaksa ya da sistemime uymuyor diyip kadroya alınmayacaksa hiç gelmesin daha iyi...

yigidocengiz 29.08.2010 01:57

arkadaşlar kusura bakmayın ama maalesef kendisine saygısı olmayan bir yönetime sahibiz.kamuoyunu yapacağı transferlerle bu kadar çok meşgul edipte hiç bi sonuç alamayan başka bir klüp daha var mı dünyada çok merak ediyorum.ve tabi kendi taraftarını bu kadar çok küçük düşürmeyi basşarabilen bir yönetim???
sizin yapacağınız transferinde,alacağınız topçunun da.........aziz mübarek gün kötü konuşturmayın lan pis herifler

yorumcuyuz 29.08.2010 13:50

[QUOTE=yigidocengiz;648469]arkadaşlar kusura bakmayın ama maalesef kendisine saygısı olmayan bir yönetime sahibiz.kamuoyunu yapacağı transferlerle bu kadar çok meşgul edipte hiç bi sonuç alamayan başka bir klüp daha var mı dünyada çok merak ediyorum.ve tabi kendi taraftarını bu kadar çok küçük düşürmeyi basşarabilen bir yönetim???
sizin yapacağınız transferinde,alacağınız topçunun da.........aziz mübarek gün kötü konuşturmayın lan pis herifler[/QUOTE]

++++ noktasına virgülune kadar katılıyorum...

ozbss07 29.08.2010 13:58

[QUOTE=yigidocengiz;648469]arkadaşlar kusura bakmayın ama maalesef kendisine saygısı olmayan bir yönetime sahibiz.kamuoyunu yapacağı transferlerle bu kadar çok meşgul edipte hiç bi sonuç alamayan başka bir klüp daha var mı dünyada çok merak ediyorum.ve tabi kendi taraftarını bu kadar çok küçük düşürmeyi basşarabilen bir yönetim???
sizin yapacağınız transferinde,alacağınız topçunun da.........aziz mübarek gün kötü konuşturmayın lan pis herifler[/QUOTE]

aynen öyle .. YA ne topcuymus arkadas sanki crıstiano ronaldoyu kakayı getiriyorlar ! TAKIM TRANSFER YAPMAYI BİLMİYOR ARTIK BIRAKIN SU BEDAVA OYUNCULARI AZCIK PARAYA KIYIP DÜZGÜN TRANSFERLER YAPIN ! :mad:

superglam 30.08.2010 23:18

1 gün kaldı transfer sezonunun bitmesine ne oldu Tashabala alınacakmı alınmayacakmı bir yetkilimiz çıkıp açıklama yapsa...

Sivaslibey 30.08.2010 23:36

Transferde son gün

30 Haziran'da başlayan 2010-2011 sezonu transfer döneminin birinci etabı yarın sona eriyor.

Güney Afrikalı golcü Tshabalala'nın transferin son günlerinde Sivasspor'a imza atıp atmayacağı merak edilirken,kulübe yakın kaynaklar,Sivasspor'un Güney Afrikalı Tshabalala'yı renklerine katlmak için çaba gösterdiği ve bu futbolcunun trasferin son günündede olsa Sivasspor'a imza atmasının kuvevetli bir ihtimal olduğu belirtildi.

Hürdogan

Kasım Öktem 30.08.2010 23:54

De haydi geleydin gardaş :)

kiNgSiZe58 31.08.2010 01:22

Gel artik Tshabalala !!

[CENTER][IMG]http://hurdogan.com/img/28270.jpg[/IMG]
[/CENTER]

30 Haziran'da başlayan 2010-2011 sezonu transfer döneminin birinci etabı yarın sona eriyor.
Güney Afrikalı golcü Tshabalala'nın transferin son günlerinde Sivasspor'a imza atıp atmayacağı merak edilirken,kulübe yakın kaynaklar,Sivasspor'un Güney Afrikalı Tshabalala'yı renklerine katlmak için çaba gösterdiği ve bu futbolcunun trasferin [U]son günündede olsa Sivasspor'a imza atmasının kuvevetli bir ihtimal olduğu belirtildi.[/U]

[B]Hurdogan
[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:06.