![]() |
Cevap: Hayrettin Yerlikaya
Hayrettın her ne kadar son zamanlarda ıyı oynamasada sıvasa emegı çoktur şimdi kalkıpta hakaret etmek hiç bi yiğidoya yakışmaz
|
avizeci konuya yorum yapanlar geçtim 15 mesajın var 5 i hayrettin le alakalı asıl biri sana paramı veriyor hayrettin hakkında ağır eleştride bulun diye
|
hala anlamamakta ısrar ediyor arkadaşlar ismi lazım degil bu şahıs sivassporda oynamış parasını haketmedigi halde bana göre kuruşu kuruşuna almıştır babasının hayrınamı oynadıki bukadar önemseyeyim bana göre başarısı sıfır futbol fakiri ve olmaması gereken biri bunlar herneyse oynamış oparasını almış ve gitmiş daha bunu sürekli buraya taşımanın mantıgı ne onu anlamıyorum bence kahraman çünkü sayesinde 2 yıl şampiyonlugu kıl payı kaçırdık onun sayesinde rakip 12 biz 10 kişi oynadık daha bir çok meziyeti var.bence onu degilde şuanki futbolcu arkadaşları yazıp tanıtın onlara moral olsun boş işleri bırakın hepsi bu.kişisel olarakta cvp vermeyecegim selamlar saygılar
|
Sivassporda başlayıp Sivassporda bitiren bu kadar yıl hizmet eden bir futbolcudan bahsederken bence biraz daha dikkatli olabilirsin eleştiri güzel uslüp yanlış sen sevmiyorsundur yazmazsın o senin bileceğin iş
|
Hayrettin bu şehrin çocuğudur, Ziya da bu takımın çocuğudur. Hata yapabilirler, hatalı maçları çok da olabilir, bize saç başta yoldurmuştur ama bu hatalar bizim memleketimizin çocuğu olmasına engel değildir. Her ne kadar eleştirsek de biz onun hiçbir platformda Sivaslılığını sorgulamayız sorgulatmamamız gerekir. Hele hele hakaret boyutlarına getirmememiz gerekir. Şahsi problemleri olan kişi veya zatlar bu durumu unutmaması gerekir. Özellikle Hayrettini şahsım adına çokda eleştirmiş (herkes gibi) belkide kızıp siteyiveya maçıda kapatmışımdır. Ama ondan başka Ziyadan başka bu toprakların çocuğuyum diyen çıkmamıştır.
|
Beyler, lütfen kendinize gelin...
[B]Bir kişinin mesleğinde varsa yaptığı yanlışlığı, eleştirilir, tenkid edilebilir ama sözlü saldırı, rencide edici hatta küçük düşürücü sözlere asla yer verilmemelidir. Bahsekonu Hayrettin evladımız ise TFF'de yapılan araştırmada, ilk ve son forması kendi memleketinin olduğu halde, milli futbolcu olan [U]"tek futbolcudur"[/U]... Lütfen sözlerimize dikkat edelim ... [/B] Bu konuda ısrarcı olanların da istirahat etmelerini tavsiye ederim. [B]Lütfen; Emeğe de ekmeğe de saygılı olalım.[/B] |
Son Erciyes maçında Hayrettinde yok Ziya da yok bizim taraftar strese girdi şimdi biz kime söveceğiz diye.
[B]Bu memleketin çocuğu bu memlekete batıyor vesselam[/B] |
Arkadaşlar bahsettiğiniz adam 15 yıldır bu formayı giymiştir bizi sevindirdiği hüzünlendirdiği anlar olmuştur.Sevip sevmemek sizin elinizde fakat kendisine hakaret etmek ayıptır ve hiç bir sivassporluya yakışmaz düşünerek yazın yazınız. Bu arada Sevinin hiç bir kulüple anlaşmadı sadece Düğün salonunda oturuyo çünki ''Sivasspordan Başka formayı giyemem'' diyen bir adam en azından yetenek yoktu belki ama mücadele hırs onur gurur şeref üç yıldız için canını vererek mücadele etmek vardı bu kulüp en azından jübile yapmalıydı ona inşallah ta yapar yinede biz hakaret etmeden yorum yapalım unutmayalım o da bi insan eş abi kardeş evlat...
|
[QUOTE=Ali Selim;875743]Arkadaşlar bahsettiğiniz adam 15 yıldır bu formayı giymiştir bizi sevindirdiği hüzünlendirdiği anlar olmuştur.Sevip sevmemek sizin elinizde fakat kendisine hakaret etmek ayıptır ve hiç bir sivassporluya yakışmaz düşünerek yazın yazınız. Bu arada Sevinin hiç bir kulüple anlaşmadı sadece Düğün salonunda oturuyo çünki ''Sivasspordan Başka formayı giyemem'' diyen bir adam en azından yetenek yoktu belki ama mücadele hırs onur gurur şeref üç yıldız için canını vererek mücadele etmek vardı bu kulüp en azından jübile yapmalıydı ona inşallah ta yapar yinede biz hakaret etmeden yorum yapalım unutmayalım o da bi insan eş abi kardeş evlat...[/QUOTE]
[B]Son güne kadar yapılan transfer görüşmelerinde, "Sivas'tan ayrılıp başka takımda forma giysem dahi alttan (iç kısımda) mutlaka Sivasspor forması giyerek maçlara çıkarım" diyecek kadar, ölümüne Sivasspor sevdalısından bahsediliyor, ama bunu birçoğu hayal görüp farkına varamazlar bile...[/B] |
Sivassporumuza emeği geçen herkese teşekkürler insanda vefa denen bir şey vardır.Değerlerimize sahip çıkalım bunca sene emek veren birine vefasızlık yapmayalım Hayrettin kardeşimize başarılar dileyelim yolu açık olsun amin
|
Hayrettini sivassporda herzaman gormek isterim ama bu saatten sonravvfutbolcu olsrak degil de farkli pozisyomlarda ttabi..
|
bazı arkadaşlar ya yazılanı okumuyor ya anlamıyor yada anlamak istemiyor.ben temel olarak hayrettinin futbolculugunu sevmem degil süper ligde amatörde bile oynatmam bu başka konu.hayrettini kişisel olarak hiç tanımam sokaktada görmedim kişiligini hiç bilmem tartışmamda çok iyi insanda olabilir başka bir şeylerde.burada sadece takım ve futbolla alakalı eleştiri yapıyorum.asıl konu burada şu bu adam oynamış yada oynanamış parasını almış görev süresi bitmiş gitmiştir bu işte burada bitmiştir.bu konuyu açan arkadaş takımdaki şuan oynayan oyuncuları neden yazıp tanıtıp motive etmezde bunun gibi birini sürekli gündeme taşır onu anlamıyorum hepsi bu.bırde bu takımda hemşehricilik oynanmıyor bu takım içindeki yabancı ve farklı memleketlilerle birlikte sivası temsil ediyor.bu takım profosyonel bir takım mahalle takımı degil tabiki bizden olan dahabir baştacı ama digerlerinede haksızlık etmememiz gerek onlarda 3 yıldızın başarısı için oynuyorlar sen şimdi kalkıyorsun bir muhammedi yada yusufu yazmıyor takımdaki en sakar en beceriksiz futbolcuyu sürekli yazıyorsun bu kabul edilebilir degildir.benim sivaslılıgımı kimse tartışamaz bunada dikkat edelim çok defa 2 uçak degiştirip maçlara yetiştim ama şunuda bilkinki çok defada kombinem oldugu halde hayrettinin yüzünden maçlara gelmedim.konu bu arkadaşlar herkeze selam ve
saygılar |
Eyy sivasliavizeci!!!
Sen kim oluyosunda, futbol kariyeri boyunca Sivasspor dan baska bir takimda oynamamis, yillarca takim kaptanligi yapmis birine bu takima hic birsey vermemis kafasini kullanmayan sakar bir futbolcu diyebiliyorsun! Sen daha sivassporla ilgilenmezken o sivasspor da futbolcuydu! belki taktiksel hatalari olabilir, yeri geldi elestirdikte, ama kafasini kullanmadigi anlamina gelmez, Hayrettin tekmeye kafayla giren nadir futbolculardan birisi. Hayrettin bu takimin süper lige cikmasindada, sampiyonluga oynamasindada cok büyük emegi var, bunu kimse inkar edemez! Nasil utanmadan hayrettin bu takima hic katki saglamadi diyebiliyorsun? Peki sen hayatnda kac kez bilet alip maca gittin, veya storedan lisansli bir sivasspor ürünü aldinda takima ufak bir maddi kazanc sagladin??? |
[B]Avize satışları düştü galiba:)
Alışveriş yapmak lazım :)[/B] |
YİĞİDONUN KRALI HAYRETTİN YERLİKAYA..hep yanındayım sonuna kadar gardaşım..
|
aslında burada şahsi tartışmalara girmem ama bazı arkadaşlar işi abartıyor yazıyı okumuyor yada okuyamıyor yada anlayamıyor halil58 arkadaş yaş olarak senden büyügüm muhtemelen ve yazdıgın yorumda degindigin konulara bence girme beni tanımıyorsun yakın zamanda bu takımda farjklı konumlarda karşılaşabilirz o yüzden başka bir şey demeyecek ve bu kısır tartışmaları kişisele taşımayacagım kişisel sataşmalarada cevap vermeyecegim kim kendine ne yakıştırır bilmem ama bana yakışmaz suçlarken eleştirirken kişiliklere yada taraftarlık yada yaş yada katkı anlamında üste çıkmaya çalışmayalım çünkü birbirimizi hiç tanımıyoruz.bu konuda dedemin bir sözünü yazayım yerter sanırım.İNSAN SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SÖYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR.sanırım artık tüm arkadaşlar daha dikkatli yazar selam ve saygılar
bu arada rallim58 meraklanma kardeş işler şükür çok iyi öyle bir sıkıntımız yok allaha binlerce şükürki işimiz gücümüz yerinde hamdolsun.kısmetimizin çalışmak ve allahtan istemekten ibaret oldugunu bilenlerdeniz.genede ilginiz için tşk allah razı olsun |
Sevgili avizeci abim(!)
yas olarak senden daha kücük olabilirim, ama yazidiklarimin sonuna kadar arkasindayim cünki dogru oldugu ap acik ortada. Sen hayrettin bu takimda aldigi parayi haketmedi diyebiliyorsun, hayrettinin bu takima neler verdigi, neler yaptigi zaten ortada, ayiptir günahtir be abim. ama haklisin, kisisel bir konuya dönüstürmenin bir anlami yok, isin gücün ras gitsin, allaha emanet ol! |
allah razı olsun halil kardeş bak tartışma bu ahvalde olursa çok güzel olur konun dışında degilde ve kişiselleşmezse kombinemi soruyordunya protokolde izliyorum karşılaşırız bir ara arabam 06 plaka protokol girişinde arkasındada sivasspor bayragı var tüm maçlarda görebilirsin.selam ve saygılar
|
[QUOTE=Abdullah DuMaN;875722]Hakaret saymanız için illa küfürmü etmesi lazım çünkü bir o eksik[/QUOTE]
hakaret saymam için küfüre gerek yok ama ortada hakaret sayılabilecek hiçbir söz etmemiş o arkadaş.söyleyin o yazısından hakaret içeren tek bir söz ben de kabul edeyim. |
Hayrettin teknik heyete girsin faydasi olabilir
|
noluyor size, biri diğerine kaç kere lisanslı ürün aldın,kaç kere bilet-kombine vs aldın diye soruyor.herkes aldığı formanın kombinenin veya biletin resmini mi paylaşacak.belki o adam sezon boyu çıkan bütün formalarımızı alıyor.kimse kusura bakmasın en sivassporluyum diyen taraftar gruplarındaki forma giyenlerin %90'ının üstündeki forma bizzat sahadaki futbolcudan maç sonu alınmış formalar.
sonra bu forumda bazıları (o arkadaş taraftar grubunda mıdır değil midir bilmiyorum benim lafım bunu yapanlara) bilet parası bile başkaları tarafından karşılanan deplasmanlara gidince bizden daha mı büyük taraftar oluyor ?üniversite için başka şehirdeyken bile kombinem vardı evde valla. çok fazla deplasmana gittiğimi söyleyemem ama gittiğim deplasmanlarda kimseden bir destek beklemeden sırf sivasspor sevgimden gittim.2 sene önce üniversitede sakarya'dan ankara'ya sırf sivasspor maçı için cebimdeki son paramı otobüs biletine vererek gittim.öyle şampiyonluğa falan da oynamıyorduk yani.sırf sivasspor sevgisi.haa bazı arkadaşlara dert olmuştur.hayatımda da gidip bir futbolcudan forma istemedim istemem.evimde bizzat store'dan alınmış 6-7 tane formam var.bunun dışında sırf sürekli sivas maçlarına gittiğini gördüğümden başkalarına verdiğim formalar da cabası. yani demem o ki ne taraftar grubunda bulunmanız ne de bu forumda diğer üyelerden daha tecrübeli olmanız kimseden daha büyük taraftar olduğunuzu göstermez! |
******gene boş bir konu acılmış,asıl konu takım fener karşısında neden oyun kuramadı ,durdu ve neden beş yedik ,carlos hocamız aynı kaleciyi uzun bi süre oynatmaz ve oyuncu değişikliklerini unutmaz inşlh.
|
alboran size katılıyorum kimse kimseyi taraftarlık forma kombine vs eleştiremez asla kendimden örnekler vermeyecegim aslında bununla övünürüm ama geregi yok dedigin gibi boş beleş işlerle işim olmaz ama merak eden olursa nasıl bir sivassporlu oldugumu ve neler yaptıgımı kendine bizzat söyler kanıtlarım buradan yazıp tanışma istegini belirtsin yeter
|
pendikspor bile almaz onu :D
|
[B]Bir tane ukala provokatör çıkmış ortaya, Hayrettine sallayıp duruyor, sizde kaale alıp cevap veriyorsunuz. Hayrettini futbol sahası içinde hepimiz eleştirdik, ama iş saha dışına çıkınca o akılsız,salak diyenlere adamlığı ile beş basar. Hem yolda görsem tanımam diyor, hemde akılsız, salak gibi yakıştırmalarda bulunuyor mamili.
Bu konuyu niye açtınız diyenler... Bu konunun açılış tarihine bakarsanız biraz yüzünüz kızarır belki, bilmeden yazı yazmazsınız. Her açılan eski konu, yorum yapıldığında güncellenir. ok ?[/B] |
gittin ama hala kurtulamadık senden be...
|
[QUOTE=MaXiMuM;875926][B]Bir tane ukala provokatör çıkmış ortaya, Hayrettine sallayıp duruyor, sizde kaale alıp cevap veriyorsunuz. Hayrettini futbol sahası içinde hepimiz eleştirdik, ama iş saha dışına çıkınca o akılsız,salak diyenlere adamlığı ile beş basar. Hem yolda görsem tanımam diyor, hemde akılsız, salak gibi yakıştırmalarda bulunuyor mamili.
Bu konuyu niye açtınız diyenler... Bu konunun açılış tarihine bakarsanız biraz yüzünüz kızarır belki, bilmeden yazı yazmazsınız. Her açılan eski konu, yorum yapıldığında güncellenir. ok ?[/B][/QUOTE] adamlığına laf eden mi var ki çıkıp bunu söylüyosun ? adam gibi adam olabilir.sivasspor tarihinde önemli bir yeri vardır.ama yeteneksizdi mevzu bundan ibaret. |
takim bulamadiysa bize gelsin yine.yoksa cok yazik olur emeklerine
|
[B]3 ligten beri ter döküyor sivasspor için caddede görseniz hatıra resimleri çektirirsiniz yüzüne birşey diyemezsiniz burda eleştiriyorsunuz biz kendisini enson sivaslı sivasspor kaptanı olarak saygıyla anıyoruz bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz. En Büyük KAPTAN
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=41903&token=86450][img]http://resimzade.com/Show.html?i=41903&token=86450[/img][/url]/B] |
[QUOTE=alboran;875937]adamlığına laf eden mi var ki çıkıp bunu söylüyosun ? adam gibi adam olabilir.sivasspor tarihinde önemli bir yeri vardır.ama yeteneksizdi mevzu bundan ibaret.[/QUOTE]
ya bu konuyu ikide bir açan arkadaş [U]hayrettin denen futbol fdakiri sakardan paramı tehditmi alıyor anlamıyorum.[/U]hayrettin denen adam bu takıma gelmiş geçmiş en sakar en beceriksiz kafasını kullanmayan futbol bilgisi olmayan[U].hakkı olmayan paraları alan sivas tarihinde bir kara lekedir.hayrettinin başkada tarifi olamaz ikide bir bunu buraya getirip bizi igrendirmeye hakkın yok [/U]okadar çok seviyorsan şahsi bir şeyler yap üzerine dövmesini falan yaptır.artık kurtulduk bu sakardan bırde bu saçma saopan yazılardan kurtulsak bayram yapacagız.yapmayın etmeyin bir sürü oynayan oyuncu var onları yazın onları motive edin [B]Şu yazılanlar hakaret değilse, bende sizin gibi sivaslılardan [U]İğreniyorum [/U][/B] |
[QUOTE=MaXiMuM;875954]ya bu konuyu ikide bir açan arkadaş [U]hayrettin denen futbol fdakiri sakardan paramı tehditmi alıyor anlamıyorum.[/U]hayrettin denen adam bu takıma gelmiş geçmiş en sakar en beceriksiz kafasını kullanmayan futbol bilgisi olmayan[U].hakkı olmayan paraları alan sivas tarihinde bir kara lekedir.hayrettinin başkada tarifi olamaz ikide bir bunu buraya getirip bizi igrendirmeye hakkın yok [/U]okadar çok seviyorsan şahsi bir şeyler yap üzerine dövmesini falan yaptır.artık kurtulduk bu sakardan bırde bu saçma saopan yazılardan kurtulsak bayram yapacagız.yapmayın etmeyin bir sürü oynayan oyuncu var onları yazın onları motive edin
[B]Şu yazılanlar hakaret değilse, bende sizin gibi sivaslılardan [U]İğreniyorum [/U][/B][/QUOTE] kardeşim sen hakaret etmeyin diyorsun,hakaret edeni eleştiriyorsun,ama senin gibi düşünmeyelerden iğrendiğini söylüyorsun. Ben hakaret etmem ama senin gibi düşünmüyorum. insan babasına bu kadar kefil olmaz. ayrıca ya biz körüz,ya sen çok uyanıksın! hayrettin'e hakaret edilmesine bende şiddetle karşıyım,fakat onuda kahraman gibi göstermeye gerek yok. sivassporda top oynadıysa fazla fazla karşılığını aldı. |
[QUOTE=favori58;875985]kardeşim sen hakaret etmeyin diyorsun,hakaret edeni eleştiriyorsun,ama senin gibi düşünmeyelerden iğrendiğini söylüyorsun. Ben hakaret etmem ama senin gibi düşünmüyorum. insan babasına bu kadar kefil olmaz. ayrıca ya biz körüz,ya sen çok uyanıksın! hayrettin'e hakaret edilmesine bende şiddetle karşıyım,fakat onuda kahraman gibi göstermeye gerek yok. sivassporda top oynadıysa fazla fazla karşılığını aldı.[/QUOTE]
Hayrettin ile ilgili nedir bu kuyruk acısı bilemiyorum takımda top oynayan herkes emeğinin karşılığını aldı hayrettin e hakarete karşıyım diyor ama hakaret ediyorsun ve onu kahraman gibi göstermeyin diyorsun ama onun kadar bu takımda top oynamış bu kadar uzun yıl hizmet etmiş biri daha yok o bunu hak ediyor |
bu hayrettinle ilgili yazılara asla cvp vermeyecegim artık .LEYLEGİN ÖMRÜ LAKLAKLA GEÇERMİŞ.derdi dedem önümüze bakalım geçmiştekilere teşekkür edelim selam ve saygılar
|
İnternet ve Klavye ayağına top bile değmeyen insanların , Televizyondaki spor programcılardan duydukları lafları icraat ettikleri yerlerdir.Ve bu insanlar daha 2 3 sene önceye kadar aşık oldukları hayrettine burdan laf yetiştirmeye başlamış.Koyun olmaktan başka farkı olmayan bu insanlar Hayrettinin parladığı milli takıma yükseldiği dönemde Başta Almanyadan Avrupadan ve ülkemizden iyi teklifler aldığı halde Sivası bırakmadığını bilmiyor olsalar gerek.
Hani derler ya Vefa sadece bir semt ismi değildir.Belki Burdaki yazılanları okuyordur bizimde iki çift kelamımız olsun... Belki Çok iyi bir sol bek olamadın Belki tekniğin çok ileri seviyede de değildi.Ama Ayak toplarına soktuğun kafalar Yaptığın fedakarlıkları Nankör olmayan Taraftarlar unutmadı unutmayacak... Emre |
[QUOTE=sivasliavizeci;876006]bu hayrettinle ilgili yazılara asla cvp vermeyecegim artık .LEYLEGİN ÖMRÜ LAKLAKLA GEÇERMİŞ.derdi dedem önümüze bakalım geçmiştekilere teşekkür edelim selam ve saygılar[/QUOTE]
Bizdede bir laf vardir. [B]YIGIDI ÖLDÜR HAKKINI YEME![/B] Gercek Sivasspor taraftari, Hayrettinin bu takima neler kattigini, Sivasspor icin nelerden vazgectigini biliyor ve unutmazda! Birgün Kaptani tekrar Sivassporda teknik kadrosunda görmek dilegiyle.... |
Bu adam sahada ölüm tehlikesi geçirdi ne çabuk unuttunuz.
Yerdeki toplara bile kafasını sokuyordu ne çabuk unuttunuz. Milli takıma yükseldi ne çabuk unuttunuz. Trabzon maçında yattara nin neredeyse hayrettini tuttuğunu ne çabuk unuttunuz. Kendi memleketi için yüreğiyle oynayan bu adamı ne çabuk unuttunuz.. Keşke takımdaki herkes hayrettin kadar yüreğiyle oynasada teknikleri hayrettinden düşük olsa. Uğur kavugu isliklamayan taraftar kendi öz çocuğuna nasıl küfür eder anlayamıyorum. |
[QUOTE=sivasliavizeci;876006]bu hayrettinle ilgili yazılara asla cvp vermeyecegim artık .LEYLEGİN ÖMRÜ LAKLAKLA GEÇERMİŞ.derdi dedem önümüze bakalım geçmiştekilere teşekkür edelim selam ve saygılar[/QUOTE]
[B]aynen gardasim, brakin artik su Hayrettine yaaaa.......... bakin hayrettin okadar iyi bir Futbolcu olsaydi sizce baska Takim Transfer etmesmiydi??? iyi düsünün!!! eeee neoldu hala takimzis kaldi sizin süper Hayro...... aynese erman ve eneramo bunlar bonservise olmadi icin baska Takim almislar eger bonservice olsaydi HAYATTA BASKA TAKIM BUNLAR ALMAZDI OKADAR BASIT!!!!!!! simdi gidenlere gitti yapaca bisey yok [COLOR="red"]ilk olarak simdi ki Kadro sahip cikalim[/COLOR] :) [/B] |
yaşı uygun olmuyanlar hayrettin gardaşımızın neleri elinin tersiyle sivas sevdası yüzünden gabul etmediğini bilemez.başgan bir ara açıklamıştı, o gendini bilmezlerin tepkilerinden sonra.
|
[QUOTE=yiğido şahin;876005]Hayrettin ile ilgili nedir bu kuyruk acısı bilemiyorum takımda top oynayan herkes emeğinin karşılığını aldı hayrettin e hakarete karşıyım diyor ama hakaret ediyorsun ve onu kahraman gibi göstermeyin diyorsun ama onun kadar bu takımda top oynamış bu kadar uzun yıl hizmet etmiş biri daha yok o bunu hak ediyor[/QUOTE]
Kuyruk hayvanlarda olur bu biir! (kötü söz sahibine) ben hiç bir zaman ne hayrettini nede başka birine hakaret ettim,onun için küstahlaşma,hayrettinle benim alıp veremediğim yok ama senin çıkar ilişiklerin olduğu kesin! madem istiyorsun söyleyim. Sivassporda oynadıysa parasını pulunu fazlasıyla aldı. özellikel son 2-3 sezonda yaptığı hataları görmemek için kör olmak gerekir. hele geçen sezon onun yüzünden az kalsın küme düşecektik. eğer küme düşseydi hayrettin ve destekcileri bu takım hayrettinin yüzünden düştü,onun geri pasından,onun gereksiz penaltısından,cırt çekmesinden filan deyip aha benden şu kadar milyon lira para mı diyecektin? onun için sapla samanı karıştırma usluplarına dikkat et,hiç kimse hiç bir futbolcu Sivasspor'un menfaatinin önüne geçemez |
Benim bildiğim süperlig topçusu küpe takar,Bodrumda manken hatunlarla tatil yapar,atkuyruğu saç uzatır,yatırımını yurdun batısındaki mustena yerlere yapar;Hayro bizim gibi boz bir Anadolu uşağı olduğundan se ve me yiz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:09. |