![]() |
-->: BİR DEMET ŞİİR
DEPREM
hangi deprem kuşağındayım, depremler yağar içime durmadan, yılmadan sesin yüreğimi yıkar çatısından gözlerin dipten gelen artçı şoklar OrhanKARAHA [COLOR="Navy"][FONT="Arial Black"]EVET DEPREM UZAKTAN İNSANA A ORDADA DEPRTEM OLMUŞ DEDİRTİR VAH VAH AH AH DERSİN HAYATA DEVAM EDRSİN ACISINI ANCAK SENDE YASARSAN O ZAMAN ANLARSIN YÜCE RAPBİM NE DÜŞMANIMA NEDE DOSTUMA O ACIYI YAŞATMASIN KİMSEYİ AĞLATMASIN HANİ DERLER ANLATILMAZ YAŞAMAK LAZIM EVET DOĞRU SÖZMÜŞ BE ARKADAŞLAR HER ATA SÖZÜNDE OLDUĞU GİBİ ALLAHIM SEN BİRDAHA YAŞATMA O ACIYI KİMSE YOK DİYE BAĞIRAN SESLERİ SÖYLETME BİRDAHA TOZLU DUMANLI DEMİR YIĞINLARINNIN ALTINDA KİMSELERİ İNLETMESİN YÜCE MEVLAM [/FONT][/COLOR] [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]BU ŞİİR DEĞİL DÜŞÜNCELERİM VE YAŞADIKLARIM SAYGILARIMLA ........................RECEP YÜKSEL ................ ZARALIX1968[/FONT][/COLOR] |
ellerinize saglık arkadaşlar hepsi birbirinden güzel olmuş.
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="Purple"]EGER BİR GÜN GERÇEKTEN SEVERSEN
İÇTEN VE SAF BİR AŞK OLSUN EGER BİRİNE GÖNLÜNÜ VERİRSEN DİKKAT ET GÖNLÜNDE SENDEN BAŞKA BİRİ OLMASIN YAŞAMAK İSTERSEN AŞKI TUTKUYU VE BAGLANMA TUTKUSUNU SAKIN KORKMA AŞKTAN ÜSTÜNE ÜSTÜNE YÜRÜ BİR GECE VAKTİ GİRERSE RÜYALARINA RÜYALARIN KABUSA DÖNÜŞMÜŞSE EGER SAKIN KENDİN YARGILAMA BIRAK HAYAT YARGILASIN [/COLOR][/FONT] |
[FONT="Arial Black"][COLOR="Purple"]HAYAT VURMUŞ BİZLERİ
YAŞAMA SEVİNCİMİZİ ALMIŞ ELİMİZDEN BİZE BIRAKTIGI TEK MİRAS TEK KURŞUNMUŞ HAYATIN YA KAFANA SIKACAKSIN YA KARŞINDAKİNE SIKACAKSIN HAYATI YAŞAMAYI SEVECEKSİN YADA HERŞEYDEN NEFRET EDECEKSİN [/COLOR][/FONT] [FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]SAHNE RAP_BOY un [/COLOR][/FONT] |
[FONT="Arial Black"][COLOR="Purple"]KARANLIK OLMADAN
AYDINLIK DEGERSİZ BİR PIRLANTA SEN OLMADAN BU BEDEN ESİR OLMUŞ YANLIZLIGA ESARET ALTINDA KALMIŞ BEDENİM GÖZLERİMİN ALTI ÇÖKMÜŞ FERİ SÖNMÜŞ GÖZLERİMLE YANLIZLIKLAR SABAHINDA BİR GEMİ OLMUŞ HAYAT KAPTANININ KİMLİGİ BELİRSİZ BİR ÖZLEM OLMUŞ YAŞAMAK YAŞAYANIN SURETİ KARANLIK [/COLOR][/FONT] [FONT="Arial Black"][COLOR="Black"] SADECE RAP_BOY [/COLOR][/FONT] |
BELKİ BİR UMUT DOĞARDI
BELKİDE BİR ÇABA YETERDİ AMA SEN YAPAMADIN NE SEVMEYİ NEDE ÇABA GÖSTERMEYİ NEDEN YAPMADIN NEDEN? NİYE BANA ÇEKTİRDİN BU KADAR BİLSEYDİM HİÇ SEVMEZDİM BİLSEYDİM HİÇ BAĞLANMAZDIM SANA HATALIYIZ İKİMİZDE BU SEVGİDE BİR SONU YOK ARTIK BU SEVDANIN |
[FONT="Arial Black"][COLOR="Purple"]BEDENİMİ ESİR ETTİM DİPSİZ KARANLIKLARA
RUHUMU TESLİM ETTİM ESRARENGİZ YANLIZLIKLARA GÖZLERİMDEN DÖKÜLMEYE BAŞLAYAN SON DAMLALARI YAGMUR OLARAK YAGDIRDIM TÜM İNSANLARA DAHA YENİ ANLADIM HAYATIN YANLIZLITAN İBARET OLDUGUNU AZ ÖNCE KAVRADIM HERŞEYİN YALAN OLDUGUNU TEK ÖZLEMİN YAŞAMAKOLDUGUNU TEK GERÇEGİN NEFRET OLDUGUNU [/COLOR][/FONT] [FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]RAP_BOY [/COLOR][/FONT] |
Güle güle uğurladık askere
Gidip bekleyesin vatanın oğul Anan niçin kınalamış ellerin Sırtı kınalanır kurbanın oğul Yiğidin kaderi böyledir baştan Sual et dağlardan topraktan taştan İş başa düşünce dönme savaştan Var ise göğsünde imanın oğul Vatan kazanılmaz sade tüfekle Kalem ile gayret ile yürekle Büyüklü küçüklü hizmet et bekle Yetişsin bağ ile bostanın oğul Helal ticareten harami katma Dinle amirini nöbette yatma Vatanını düşmanlara çığnatma Şehitlik en büyük fermanın oğul Acı rüzgarı vatanına estirme Düşmanını anla dostun küstürme Kolun kestir bir ağacın kestirme Çoğalsın büyüsün ormanın oğul Vatanında birlik cihanda barış Okumaya gayret sanatta yarış İşle toprağını sen karış karış Yetişsin bağ ile bostanın oğul Sanatta yarış var en yüksek hızda Yapalım satalım biz kapımızda Karşıki komşular ayda yıldızda Boş yere harcama zamanın oğul Mevlüt İhsani’nin sevdiği vatan Sana ne söyledi o şehit atan Doğudan batıya atın oynatan Dört kıtada vardır harmanın oğul Şair: AŞIK İHSANİ |
ŞEHİT MEZARI
Şehit mezarından geçtiğim yerde, Gelen bir inilti tan,tan diyordu. Tarihe gömülmüş hangi seferde, Vatan için kurban kurban diyordu. Sürmüş düşmanları yurdundan atmış Kanını yoğurmuş toprağa katmış Kahraman ölür mü, uykuya yatmış Var mı evladıma çatan diyordu Kanı ile dolmuştu kanlı çizmesi Önünde bir yığın düşman kellesi Eli yarasında kısıkça sesi Kulak verdim vatan vatan diyordu. Bir aslan heykeli mezar taşında, Silahlı, çantası yanı başında Kahraman Türk’lerin her savaşında, Şehit abidesi yatan diyordu. Mevlüt der Türk genci emanetin al Şerefli Al Bayrak, ak yüzlü hilal Aziz Cumhuriyet, şanlı istiklal Emanet bıraktı Atan Atan diyordu Şair: AŞIK İHSANİ |
Tuncay BALIK - ŞEHİT ASKERİME
Güle oynaya göndermiştik seni askere Dualar etmiştik çabuk alırsın teskere Öldüğünü duyunca yıkıldık binlerce kere Seni vuranları sersin Allah yerden yere Yürekler dayanmaz nasıl koyam seni kabire Görmez olsaydı gözlerim,gördü bir kere Doldu içim akmadı gözümden yaş bir zerre Seni vuranları sersin Allah yerden yere Attılar önüme kanlı elbise ile bere Sana ölümü verenlere Allah versin bin kere Dört gözle bekliyorduk,geleceksin diye habire Seni vuranları sersin Allah yerden yere Boşalırsa göz yaşım dolacak dağ ,dere Düğün hazırlıkları yapıyorduk habire Allah kahretsin kurşun sıkanı askere,polise Seni vuranları sersin Allah yerden yere Daha ne kadar tabut taşıyacağız daha kaç kere Öldük öldük dirildik binlerce kere Rabbim rahmet eylesin sana,sabırlar vere bizlere Seni vuranları sersin Allah yerden yere Ekmeğini yiyip toprağına hainlik edenlere Şehitlere rahmet,bela versin kötülere Sorarlarsa bana ne diyeceğim yetimlere Seni vuranları sersin Allah yerden yere Ayyıldıza sardım seni ihtiyacın yoktur kefene Allah rahmet eylesin bu yolda ölenlere Ömrün yetmedi gelecek şabana,ramazana,kadire Seni vuranları sersin Allah yerden yere Gülüyordun bana seni koyduğumuzda kabire Baş koydunuz bu yola,ihtiyacınız yoktur öğütlere Muradını versin Allah bu yolda yürüyen yiğitlere Seni vuranları sersin Allah yerden yere Nasihatımdı sana vurmayasın aman dileyen esire Zalimler sana acımadı,serdiler kanını yerlere Ötmüyor ne oldu serçelere,bülbüllere Seni vuranları sersin Allah yerden yere Allah'a dua ederdi anan,oğlum tez gele Nasıl vurdu kıydı sana zalim hergele Dilerim dünyada onlara dar gele Seni vuranları sersin Allah yerden yere Şair: Tuncay BALIK |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:50. |