![]() |
TAKIM ILK HEDEFINIZ AVRUPA DIR ILERIIIIIIIII!
HOOOOOOOOOOOOOOOP BIZDE VARIZ BURDA! BAYRAGIN HEP TASINMASI LAZIM.
|
[COLOR="Black"][B]Şuan 14 misafir çevrimiçi ve 5 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 1 kişi var. 01: ElbeyLi58 02: muzaffersal 03: sarkislali 04: [COLOR="Red"][B][I][U]Ser58dar[/U][/I][/B][/COLOR] 05: Yigdo Adem [/B][/COLOR] |
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B]Şuan 14 misafir çevrimiçi ve 5 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 1 kişi var. 01: ElbeyLi58 02: muzaffersal 03: sarkislali 04: [COLOR="Red"][B][I][U]Ser58dar[/U][/I][/B][/COLOR] 05: Yigdo Adem [/B][/COLOR][/QUOTE] daha burdayiz gardas:rolleyes: |
[B]Şuan 17 misafir çevrimiçi ve 5 üye çevrimiçi.
[COLOR="Blue"]01: Gunay[/COLOR] 02: muzaffersal 03: sarkislali 04: Ser58dar 05: Yigdo Adem Yeteri kadar dinlendim :D :D [/B] |
[COLOR="Black"][B]Şuan 11 misafir çevrimiçi ve 5 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 1 kişi var. 01: dostol 02: Gunay 03: muzaffersal 04: [COLOR="Red"][B][I][U]Ser58dar[/U][/I][/B][/COLOR] 05: Yigdo Adem Bugünlükte bu kadar,Hayırlı sabahlar.[/B][/COLOR] |
[B]GECE NÖBETLERINDE VUKAATIN OLMADIGINA SEVINDIM:D
GUNDUZ NÖBETI DEVIR ALINMIŞTIR[/B] |
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B]Şuan 11 misafir çevrimiçi ve 5 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 1 kişi var. 01: dostol 02: Gunay 03: muzaffersal 04: [COLOR="Red"][B][I][U]Ser58dar[/U][/I][/B][/COLOR] 05: Yigdo Adem Bugünlükte bu kadar,Hayırlı sabahlar.[/B][/COLOR][/QUOTE] SERDAR ABI BUGUN IYI KALABALIK OLMUS SABAH |
[QUOTE=alimuharrem58]SERDAR ABI BUGUN IYI KALABALIK OLMUS SABAH[/QUOTE]
[COLOR="Black"][B]Evet AliMuharren bugün YİĞİDOların biri geldi biri gitti MaaşAllah,hergünümüz böyle olur İnşaAllah![/B][/COLOR] |
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B]Evet AliMuharren bugün YİĞİDOların biri geldi biri gitti MaaşAllah,hergünümüz böyle olur İnşaAllah![/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]Arada bende gittim geldim :D :D [/B] |
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B]Evet AliMuharren bugün YİĞİDOların biri geldi biri gitti MaaşAllah,hergünümüz böyle olur İnşaAllah![/B][/COLOR][/QUOTE]
ABI HER BAKTIGIMDA SITEYI EN SON SEN SALIH ABIYE(5841) DEVREDIYORSUN İNSALLAH HER GUN BOYLE OLUR SITE GENELDE HIC BOS DURMUYOR |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:58. |