![]() |
Cevap: Transferde Adı Geçenler
mersin iy. mert nobre transferinden vazgeçmiş......
[url]http://fanatik.ekolay.net/Mersin-IY-Nobreden-vazgecti_3_Detail_301_229070.htm[/url] |
Ankaragücü Sestak transferi için Bochum kulubüyle 2,9 m euroda anlasılmıs..Abi ankaragücü bile 3 milyon euro verirken bizim takımımız nasıl veremiyor
|
[QUOTE=burak58as553;726078]Ankaragücü Sestak transferi için Bochum kulubüyle 2,9 m euroda anlasılmıs..Abi ankaragücü bile 3 milyon euro verirken bizim takımımız nasıl veremiyor[/QUOTE]
- bende aynı şeyi soruyorum? biz neden veremiyoruz. o kadar para geliyo. 2-3 milyon u transfere neden verilmiyo? nerde sözleşmesi biten adam var onu kovalıyoruz. |
[QUOTE=burak58as553;726078]Ankaragücü Sestak transferi için Bochum kulubüyle 2,9 m euroda anlasılmıs..Abi ankaragücü bile 3 milyon euro verirken bizim takımımız nasıl veremiyor[/QUOTE]
[B]ANKARAGÜNÜN arkasında i. melih gökçek var yeter mi kardeş[/B] ;);) |
Benim bildiğim Sestak için Ankaragücü değil Bochum verdi o parayı. Yani Bochum Ankaragücü'nden transfer etti. Ama yine de öğrenmek lazım.
|
[QUOTE=akifesk;726072]mersin iy. mert nobre transferinden vazgeçmiş......
[url]http://fanatik.ekolay.net/Mersin-IY-Nobreden-vazgecti_3_Detail_301_229070.htm[/url][/QUOTE] ne yapalım vazgeçmişse :) biz mi alalım yaşlı adamı (Allah Korusun :D) |
[QUOTE=tavarih;726084]Benim bildiğim Sestak için Ankaragücü değil Bochum verdi o parayı. Yani Bochum Ankaragücü'nden transfer etti. Ama yine de öğrenmek lazım.[/QUOTE]
Dogru degil: Sestak Ankara'da kiralik oynadi bir sezon. 500.000 EUR kiralik bedeline bu oyuncunun bonservisini kesin alarak 2.500.000 veya 3.000.000 EUR daha eklendi. |
[QUOTE=asabibaba;726081][B]ANKARAGÜNÜN arkasında i. melih gökçek var yeter mi kardeş[/B] ;);)[/QUOTE]
Bizim de Mecnun başkanımız var yav :) |
[QUOTE=eyupk;726085]ne yapalım vazgeçmişse :) biz mi alalım yaşlı adamı (Allah Korusun :D)[/QUOTE]
-nobre yerli statüsünde oynuyor hatırlatırım.yerli forvet yani.. düşünülebilir belki yönetim .. |
En iyi transfer forvet hattı için Mert Nobre olur. Hem yerli hem yırtıcı bir forvet
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:59. |