SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR:1 KONYA:3 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10250)

kocero.58 25.02.2007 17:31

-->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

Arkadaşlar tribünlerde çok az boş yer vardı oda kale arkasındaydı ama yine yenildik şu konyayı bi yenemiyoruz ama şunu anladım servetle balili haricinde bu takımda top oynuyan yok kardeşim

cemal58yiğido 25.02.2007 17:32

--->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

:mad: helal sivas gururumuzsun böyle devam et

kocero.58 25.02.2007 17:48

[B]ilk yarı 1 2ikinci yarı 2 oynanan bi idda ne kadar para verio aklınız gider adamlar bencede idda oynuyor olabilir[/B]

nazimgulturk 25.02.2007 17:55

--->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

herşey ne güzel devam ederken bu sebepsiz yenilgileri anlamak mümkün değil gol pozisyonuna giriyoruz gol atamıyoruz bu kadar saçma yenilgiler alırsak ki sahamızda böyle yaparsak değil uefa kümede zor kalırız
bari fenerbahçe antalya yı yensede bize bi güzellik yapsa :D

ceza_tolga_rep 25.02.2007 18:36

-->: --->: -->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

[QUOTE=gülkız;194707][B]Sen ne biçim taraftarsın ya!Bülent UYGUN, takım maç kazanınca Bülent Hoca oluyor,takım maç kaybedince Bülent oluyor :mad: Daha 11 hafta var,Rizespor Fenerbahçeden puan alıyor da Sivasspor niye alamasın? İsyan,sitem edebilirsiniz ama dönekliğin lüzumu yok.Sivasspor mutlaka iyi zamanlara tekrar ulaşacaktır,yeter ki bazı kişiler burnunu sokmasın :mad: Her zaman destek olmalısınız Sivasspora,özellikle böyle zamanlarda....[/B][/QUOTE]

kardeş kafan iyi galiba?ben 90 dk. kendimi yırtıp,boğazımı patlatıyorum,o soğukta stata doluyor bende nediyim,vayyyy bülent helal olsun olur böler yenilgiler devam et kardeş mi diyim?ayrıca banada dönek deme hakkın yok,laflarını tartıp konuş istyersen,kahpeliği sevmemvede deilim de zaten?ben sadece yorumumu söledim?3 maç daha bekleyelim diyorum ben yenilsin inşallah falan demedim?3 maç daha hakkı var diyorum bülentin,eğer kaybederse gider,kazanırsa kalır?türkiyede böle bu işler????

Bilmiyorum5 25.02.2007 18:47

--->: -->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

[QUOTE=ceza_tolga_rep;194665]beyler az kaldı 3 maç daha kaybettik mi bülent yolcu??dayanın beyler dayanın?????????????[/QUOTE]

VALLA BANLANICAGIMI BILMESEM KUFUR EDICEM SEN DAHA 2 HAFTA ONCESINE KADAR BULENT HOCA YI YERE GORE SIGDRAMIYODUN 2 MACTA NOLDU HAYIRDIR YOKSA ONLARI YAZAN SEN DEGILDINDE KARDESIN FALANMIYDI NE OLDU DA 2 MACTA DÖNDUN 2 MAC DAHA KAYBEDELIM SEN ARTIK SIVASSPORLUYUMDA DEMESSIN YAZIYORUM BURAYA

ceza_tolga_rep 25.02.2007 18:53

-->: --->: -->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

[QUOTE=Bilmiyorum5;194745]VALLA BANLANICAGIMI BILMESEM KUFUR EDICEM SEN DAHA 2 HAFTA ONCESINE KADAR BULENT HOCA YI YERE GORE SIGDRAMIYODUN 2 MACTA NOLDU HAYIRDIR YOKSA ONLARI YAZAN SEN DEGILDINDE KARDESIN FALANMIYDI NE OLDU DA 2 MACTA DÖNDUN 2 MAC DAHA KAYBEDELIM SEN ARTIK SIVASSPORLUYUMDA DEMESSIN YAZIYORUM BURAYA[/QUOTE]

kardeş bana küfür edemezsin adam ol?doru dediğin ben bülent hocayı beğeniyodum ama takım şuanda oyun oynamıyor ve bunun sorumlusu ziya doğan mı?tabiki bülent hocaya soracam?sana bişey diyim?türkiyede 3 maç kaybedersen gidersin burda böle kardeş?kazanamıyosan kaybetmiyeceksin beraberliğe oynuyacaksın?

TAMAM LAFLARIMI GERİ ALIYORUM BRAVO BÜLENT HOCA BRAVOOOO????LİGDEN DÜŞSEKDE SENİNLEYİZ????????????????????????????BRAVOOOOOOOOOO???????????????????????????????????????????????*

sinan-58 25.02.2007 18:55

ne uefa ya gideriz nede kume duşeriz ilk 10 da ligi bitiririz

gülkız 25.02.2007 18:57

--->: -->: --->: -->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

[QUOTE=ceza_tolga_rep;194738]kardeş kafan iyi galiba?ben 90 dk. kendimi yırtıp,boğazımı patlatıyorum,o soğukta stata doluyor bende nediyim,vayyyy bülent helal olsun olur böler yenilgiler devam et kardeş mi diyim?ayrıca banada dönek deme hakkın yok,laflarını tartıp konuş istyersen,kahpeliği sevmemvede deilim de zaten?ben sadece yorumumu söledim?3 maç daha bekleyelim diyorum ben yenilsin inşallah falan demedim?3 maç daha hakkı var diyorum bülentin,eğer kaybederse gider,kazanırsa kalır?türkiyede böle bu işler????[/QUOTE]

[B]Benimle saygılı bir şekilde muhatap olacaksın.Sen benim akranım değilsin.
Benimle aynı görüşü paylaşan başka arkadaşlarda görüşümü desteklemektedir.Yaptığına lugatta başka kelime bulamadım.Her zaman Sivasspora destek inancı içinde olmak zorundasınız.Sitemlerinizi,eleştirilerinizi saygı çerçevesinde ve önceki ifadelerinizle tezat oluşturacak şekilde vermemelisiniz.Bu durum zaten tek benim dikkatimi çekmemiş...Sivassporun iyiliğini isteyebilirsiniz ama ilk önce kendinize dikkat edin...

ceza_tolga_rep 25.02.2007 19:04

-->: --->: -->: --->: -->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

[QUOTE=gülkız;194751][B]Benimle saygılı bir şekilde muhatap olacaksın.Sen benim akranım değilsin.
Benimle aynı görüşü paylaşan başka arkadaşlarda görüşümü desteklemektedir.Yaptığına lugatta başka kelime bulamadım.Her zaman Sivasspora destek inancı içinde olmak zorundasınız.Sitemlerinizi,eleştirilerinizi saygı çerçevesinde ve önceki ifadelerinizle tezat oluşturacak şekilde vermemelisiniz.Bu durum zaten tek benim dikkatimi çekmemiş...Sivassporun iyiliğini isteyebilirsiniz ama ilk önce kendinize dikkat edin...[/QUOTE]

sen bülent uygunun akrabası olmalısın?seninle fikirlerimiz uyşmaya bilir?ayrıca ilk benimle muhattap olan sensin ben deilim?ama yinede sizi kırdıysam kusra bakmayın derim?
ben her zaman en iyi sivasspor taraftarıyım?ben her zaman takımımın yanındayım?ama bizede hak verin?bağırıyoruz,statı dolduruyoruz daha ne yapalım?siz şehir dışındasınız galiba mesela fikirleriniz sunun şöle yapın diyin öle yapalım?daha ne yapalım???

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:42.