![]() |
[QUOTE=gunay]katılım oldumu bu kampanyaya??? sayılarda ne durumdayız?[/QUOTE]
[b]Şuanda henüz yok ama çok talep olacağını düşünüyoruz...[/b] |
[b]Serhan kardeşimizin ve 67 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ üyesi olarak Derneğimizdeki bazı gençlerimize maçlara rahat girmeleri için ve Sivassporumuza katkıda bulunmak için bendende 4 adet kombine bileti hediye ediyorum.[/b]
|
bu kampanya gercekten çok mantıklı bir kampanya inşallah sivasspora destek vermek isteyen gardaslarımızın bu kampanyaya gereken önemi göstereceklerinden kuskum yok haydi yiğidolar sivasspora destek için haydi kombineye...
|
[QUOTE=gakgo58]Hep Destek...tam Destek...
Yarindan Itibaren Kocaelindeki Tanidiğim Tüm Sivaslilara Anlatacağim Bu Kampanyayi...artik Kac Kişi Alir Bilemem.. Ama..bana Marathondan Bir Kombine Bilet Ayirin...benim Kombine Biletimide Alemin En Kral Davulcusu özgür Gardaşima Veriyorum....[/QUOTE] [b]HAKKI ABI İLGİNE TŞKLER İNŞALLAH İYİ BİR SONUÇ ÇIKACAK...[/b] |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][b]Serhan kardeşimizin ve 67 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ üyesi olarak Derneğimizdeki bazı gençlerimize maçlara rahat girmeleri için ve Sivassporumuza katkıda bulunmak için bendende 4 adet kombine bileti hediye ediyorum.[/b][/QUOTE]
[b]Abi taraftarlar derneğine yaptıkların ortada bu katkın içinde teşekkür ederiz..[/b] |
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]bu kampanya gercekten çok mantıklı bir kampanya inşallah sivasspora destek vermek isteyen gardaslarımızın bu kampanyaya gereken önemi göstereceklerinden kuskum yok haydi yiğidolar sivasspora destek için haydi kombineye...[/QUOTE]
[b]Gardaş sendende destek bekleriz...[/b] |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][b]Serhan kardeşimizin ve 67 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ üyesi olarak Derneğimizdeki bazı gençlerimize maçlara rahat girmeleri için ve Sivassporumuza katkıda bulunmak için bendende 4 adet kombine bileti hediye ediyorum.[/b][/QUOTE]
[b]BÜYÜKSÜN....MUSTAFA BASKAN[/b] |
kombine biletler satışa çıktı...
[b]WWW.SİVASSPOR.COM'UN DEĞERLİ ÜYELERİ BU GÜN İTİBARİYLE KOMBİNE BİLETLER SATIŞA ÇIKTI KONGRE MÜZESİNİN BAHÇESİNDE Kİ SİVASSPOR KLÜBÜSENDE SATILIYOR BİLETLER...ESKİ AÇIK ŞİMDİ YENİ KAPALI OLAN TRİNBÜNÜN KOMBİNE BİLET FİYATI 250 YTL AYRILAN KOLTUK KAPASİTESİ 1100 ADET...İNŞALLAH BU TRİBÜN GEREKEN İLGİYİ GÖRECEK..[/b]
|
[QUOTE=ultraSivas_58][b]WWW.SİVASSPOR.COM'UN DEĞERLİ ÜYELERİ BU GÜN İTİBARİYLE KOMBİNE BİLETLER SATIŞA ÇIKTI KONGRE MÜZESİNİN BAHÇESİNDE Kİ SİVASSPOR KLÜBÜSENDE SATILIYOR BİLETLER...ESKİ AÇIK ŞİMDİ YENİ KAPALI OLAN TRİNBÜNÜN KOMBİNE BİLET FİYATI 250 YTL AYRILAN KOLTUK KAPASİTESİ 1100 ADET...İNŞALLAH BU TRİBÜN GEREKEN İLGİYİ GÖRECEK..[/b][/QUOTE]
[b]Haydi yiğidolar bu kampanyaya ilgi ve alakalarınızı bekliyoruz ...ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...[/b] |
[QUOTE=gakgo58][b]BÜYÜKSÜN....MUSTAFA BASKAN[/b][/QUOTE]
[b]HAKKI ABI 4 BİLET SENDEN ÇOK TŞKLER İNŞALLAH 12.ADAM YERİNİ ALACAK VE KLÜP MADDİ AÇIDAN RAHATLIYACAK..[/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:25. |